tisdag

Längsta skoldagen på hela veckan, inte allt för jobbig för de eftersom vi hade två långa håltimmar. Fick äntligen våra skoldatorer idag också, perfekt för min del då min egna dator har lackat ur totalt. 

Nu är det dags att röra på fläsket innan jag får sittsår. En långpromenad får de bli, i mitt egna tempo. Skönt. Hörs senare!


dagarna som gått

Skolstarten var grym och vi gjorde historia om skövde kan man säga. I tv, radio och tidningar fanns vi med, fast överdrivet var de alltihop. Men så jäävla kuuul! haha och jag som trodde vi skulle va lama. Nevvaa!

Matfestivalhelgen har paserat. I fredags möttes vi alanyabrudisar hemma hos amanda för att kolla igenom alla bilder och drömma oss tillbaka innan vi sen drog vidare till daniel där det var lite fiesta. 

I lördags hade jag en hel dag med louise. Dagen började kl 10 då vi jobbade i två timmar på stan för att få gratis matfestivalhäfte. Efter att vi sen ätit oss mätta på en del onyttigheter, åkte vi vidare mot hjo och kolla handboll innan vi sen åkte hemåt igen. På kvällen åkte vi till albin och hade det trevligt men det blev en hyffsad tidig kväll för min del.

Nu är det dags för mig att äta frukost och göra iordningen mig innan jag drar mig vidare mot skolan. Lagom go sovmorgon annars!


jag är redo att börja treeeeeeeean, tjalalala


dan före dan

Hej å hå, sista dagen på detta 10 veckors långa sommarlov är här. Ett sjukt jävla bra lov har jag haft iaf och att börja skolan imorgon gör mig inte depp direkt. Tvärtom, det ska faktiskt bli skönt med lite rutiner igen.

Igår var det första gången på kanske 4 månader som jag tränade handboll och det känns idag kan jag lova. Jävlar vilken träningsvärk. Efter träningen träffade jag tre bruds på pims och på kvällen när jag skulle sova blev jag överraskad av min matti som stod utanför dörren bara sådär. Han är ju för underbar ♥

Ikväll blir det filmmös med min älskling, ett perfekt avslut på vårat sista sommarlov evveeeeeer!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

lördag

Äntligen är sista jobbdagen över för denna sommar. Är helt slut fast jag bara hade två kunder på hela långa dagen. Så ikväll blir det filmmys hemma hos amanda tillsammans med elin och ida. Blir fint de, mycket fint. Och imorgon kommer min älskling hem. Mega fint alltihop!!!

hear my thoughts in every note

Har haft en himlans trevlig och mysig fredag. När jag satt å lunchade med mamma fick jag ett sms av Ida som sa att hon slutade tidigare. Så jag mötte upp henne i stan, vi kikade i affärer, fikade på pims och pratade om allt mellan himmel och jord. Kvällen avslutades tillsammans med min mor, en godispåse och en kortlek. Men nu är det dags för mig att inta sängen för imorgon gör jag min sista jobbdag. Godnatt♥


home sweet home

Oförglömlig och en gryymt bra resa. Redan på bussen till flyplatsen började jag längta tillbaka till värmen och friheten där. Men nu är det back on track som gäller och njuta lite till av det sista sommarlovet.

Inatt sov jag 10 (!!!!!!) timmar, vet inte när jag gjorde de sist. Nöjjjjjd? eehhhh jaaa! Fast jag är fortfarande seg men nu ska jag faktiskt göra iordningen mig för att sen dra mig ut i regnet och ner på stan. Lunch med mamma och förhoppningsvis lite shopping står på schemat. Likeeyyyyy


nästa destination:

A L A N Y A. Dagen vi har längtat efter sen  22 november förra året är här. Konstigt nog har jag inte haft någon resfeber alls och jag kunde somna hur lätt som helst igårkväll. Men det ska bli skönt att komma iväg, mindre skönt är ju att hösten redan är här. Kallt som satan, så vi får se till att njuta riktigt ordentligen av värmen och av den sista ledigheten. Ha det så bra här hemma så hörs vi om en vecka!

ett halvår


Sex underbara månader med världens bästa och jag gillar grabben mer och mer för varje dag. Du är bäst♥


the italian job

Först lite kort om helgen. Hade en skitrolig kväll hos Louise i fredags. I lördags tog jag och mattias våra brassestolar och satte oss på torget i hjo för lite utebio. The italian job, antar att den var bra men jag satt så skönt så jag slumrade till en stund mitt i filmen.

Gick upp för en stund sen för tredje gången. Älskar min hosta... Men nu är jag iaf uppe och idag är det mkt som ska försöka hinnas med. Så det är väl bara å sätta igång med packningen,  TVÅ DAGAR KVAAAAAAAR!


but tonight we're alright, so hold up your light

Godkväll mina kära vänner. Det är på denna nattetid då jag hinner jag göra sånt här mysigt, sitta vid datorn, dricka té och lyssna på gamla godingar.

Jobbat varje dag denna vecka, solat och badat och idag besökte jag och louise göteborgs gator. Mysigt värre. Direkt från resecentrum till vårdcentralen. Halsfluss har jag inte fått igen som tur äääääär men virus har jag självklart. Jävla hals. Det blir att knarka strepsils och dricka mängder med té för nu är det inte långt kvar tills vi åker... Och imorgon har min bästa vän 18 års partaj och då går det ju inte att va sjuker.
några bilder från veckan

RSS 2.0