onsdag & godnatt

Ingen bra träning för min del idag men det är bara att komma igen till nästa gång!:)

När jag kom hem från träning stog det förövrigt mat på bordet, hemma gjordmat, som mamma hade gjort, snacka om chocktillstånd. hehe,nemen hon är ju duktig!
Nu tänkte jag plocka iordning lite på rummet så jag har någonstans att sova, godnatt/L


sista september

Gud vad underbar skolan kan va ibland och då menar jag verkligen ibland, för nu har vi inga läxor eller nått sånt kvar i veckan och imorgon slutar jag kvart över tolv tummen upp för det.

Annars blev fotbollsmatchen inställd idag pga någonting, så jag kanske åker iväg å tränar handboll istället. Det känns som om det har blivit väldigt mkt träning nu de sista och idag skulle det varit perfekt med en vilodag, men den vilodagen kommer väl någongång snart iaf får jag hoppas på.

Nu ska jag kolla en gång till i kylskåpet å se om jag hittar något gott att smaska på! /L


jaha..

Nu vet man hur bra det egentligen är på andra stället, hur mycket bättre och roligare det kan va. Ärlig talat trodde jag det skulle vara roligt och att det skulle gå bra, men det var helt tvärtom. inte så speciellt kul faktiskt. Tur att det kom något nytt annars skulle allt vara över och tur att jag gav det en chans iaf och jag hoppas det fortsätter som det gör åt samma håll på det andra stället.
Kan ju va skönt med lite omväxling imorgon eller skönt å skönt vet jag inte, kallt kommer det ju va.

29 september

Jaha, då har pappa och min bror åkt iväg till belgien och jag och mamma blev kvar hemma. Det är ju lika med att vi kommer bli utan hemgjord mat till söndag, eftersom mamma inte kan laga mat. Då kanske man går ner några kilon, skulle sitta fint. hehehe

Gick förövrigt i skolan från halv 10 till 4, och nu är klockan redan över fem och om cirkus 2 timmar äre träning. Kort å bra sammanfattning över min dag, för nu ska jag faktiskt städa lite så bli min mor glad. /L

godnatt

Jag ska börja fokusera på allt de bra jag har och sluta lägga energi på onödiga saker som egentligen inte angår mig. Positiv istället för negativ. Glad istället för sur.
bra start på något nytt, eller?


jsm steg1-göteborg



söndag

jomen hej! har redan krypit ner i sängen och är väldigt trött. Var ju då i götet idag och spela jsm och som jag hoppades på så kom vi hem med tvåavtvå segrar (34-10 & 38-11), HÄRLIGT TJEJER!
Imorgon börjar återigen en ny vecka i skolan och jag orkar verkligen inte. + att det ska vara intervaller imorgonbitti på idrotten & det hurrar vi inte för direkt..
Bilder från dagen kommer troligtvis imorgon eller dagen efter de,
GODNATT

lördagkväll

Har myst mig ner i min säng med godis,vindruvor och solroskärnor nära till hands, jag har även tänt ljus i rummet så mysigare kan det knappast inte bli.
Det är faktiskt riktigt skönt å bara göra ingenting och det är jag värd eftersom veckodagarna tar livet av mig men det är väl sånt man får stå ut med helt enkelt.
ska väl forsätta se klart på filmen och ni får ha en fortsatt trevlig kväll!

här kommer förövrigt en handbollsbild & det är ju rätt passande eftersom det är jsm imorn


godnatt..?

hej eller nått!
ligger i min säng under mitt gosiga täcke och med datorn i knät. är förjävla trött men problemet är att jag inte kan somna, inte så kul lixom. sen behöver jag ny musik, så om ni vill kan ni alltid tipsa mig..
imorn blire att kika handboll men jag själv vill helst spela och sen efter de har jag inte en susning om vad som händer, får lite smått panik för jag kommer justnu inte på ett piss att göra, gå på stan skulle jag göra iofs.. menmen nu babblar jag om ingenting, väldigt intressant och jag ska sluta så ni inte blir mer uttråkade av mitt snack. /L

äre inte fredag?

