@lollo

Är hos lollo nu och om en timma ska vi iväg å fira sune 30år!

Imorgon ska vi till Danmark och spela lite handboll mot stora feta tyskor/danskar. Blir nog super! Kommer hem igen på måndagkväll. SÅ vi hörs då!

HA ETT FORTSATT 3VLIGT LOV ALLIHOPA, ÄT MYCKET MAT OCH NJUT



lite för mycket

Mår illa och jag ångrar skarpt allt jag proppat i mig idag. Fast de var jävligt gott just den stunden men nu efter, ne usch.

Blev inget göteborg idag, ist åt vi thaimat på stan. MYZ. Skoskav har jag också fått, mindre skönt.

Alla bilder på datan är spårlöst försvunna IGEN. Och denna gång hittar jag dom verkligen inte, räcker inte med att klicka sig fram längre. Smått irriterande.

sån är jag

Jag är grym, jag är bäst, jag är toppen. Jag hitta alla bilder på datan genom att klicka mig fram,slutföra,vänta,starta om, vänta lite till och vips så var dom där framför mig.
Så får väl lägga upp någon eller några från i lördags, fast dom har nog de flesta redan sett men då är det bara att njuta lite till:

okej tre st, mer orkar jag inte ladda upp.

Försöker fiska fram ett fkort så jag kan ta mig till fina götet imorgon, får se hur jag lyckas om vi kommer iväg eller ej.

let's kick that ass

Varit på stan å köpt både de ena å de andra. Mitt konto minskar sitt värde snabbt.

Lite besviken för alla mina bilder på min dator är spårlöst borta. Ingenting finns kvar. Vet inte vad som hänt men det ordnar sig nog snart. Så bilder från i lördags kommer upp någon annan gång eller så får ni kolla faceeet.

Grattis era gubbjävlar, ni vann. Hämnd på G? ja, jag tror det.


grattis pappa!



kanon,toppen,great

Gårdagen var riktigt bra faktiskt, tack jennelie och alla andra! Eftersom jag var den enda som hade kameran med så har jag en del att göra ikv. Bilder kommer senare

Förövrigt känner jag mig rätt jävla ofräsch nu, sov ungefär 4 timmar inatt för kl 7 imorse blev jag hämtade och åkte somsagt till uppsala. Var skönt att få se dig och prata med dig. Du blir friskt snart, de vet jag!♥


shoppinghelg

Mina ben är helt döda+att jag har träningsvärk i magen+i armarna+att jag skulle kunna somna just precis just nu. Det är trotsallt shoppinghelg, inget speciellt med de egentligen förutom att det är massor med folk.

Snart 
ska jag iaf med mamma till maxi,ikv åker jag till tibro och umgås med några helsköna brudar och sover nog hos syster inatt och imorgon åker kanske jag&mamma till uppsala och hälsar på mormor

ha en bra helg


godnatt

Matilda&lollo på besök och tanken var wallander-marathon, vet inte om man kan kalla det de men vi såg iaf en wallander film, sunes sommar och sen vakna vi av nått helt annat på tv. En bra start på ett helt okej underbart lov. tack,puss,godnatt


specialidrott

Imorgon kl halv 8 ska jag va i arenan för specialidrott. Ångrar de lite smått nu när jag egentligen har sovmorgon till halv 10 men får se hur det är där! och sen är det ju ändå lov snart. lov lov underbara lov.

Nu ska jag dricka nått gott och äta nått gott och glo på tvn. puss


bara le,bara le

Man kan jämföra din personlighet med en bulldogs, blir sur för vad som helst och sen tror du man vill komma och gosa med dig.

Nyss varit å tränat, inget värt egentligen men allt för att slippa plugga till soprovet imorgon.
Ikväll kommer min mamma hem efter att ha varit i uppsala å härjat. SÅ trevligt



tjugotre/tre

Yttrandefrihetsgrundlagen gäller väl fortfarande? Eller har dom tagit bort den?

Slutade vid 10 efter att ha misslyckats på matteprovet, tur att man har ett retard som vaktar och det är inte så svårt att göra något olagligt. Jag säger inte att jag gjorde de men vissa andra....

Jag&en vän har också funderat över framtiden. Vi har en plan men får se hur de blir med de. NYFIKNA VAAAA


svart för en stund

Tråkiga besked när jag kom hem från skolan. Det kommer ordna sig, det kommer bli bättre. Blev mest en stor chock att få veta de men det börjar lugna ner sig nu. För jag vet att du klarar de! jag älskar dig

Borde egentligen plugga, har matteprov imorgon och samhällsprov på torsdag. Men orkar inte de just nu så jag flyttar fram de till imorgon ist & matten får gå som den går.

