lördagmorgon

Vaknade tidigt, som vanligt, men som tur var så kunde jag somna om och vaknade nu. Tänkte börja med att städa mitt rum och sen ngn gång innan 13 kommer amanda och vi ska iväg och kolla Skövde KIK. Amanda har ju som de flesta andra 18åringar också skaffat sig ett körkort, helt galet och jag är så glad för hennes skull! och avis..jag som inte ens fyllt 18. MEN det kommer det med!

fredag

En hel dag i mjukiskläder i sjuksängen. Mådde inte helt bra imorse så jag stannade hemma och tänkte att jag kunde få massa skolarbeten gjorda, men hepp ingenting fick jag gjort. Har sovit, lekt med fidde, kollat tv, sovit och ätit. Tills klockan blev 18 då åkte jag och louise iväg och kollade fotboll. Men nu är jag hemma igen, trött så tänkte lägga mig tidigt och försöka friskna till.

Hur underbar är han inte, min mattis. Det här kom han förbi med som en "krya-på-dig-present". Puss på världens bästa ♥

topshop



En färgglad plånka är så fint så fint i vår och i sommar. Orange eller blå är frågan...


torsdag

Om jag inte hade skapat mig en egen blogg så skulle ni fått läsa ett låångt deppinlägg nu, problembarn som jag är..

MEN de slipper ni! för vet ni, jag försöker hitta ngt positivt som hänt idag. Jag hade en superslappis skoldag och jag har gjort av med 350 spänn på stan. Kanske inte så positivt egentligen, men ibland är det okej att tröstshoppa. Imorgon är det redan fredag, också positivt, ser ut att bli en bra helg bara vädret blir bra så kommer helgen säkert bli kanoners. Veronica är grym och en söt liten vovve får bli min nattgäst. Det var allt positivt från mig idag. Hoppas ni mår bra iaf. Puss


ja, tack!



Jag är käär i jeansshortsen, var kan jag hitta godingen?!

onsdag

Tog mig en sovmorgon imorse eftersom jag ändå inte kunde va med på specialidrotten. Lång blev den väl inte, vaknade som vanligt runt 8 pga av min igentäppta näsa. Härligt med återigen en förkylning. Hade en helt ovärd lektion i 20 min och sen en lektion vid datorn. Slapp dag som alltid. Nu har jag sovit 1 timma eller 2 framför tvn, så nu ska jag äntligen få ngt vettigt gjort. Med Veronica Maggios stämma i bakgrunden kommer det nog gå galant!

white as snow


tisdag

Jag har kommit på en sådan fiffig idé ska ni veta. Jag vet ju själv när jag läser bloggar, att man tröttnar ganska snabbt på massa deppinlägg eller egentligen gör jag inte det men jag vet att många av er gör det. SÅÅ därför har jag nu skapat en egen blogg som bara är till för mig (det är meningen att ni ska bli nyfikna!!) Nä men tror det är bäst så eftersom man egentligen inte får skriva vad man vill på bloggar för då kan man bli avstängd både här å där. Så nu framöver ska jag försöka trappa ner på alla tråkiga inlägg. Det är ju försjutton snart sommarlov, varför klaaaga? PUSS ALLA FINA

jaadåå tjockistummen upp baa

grymt

Har haft ett grymt lov, bokstavligt talat. Ett rockigt lov låter lite coolare. Allt började med en grym resa till paris, följt av grillkvällar, festligheter, solat, biobesök, umgåtts med underbara människor, påskmiddag och jag avslutade lovet med att se första fotbollsmatchen för i år i strålande solsken. Rockigt säger jag bara. Och idag är det en speciell dag, för idag fyller världens bästa anders år eller ja världens bästa amanda! Hoppas du haft en grym dag, bara för att du är grym! PUSS PÅ DIG♥


påskhelgen

Fredag
Grillkväll hos mattis, satt ute till halv 1 och det kändes verkligen sommaren är på väg.


Lördag
Kvällen började hos Ida med ett gäng tjejer, vi gick vidare till albin, en sväng till adam och kvällen/natten avslutades hos albin. Kort sammanfattning av en jättebra kväll. Jag och louise gick hem i soluppgången runt 6, åt en tidig frukost innan vi slocknade runt 7.

Bilder tagna från elin.