hola bloggen! allt väl? jorå helt okej, det är ju fredag och jag slutar om sisådär 20 min.
sitter i någon rutten datasal och håller på och skriver ett reportage och ja ni vet ju vem det är om för det har jag ju nämnt förut, hehehe
träning klockan fyra och sen ikv ska jag hem till lillaelin och där är förhoppningsvis några andra trevliga människor!:)
på söndag åker juniorerna till göteborg där det är jsm, ska bli nice och jag hoppas vi kommer hem med tvåavtvå segrar. här får ni se en bild från när vi vann dm och jag ska försöka vara lite redig dom sista minutrarna! heido

24 september

tjenamorsen! 
stolt som jag är har jag gjort klart svenska inlämningen till imorgon, nu återstår bara att plugga engelska och lite matte men det får vänta en stund.. träning igen ikv och sen äre bara att skynda sig hem så man hinner se slutet på idol och nu har jag väl inte så fruktansvärt mycket mer att skriva faktiskt, får väl fortsätta fixa mitt nya rum, jag kanske har glömt berätta de? jag har iaf flyttat upp på övervåningen nu, hade mitt rum på mellanvåningen innan.  
wow intressesmurfarna hoppar


jag
och lilla majsan

in the schoool

tjenispeniss,
har svenska nu och jag håller på å skriver ett reportage om putteplutt40+, blir ju inte allt för bra för det låter som om putte är typ 5 bast eller nått och det är han ju inte eller så är han de, svårt å veta lixx.
ska väl vara lite hurtig och fortsätta med svenskan för jag slutar om träääää timmmar,göttttt!


gonatt!


hitta en bild från förra året då louise & jag blev brunetter

mitt i veckan-onsdag

hallå! kom nyss ut från duschen efter ännu en träning:) tänkte börja med att skriva rent min intervju med putteplutt40+ som ska vara klart till imorgon, måste hinna med de innan 8 då det är idol skulle jag tro?!
imorgon slutar jag kvart över 12 riktigt gött men även då blir det en massa plugg.
tja!...kan man inte säga nu, HEJDÅ!


lalala

Nu kilar jag iväg till skolan och är hemma vid 3-tiden, ha en bra dag gottfolk!


tisdag

återigen en vinst i dm som betyder att vi är i final och den spelas på borås arena, RÄTTTNICE! kan ju erkänna att vi inte spelade direkt superbra men det räckte iaf till seger och det hurrar vi för!

annars är det väl rätt mycket i skolan justnu: spanskaläxa till imorgon, svenskaläxa till torsdag, svenskainlämning engelskaläxa och matteprov till fredag. somsagt jag gör ingen nytta här framför datorn så det är väl bara att sätta igång med nått av allt..


bollnäs

 



som ni ser är de flesta bilderna tagna på den låååånga bilfärden.
GODNATT

23.08

Hemma igen efter en riktigt bra helg i bollnäs! dock fick vi åka några mil längre än väntat men det är ju tack vare våra tränare som är bilförare.intekul
Är helt slut så det får bli sängen nu direkt så kanske jag laddar upp lite bilder imorgon, GODNATT


underbara fredag

tjenispenis!
sitter och kollar idol justnu men ska iväg senare till amanda där också ida,elin och lisa är:) måste även packa lite för imorgon klockn 06.00 åker jag och mitt underbara handbollsgäng till bollnäs och kommer hem på söndag!


ellinor och jag

13.22

Är i skolan & har en onödig håltimma. De flesta andra har spanska steg 3 och de har inte jag dårå. börjar 14.40 och har då matte i 40 min, känns ju värt å så. Nu ska jag väl sitta här ett tag till tills mina vänner slutar om 55! hejhopp

onsday

Hallihallo! Kom ut från duschen nyss, har tränat handboll å jag gillar de verkligen!
Imorgon ska jag ha läst ut en bok i svenskan och jag har sisådär 80 sidor kvar typ, känner att jag borde sätta igång snart men har ingen större lust till de faktiskt. Imorgon är det även skolfoto och jag gillar de verkligen inte, skulle inte förvåna mig om jag blundar. yeyeee, så kan de va..
Nu ropar min far att det är mat & idag serveras hemmagjorda hamburgar å de tackar jag inte nej till direkt!
så det var väl allt från mig idag, heidå


jeansstjorta: mammas gamla
halsduk: ginatricot
leggins: jc
armband: åhlens
linne: mq


tisdag&långt till helg

Måste plugga, ska läsa ut en bok i svenskan till torsdag, har spanskaglosor till imorgon å jag måste läsa lite engelska till fredag. Men tyvärr tyvärr har jag ingen ork till nått utav de så ist sitter jag här framför dator. inte bra. känner också att detta var ett väldigt roligt och intressant inlägg