Ikv är det träning och sen kommer farmor hit och sover hos oss. puss♥



glass i stora lass

Tänkte vara lite sådär små hurtig och åka iväg å träna men har tyvärr ingen motivation till de. Istället ligger jag invirad i täcket och äter glass. (nej jag har inte keso i som en viss person utan smaklökar har)
Jag kommer nog ligga kvar här ett tag till innan jag tar tag i pluggandet.  ha en bra dag

resultat...

Förlust så de bara ryker om de. Ingen mer kommentar om den matchen, tur att det var den sista för säsongen.

Ska snart åka ner och kolla om zombie kan göra en lite bättre match än oss. Inte så svårt men ändå. PUSS


om 8 timmar...

..ska jag vara i arenan. Typ. Sista matchen för denna säsong mot Skara och dom ligger sist och de gör vi nästan med så de blir T-U-F-F-T! återkommer med resultat imorgon, håll ut!


inget mer rock

Sry ppl, bad update.

Fredag idag, sitter just nu med DH(dubbelhakan)som har förstört min gitarr genom att typ slita bort en sträng så jag är ledsen gott folk, rockandet är slut men jag ska försöka fixa de. ALLT FÖR ER!*snyft*

Fem min innan kvantum stängde tog vi löpet dit och hann, ja vi hann så nu är vi två goda drickor och ett glasspaket rikare. & jag pröjsa.
Kan också meddela att denhär veckan har varit underbar. 1300 kr har jag hittat i gamla födelsedagskort och en gammal plånbok. WOHO vågen för mig. 


studiedag

Sov i lägenheten inatt, somnade tidigt och vaknade lika tidigt av att någon jävel stog och plingade på dörren. Vi gick och köpte hårfärg till henne och frukost till mig. Resultatet blev väldigt fylligt tyckte många och de trodde hon hade varit hos frisören. Så bra är jag.
Nu ska jag sätta mig och glo på tv bara för att göra kvällen lite ovanlig!

värmevärmevärme ge mig värme

Bra helg i lund fast vi hade lite otur i göteborg innan så kom vi ändå iväg i tid. Våren var iaf tydlig påväg där och jag önskar att snön här skulle kunna försvinna med..

Känner mig som en ofräsch kossa som har en massa godissmak i munnen. Ska nog satsa på ett godisförbud framöver med början i veckan, tror jag.. ska försöka iaf...de är ju ändå rätt gott...


glad tjej en torsdagskväll

Torsdag och det går snart över till fredag. Fredag och långhelg, jag klagar inte. Blir sovmorgon imorgon till 12.20 wonderbar. Jag är glad, vet inte varför har inget att va glad över egentligen: rummet ser förjävligt ut,kontot är halvtomt och min fot värker så fort jag rör den. Men imorgon är allt primaballerina igen. PUSSSSSS


CHECK


sweet

Sitter på ett golv i vårat hyreshus och äter en lussekatt som jag hitta här. Tänkte att jag skulle få mer gjort här än att ligga hemma och sova och sån tur jag har som också lyckades koppla upp mig på ett nätverk.
Nu ska jag förhoppningsvis få en jävla massa gjort och sen är de träning som gäller! puzzzz


humöret var på topp iaf

Rubriken säger de mesta. Mitt humör var på topp förut fast vi inte gjorde en bra match och förlora. Och sen helt plöstligt känner jag mig usel, helt jävla värdelös. Jag försöker men de går inte, de går neråt och de har gjort de ett tag nu. När ska de vända tro?

Skolan kan ju stoppa upp nått. Mördardagar fram till onsdag.


sjättemarstvåtusentio

Hej&hallå
Håller på å städar lite i gareroben och hittade världens fulaste jeans som jag nu tänkte göra om till shorts så får vi se om dom blir något snyggare.
Har stått och tagit betalt för sliskiga kablar idag med L, inte alltför kul men. Igår var vi i tibro på någon lokalfest, inte hel lyckad men inte heller helt misslyckat, okej kul alltså.
Ska fortsätta och få något gjort på denhär lördag.  pusssissss


ett litet tips

Förut har jag faktiskt inte tyckt att samhällsprogrammet är så jobbigt eller de kommer i perioder men att jag ändå förväntat mig mer. Men nu har jag ändrat min åsikt. SP är DÖDEN, så till er som ska välja något program till hösten välj för sjutton inte SP. Det suger och just nu är det sjukt mycket att göra.

Snart åker jag iaf iväg och tränar och sen ska jag torka upp äckligt svett på alagsmatchen. tjingeling


men jag är glad ändå

All den här jävla snön, skjut mig/maj. Ja jag vet att det inte är någon idé att klaga, de blir ju inte bättre av de men jag kan inte låta bli. Börjar bli liiite tröttsamt att ha snön upp till knäna så fort man ska någonstans eller halka ner för trapporna i skolan.

Märkte nyss att jag har två prov på en och samma dag nästa vecka + prov nu på fredag, roliga dagar jag har framför mig. men nu går jag och lägger mig utan att ha fått något gjort, det känns faktiskt bra de med. g'night

RSS 2.0