Söndag
Trots att vi somnade så sent så vaknade jag ändå 10. Sen bar det av till farmor för påskmiddag med släkt från göteborg + louise, kvällen tillbringades med mattias.

BRA BRA BRA HELG!


torsdagnatt

Kvällen tog mig längre än tvsoffan, enda till louises säng tillsammans med mina fina apor. Vi hade det trevligt, åt onyttigheter och spelade geni, det är så livet är när man är för ung för det goda. Men en sak är säker och det är att vi alla tre kommer må prima ballerina imorn när vi vaknar och det är ju för underbart skönt! Nu ska jag försöka hålla mig vaken ytterligare ngn timma till, då en nattagäst kommer på besök. Även jag kan va lite extra snäll ibland. PUSSEN

skärtorsdagen

Igårkväll gick vi till lisa där ngra andra trevliga figurer också befann sig, så trevligt så. Imorse vaknade jag hos bestis och sen jag kom hem har jag bara legat ute och sovit. Har inte varit allt för varm så tjockfilten fick hänga med och göra mig sällis.

Skärtorsdagen, vilket betyder att alla som är 18 och äldre och dem som vågar använda falskleg kommer befinna sig ute på krogen. Jag är ju fortfarande ung och fräsch så jag skippar utelivet några månader till och denna kväll får ta mig dit den vill. Troligtvis inte längre än tvsoffan men det är ju trevligt det med.


onsdag

En kort promenad/springtur till en gammal god vän och sen hem igen. Solen stekte på så tänkte att jag kunde passa på att lägga mig ute, ne men då går den i moln så jag låg och halvfrös med en tjock filt. En härlig powernap blev det iaf tills telefonen ringde. Skönt skönt skönt. Ikväll drar jag ena sväng till bestis och snackar some shit typ. Livet rullar på jävligt bra annars och sommarjobbet är spikat. Men vi hörs då, ja men det gör vi!

tisdag

Blir inte mycket uppdateringar nu för tin. Hade iaf tre jättebra dagar i paris, vädret var perfekt och sällskapet med. Vi besökte bland annat eiffeltornet, notre dame, triumfbågen, napolens gamla lägenhet, mona-lisa osv. Vi gick runt överallt vilket gjorde att vi fick uppleva mer än om vi hade tagit taxi eller buss. Får tacka min fina familj för denna underbara weekend! Några bilder orkade jag ladda upp som ni kan se i inlägget under.

I söndags kväll umgicks jag med mattias tills igår förmiddag, då åkte jag vidare till louise och vi låg ute i solen, pratade om våra resor och åt pannkakor. Igårkväll grillade vi några stycken och hade det allmänt trevligt och senare på kvällen åkte jag till mattias, kom hem för ett tag sen och nu ligger jag framför tvn. Och där fick ni en sammanfattning av mina dagar då bloggen kommit i andrahand. 

Snart ska jag faktiskt börja beta av några skolarbeten och hoppas på att solen tittar fram någongång. Puss mina fina!


paris


P Å S K L O V

Inviger det underbara lovet med en sväng till paris, liiiite gööttttt! CIAO


april 13

Vilken härlig dag! dock suger vädret men vad gör de en dag som denna?! Kort skoldag, varit på stan å gjort ett litet ärende och snart ska jag storstäda mitt rum, sen träna, sola, packa (!!!) och ikväll ska jag träffa mattis. Kan inget annat än att vara glad för imorgon drar vi, som jag längtat att få komma bort från denna skethöla!

15 månader

..av saknad. Tänk om du hade varit bland oss just nu, hur hade livet sett ut då? Du har missat så mycket och jag vill så gärna ha dig tillbaka. Jag hör fortfarande ditt skratt i huvudet och jag inbillar mig fortfarande att jag ser din skugga i mitt rum innan jag somnar. Men jag klagar inte, det är underbart att få vara med dig på något sätt. Hoppas du har det bra där du är, älskade morfar.


varför?

