20 augusti

Är för himla glad justnu, pga att vi vann kvartsfinalen i dm mot falköping! så då blir det alltså semi nästa, och förhoppningsvis på hemma plan den med!:)

De första skoldagarna har varit helt okej bra, schemat är jag somsagt inte så förtjust i direkt men jag överlever nog iaf! Imorn efter att vi har slutat så åker jag,louise,lilje och alina blandannat till göteborg och nrj, blir nog nice demed eftersom darin kommer på besök!
Nu drar jag mig mot sängen och sätter på någon film innan jag somnar HEYYDÅ


här ser ni en härlig bild på skövde kik när vi vann gullmarscupen förra året

kort inlägg

Har nu sett schemat och det ser inte föör trevligt ut om jag säger så... A iaf så börjar ju skolan imorgon, visst ser jag framemot första dagen och träffa alla å sånt men somsagt det finns ju bättre scheman än detdär.
Justeeeja, kom på att jag lovat mig själv att ha godisförbud när skolan börjar såatteeeh från och med imorgon blir det inget godis för mig på ett tag framöver, lycka till linn! taaaack.

Nu ska jag göra mig en smoothie och sen sätta på lite bra musik! hadeee bra


denna söta filuren är hos oss för tillfället!


stockholm-shopping-thevoice

Hallååådär igen!
Är hemma från en väldigt rolig och mysig helg i stockholm. I fredags när vi kom dit mötte louises syster upp oss på tågstationen, vi gick en sväng på stan,käka lite och sen vidare till Solna där vi skulle bo. På kvällen gick vi på bio: Sommaren med Göran, en rolig & bra film!
Igår(lördag) åkte jag & louise in till sthlm city och var där runt 2 tror jag, ströga runt på stan tills klockan var halv 7 då vi begav oss mot Kungsträdgården & The Voice. Sjukt kul & daarin var såklart bäst! hah
Idag gick tåget 11.07, om jag ska va exakt, som tog oss in till schööövde igen, var hemma halv tre och kvart över så hade jag samling. Vi vann matchen med 2-0, greatttt!
Här kommer lite bilder som får tala för sig själva


stockholm

Sitter här nyduschat och har lite småttpanik för att jag inte har börjat packa riktigt än och jag vet inte vad jag ska ha med mig. Det är iofs inte så mycket å packa så jag behöver väl egentligen inte ha panik i onödan.. Imorgon klockan 09.30 går iaf tåget som tar oss upp till huvudstaden och där vi ska tillbringa två nätter. Ska faktiskt bli riktigt roligt och jag hoppas jag kommer hem med liite större bagage! Vi hade också tänkt gå på The Voice på lördagkväll och då kanske vi får lite sällskap.:) Här kommer förövrigt en väldigt gammal bild på mig&louise HEIDOOO


onsdag

Tänkte börja med att berätta att detdär godisförbudet inte gick som jag förväntade mig, åt somsagt godis idag pga att louise köpte mjölkchoklad som såg allt för god ut.. Så jag tänkte börja med godisförbudet från och med imorgon och nu ska jag verkligen inte äta en yttepytte liten godis eller förresten jag & louise drar till stockholm på fredag och stannar där tills söndag och då skulle det nog sitta fint med godis, så det blir såhär atteehhh godisförbudet börjar när skolan börjar och jag har inte satt ut nått mål än men det återkommer jag med(:
Tränade även handboll idag och den fysen vi hade var inget att leka med, fööööörjävla jobbig! Nemen nu ska jag faktiskt ta en lång och välförtjänad dusch och sen blir det någon bra film. byyeeee

tisdag

hallihallå! nu sitter jag här igen med en godisbit i handen. Funderar faktiskt på att ha godisförbud men sist jag skulle försöka ha de klarade jag knappt en vecka, inte speciellt bra men jag försökte iaf. Så vi får väl se hur det går denhär gången, kan ju nästan börja redan nu med att slänga resten av godiset i papperskorgen och mitt mål är att hålla mig tills skolan börjar, alltså en vecka och en halv dag. Nog om de nu.
Idag har jag iaf gått en sväng på stan, precis som igår. Inhandlade två tröjor igår och en väst idag, som jag fårse om jag ska behålla. Annars har jag,mamma och min syster kollat tapeter till mitt "nya" rum alltså min systers gamla. Riktigt svårt å veta vad man vill ha för slags tapeter, det får ju inte va något man tröttnar på men inte heller något som är tråkigt. Om ni har något förslag så är det bara å säga till!:)
Ikväll blir det fotbollsträning, inte direkt sugen på de men det blir oftast roligare när man väl är där. Nu ska jag ner å göra en god smoothie, HEJDÅ!

finns idioter till allt

Sitter nu i min systers soffa och läser en blogg som therese johansson rojos kompisar har skrivit, att en blogg kan beröra en så mycket, helt sjukt. Som sagt det finns idioter till allt, att man ens kan tänka tanken att döda nån bara sådär? pga svartsjuka typ.. minneavtherese.blogg.se

söndag

Då var det söndag igen och söndagar är såna dagar man inte gör ett piss egentligen, kan va skönt ibland och ibland inte. Idag vaknade jag iaf upp med louise, vi gjorde inget speciellt fram till kl kvart i två då vi åkte ner till stan och jag lämnade tillbaka en tröja. Klockan rusade iväg som vanligt och var plötsligt kvart över två och jag hade samling kvart i tre. Fick skynda mig hem, packa väskan, hann göra en smoothie innan jag sen fick småspringa till samlingen.
Där bar det sedan av mot kinne-vedum & fråga mig inte vart det ligger för det har jag ingen aning om, planen var iaf mitt ute i ingenstans. Vi låg under med 2-0 i halvlek men vände sen matchen och vann med 5-2, riktigt bra!:) & nu sitter jag här, helt slut och väntar på att pappa ska grilla klart hamburgarna och efter de åker jag nog ner till stan och sover hos syster inatt! heyyhopp

hejsan

Nu har det blivit så att jag, som alla andra, också har skaffat mig en blogg. Fick ett litet ryck förut att jag skulle skaffa blogg & nu får vi se hur länge jag orkar vara uppdaterad. Kan ju börja med att berätta att jag har varit på sommarland idag med lisa a & louise och sen på kvällen gick vi vidare till helensgården & där  bjöds det på tacobufé, mycket trevligt & gott! men nu ska jag ut en sväng å prata med lisa p:) hejdå så länge!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0