det kommer bättre tider

Tänkt positiv linn, tänk positiv..

Det är inte lätt att hela tiden vara positiv. Allt kommer på en och samma gång och jag hinner inte ens reagera. Träna och plugga är vad jag gör hela dagarna och det är inte vad jag vill. Jag vill bort härifrån, låångt bort. Vill ha någon som förstår mig men tyvärr är det ingen som gör det.

Förut hade jag någonting att längta till på kvällarna om jag haft en dålig dag i skolan. Men nu är det tvärtom, jag mår bara sämre av att gå dit. Jag vill inte, men varför i helvete gör jag det då är ju frågan...

onsdag

Halv 8 imorse var jag i arenan för handbollsträning, försöker inse att det är skönt med tidigt morgonträning, men ändå har jag lust att skjuta mig varje gång när klockan ringer. Hem och sen vidare till skolan som inte var allt för jobbig. Guud vad underbart det är att sluta tidigt! Men för första gången i världshistorien glömde jag min nyckel i skåplåset, hur fan kunde jag missa min älskade nordea-gris?


soffhäng

Härligt seger mot Önnered igår med en boll. Efter matchen blev de flöt med pizza och godis framför tv hos min bästa vän och idag har jag inte hunnit med något annat mer än legat halvdöd i soffan. Ska snart börja göra någon nytta denna lördag innan jag drar iväg till tibro och min saknade vän Ida! ha ena finer lörda


tisdag tjugoplusett

Orienterat idag och det är inte min bästa sida så jag lät min karta ligga i fickan. Sprang runt i skogen och yrade i 1h och 20min innan vi kunde åka hem nöjda och glada.

Har också hunnit med en mini-intervju, tre trisslotter fick jag för det varav en jag vann 50 jävla spänn på. Sitter fint i plånisen såhär på en tisdag.

Ska nog dra en rulle och gosa ner mig under täcket. Sovmorgon till 10 i 11 imorgon skadar aldrig. Nattsiluffsan


jsm steg 3 nästa

Så sant som de är sagt. Vi gick direkt vidare till steg 3 efter att vunnit 2 matcher och förlorat 1.


update

Chilling på hotellrummet nu i göteborg. Första matchen mötte vi Lysekil, väldigt duktiga var dom så det blev en hård match. 36-9 slutade den och vi vann. göööttttt. Imorgon kommer det bli liiite bättre motstånd...HÖRS, det gör vi.


guten natten

Min bästa vän kom cyklades vid 10tiden och hade med sig glass och godis som vi satt å feta oss med. Men nu har hon dratt hem och jag ligger nergosad i sängen.

Imorgon far vi återigen till göteborg, denna gång för att spela jsm steg1. Tänkte faktiskt släpa med mig datorn så någon uppdatering kommer troligtvis imorgon efter matchen. HÅLL ETT KIK UT

mina nya älsklingar


right here, right now

¨

onsdag


två huliganer på väg till en het fotbollsmatch i Laxå igår

Träning x2, skolan, pluggat, kollat seriepremiären för Skövde och degat i soffan är vad jag har sysslat med idag. Ingen händelserik dag förutom att Julia Ehn liten och klen gjorde debut i alaget, stoooort plus till henne!

Nu dör datorn när som helst, bäst jag stänger ner. Godnatt

måndagkväll

Ligger i sängen och försöker mig på engelskaläxan. Det är inte min grej, så är det bara. Hade sen träning idag, halv 9 till 10, step up och styrka eftersom de var dubbelbokat i hallarna. Jsm till helgen så de är bara å köra på!

En mer eller mindre ovärd dag imorgon men världens längsta hål. Men direkt efter skolan drar jag mig mot laxå och hälsar på mormor, måste passa på när det inte är någon träning eller något annat som står i vägen!
Nu bränns det i ögonen, bäst jag stänger ner och kryper under täcket. Godnatt


saknaden gör ont

När jag kollar tillbaka på gamla bilder och minnen så inser jag hur mycket jag saknar dig, hur ont det gör. Jag vill ha dig tillbaka så jävla mycket. 8 månader sen, 8 långa månader...morfar♥


Jag lägger också en extra tanke till min fina farfar som försvann från oss för exakt 12 år sen.
12 september 1998♥
12 januari 2010♥


söndag

Två vinster och tre förlustar blev det ihelgen. Började bra och slutade helt åt skogen om jag får säga det själv. Skaffade mig ett rött kort 16 minuter in på sista matchen igår vilket betydde att jag var tvungen att fortsätta sitta på läktare imorse ist för att spela. Kul? heru! Resten av söndagen efter förlusten har jag kikat handboll, en väldans mycket handboll. 


 
Jag backar lite till äventyret med samhäll i Ösjönäs. Det var en hemsk natt: JÄVLIGT KALLT OCH EN JÄVLA MASSA MYGGOR. Annars var det ändå en rätt mysig trip.

onsdag

Trött är jag, väldigt trött. Ont i halsen har jag med så idag blir det ingen träning för min del. Ska ist ner till stan en sväng innan jag måste hem och packa. Imorgon åker jag och min kära klass+alla andra samhällare till Ösjönäs där vi ska tälta till fredag. Och på fredag åker jag vidare till Göteborg och spelar cup till Söndag. Fullspäckat schema vare här!


grattis världens bästa syrrraaaa!



söndag

Min fredag spenderade jag tillsammans med bland annat Ida och halva lördagen låg vi helt döda i sängen efter en sjukt rolig kväll. Lördagskvällen blev desto lugnare, pims häng med fina tibrobor och sen somna jag alldeles för tidigt. Idag har jag besökt idrottshallen och haft heldag med träning och som bonus åt jag mig mätt på godsaker hos syrran som fyller för mycket. Och sedär, där fick ni min sammanfattning av en bra helg! hehee

apropå ingenting, så var nog dethär det bästa under sommaren10...



...att jag lärde känna denna underbara vän!♥

rösta på sossarna!

Jag har gått och blivit socialdemokrat. Jag har ingen aning om vad det innebär, vad dem gör eller vad deras tanke är med livet mer än att dom har sagt att meritpoängen ska bort, vilket är väldigt positivt (slappare i skolan). Detta är både det första och sista inlägget om politik eftersom jag verkligen inte är insatt i det. Men lite hjälp på traven för er som är 18 och uppåt: RÖSTA RÖTT, RÖSTA PÅ SOCIALDEMOKRATERNA!


september

Det har gått över till september och det är 16 månader kvar tills jag är 18. HALLÅ 16 MÅNADER?!?! hur fan ska jag stå ut.. 

Sepember betyder höst men jag har hört att sommarvärmen ska komma tillbaka, så det får vi hoppas på så alla blir nöjda och glada.

Ska fortsätta kika fångarna på fortet och idag väntar sängen tidigt! ciaooo


RSS 2.0