Jag blir så trött på tjejer, inklusive mig. Ett ständigt tjatande om tjock hit och dit, nyttigt? onyttig? ser mina lår tjockare ut i dom här jeansen? Jag hör vaaarje dag, antingen är det mina egna tankar eller så är det andra tjejer som klagar på sig själva. När jag hör folk säga till sig själva, för att de runt omkring ska höra, guud va tjocka lår jag har, jag blir så tröööött på det. Varför? Jag erkänner själv att jag sagt att jag är tjock fast det finns folk som är tjockare, att jag bantat fast det finns andra barn som inte får någon mat alls. Varför blir vi tjejer aldrig nöjda? Jag jobbar och jag jobbar på att försöka få upp mitt självförtroende och självkänsla, men det går fasen inte bättre när ens kompisar säger att dom är tjocka när man själv sitter där med storleken större kläder. Det blir inte lättare när det finns föräldrar som pushar på, så jag är så hiiimla glad att jag har dom föräldrar som jag har, världens bästa föräldrar.

Var nöjda med er själva, det är så ni är skapade så klaga inte. Det är inte grönare på andra sidan, tvärtom. Tack för mig, HEJ!

helgen

Igår drog jag och tre andra till jönköping. Eftersom jag sparar mina pengar blev det inga shoppingpåsar med hem MEN av en slump såg vi att eric saade skulle uppträda och de kunde vi ju inte missa. Tog bara en jävla tid innan han kom och sen var det bara en massa blöjbarn som stog i vägen. Men en låt lyssnade vi och sen drog vi oss hemåt. På kvällen grillade vi, drack lite gott och körde anden i glasen, funkade en gång och det var då jag inte var med. En bra och mysig och trevlig dag.

Idag har jag faktiskt inte sovit bort hela dagen som jag annars brukar göra varje söndag. Utan jag har umgåtts med mattis, haft möte, kollat handboll, solat, promenerat och..... ÖVNINGSKÖRT. Jappjapp, tvingade ut mamma som till en början hade en väldans många onödiga bortförklaringar. Det gick bra, svårare än vad jag trodde men jag var duktig. Vuxenpoäng till mig!

underbara fredag


Nu går jag på helg med ett leende, fasen va gött!

what are words if you really don't mean them



Denna låten har bokstavligt talat gått om och om igen och jag älskar den! Den har fått mig att inse ännu mer att man verkligen måste ta vara på de man har, för imorgon kan det vara försent. Det kan hända vad som helst när som helst så håll hårt om dina nära och kära och älska dom som dom är. Du har en chans i livet att leva det som du själv vill och den chansen pågår just nu.

lovely wednesday

Jag älskar onsdagens korta skoldag. Men jag får inte direkt mer gjort av att komma hem i tid har jag märkt, sover alltid en timma mitt på dagen och sen är jag fortfarande trött tills jag ska sova på kvällen. Samma idag men nu är jag vaken och tänkte faktiskt börja plugga till provet imorgon och sen ska jag försöka checka av andra skolarbeten. Så jag kan känna mig nöjd. Tyvärr fanns det tre ballerinakex paket i skåpet när jag kom hem förut och ja, ett är snart slut. Beach 11 here i come!!!!


trött chey

Eftersom jag la mig alldeles försent inatt och vaknade alldeles för tidigt imorse så är jag ganska slutkörd nu. Gillar inte känslan av att va så trött. När jag ligger i soffan och sover mitt på dagen och drömmer om att jag måste vakna men jag får inte upp ögonen bara för jag är så trött, sen när jag väl försöker få upp ögonen och sätter mig upp i soffan så snurrar allt runt mig. Att va så trött är inget jag rekommenderar men tyvärr är det så nästan varje söndag. Slut tjatat om det, jag tog mig iaf till träningen och jag kom därifrån levande trots att jag inte mådde så bra. 

Eftersom tv11 inte längre finns här i huset så får jag skippa big brother idag, det är nog bäst så ändå, då hinner jag plugga till spanskaprovet i veckan och somna i tid för en gångsskull. 

söndag

I fredags tog mattias äntligen körkort, så glá för hans skull och guudars vad jag blev sugen på att börja övningsköra. Funderar på att ta tag i det i veckan fast om jag känner mig rätt kommer det inte hända förrän om någon månad. Det är ju trotsallt bara 8 månader kvar tills jag också får börja leva livet lite godare, så att börja övningsköra får jag nog börja med i tid.

Lugn helg har jag haft. Igår var jag och louise i göteborg, sen vidare till tibro för att se handboll och sen vidare hem till louise. Amanda kom och vi satte oss i uterummet med tända ljus och filtar och senare på kvällen traskade det in några trevliga pojkar. Bra och trevlig dag.


RSS 2.0