14.31

sitter somsagt vid en data här i skolan, vi börjar kvart i & då har vi datakunskap som kan ta sig i ......... Slutar sedan 4 och då åker jag direkt iväg på fotbollsmatch i floby, har inte tränat fotboll på ett jävla tag känns det som men det ska bli kul! Ni kan även kolla in min underbara vän elins blogg: elinlillieborg.blogg.se NÖJD ELIN? =D


nytt i garderoben


örhängen: åhlens 59kr
armband: åhlens 49kr

kofta: ginatricot 199kr

tröja: ginatricot 199kr

tygväska: glitter 50kr

linne: h&m 98kr

skinnhandskar: mq 299kr

uggs: dna 599kr

bilder från helgen


louise,jag,olof & ante





louise & jag



lisa a

louise & jag


inte bästa bildkvalitet men det får duga!

dagen efter lördag

Nemen tjena söndag!
Gårdagen var helt okej och jag åkte hem från hampan vid 10 idag sen åkte jag ner till stan å gick runt och kikade lite där, skönt å bara gå själv å tänka på allt & inget. Inhandlade iaf ett linne,armband,örhängen,uggs & skinnhandskar:) Sen blev det fika hos syster och sist men inte minst en pizza med min mor. Måste egentligen gå ut å springa men känner att  min hals inte mår allt för bra,får se lite senare sen om det blir en löprunda eller inte!
elin & jag


fredag

Hemmakväll idag, riktigt skönt faktiskt! Kanske drar ut en sväng å träffar min vän LOLLO senare.
imorn ska vi va i arenan från 11-5 typ & sen ska vi vidare till hampe på kvällen:)
De blir säkert nicee.
PUSSPÅATTMINKÄRAVÄNÄRSÅSÖT!


in die schulee

Sitter justnu i skolan och jag har gjort dataprovet, fick faktiskt vg & jag är förvånad själv:o
snart är det matte, inte såååå jättekul direkt och sen är dagen slut vid 3.. nu ska vi kila hareeeeee!

torsdagkväll

Nu ligger jag nerbäddad i min säng och ska snart sova. Som jag redan har sagt tidigare är det fredag imorgon och det ska det bli förjävla gött med helg! Men innan helgen väntar en mindre trevlig dag i skolan, har först prov? i datakunskap på morgonen och jag kan faktiskt inte alls mycket, rättare sagt ingenting. men jaja vi får väl se hur det blir med de, nu ska jag iaf sätta på lite bra musik och sen somnar jag nog när som helst, gonatt!


jag
,lollo&alina

torsdag

Varit en seg dag i skolan idag,så nu blir det smoothie & sätta sig ute en stund innan jag drar iväg och tränar och imorgon är det freeedag&helg!

09-09-09

Tjulululu, sitter där jag inte borde sitta,här framför datorn. Kollar igenom lite bilder och jag tänkte faktiskt att ni också skulle få se några av dom medans jag kilar iväg tillbaka till mina älskade skolböcker,LOVEIT!


Så himla söta små ungar: Gunnar och Harry

Mina kära syster och jag

schnygg lollo!

Lisa och jag på stranden i spanien!

17.05

sitter här & försöker lära mig alla länder och huvudstäder som talar spanska? på spanska? hur fan har dom tänkt att jag ska lära mig de?
jag är somsagt inte på något bra humör, pga att jag hatar skolan och jag orkar verkligen inte plugga när jag behöver de som mest. de enda jag vill justnu är att åka utomlands och bara skita i allt, fy vad underbart de skulle vara men jag ska väl inte slösa mer tid på att sitta här och inte få något gjort, så nu är det back to work


8 september

Kan väl börja med att erkänna att min uppdatering inte har varit i världsklass men har faktikst inte haft nått att skriva & jag har inte de nu heller egentligen. Kan även börja med att säga grattis till min syster som fyllde 20 år igår!GRATTIS
Ligger förövrigt i min säng och med min nya bärbara dator framför mig,rettnice men det cpar sig redan såatteeeh ja, jag vet inte vad jag gör för fel helt enkelt. nog om de nu.
Ska försöka göra någon nytta på min sovmorgon eftersom denna vecka inte är någon höjdare direkt. pusss

RSS 2.0