mucke bra dag

Idag finns det inte mycket att klaga på direkt och det tänker jag inte göra heller.

Vaknade bredvid världens bästa
Första lektionen inställd
Somnade gött på andra lektionen
Hade utomhusidrott
Fick G på NP engelska, gaaalet glá och här kör vi inte med några marginaler inte. (Fick 2.75, ig 2 g 3)
Sista lektionen inställd
Fått min sköna powernap ute i underbara solen
Det har varit runt 28 grader ute
Jag har en pluggfri dag
En kort dag kvar i skolan innan lååång ledigt
8 skoldagar kvar innan SOMMARLOOOV

HEJ SVEJS VA JAG ÄLSKAR LIVET, fast jag inte är 18...


morsdag

Idag dammade jag av fotbollsskorna efter 2 år på hyllan. Det blev vinst med 13-0 och en faktiskt ganska så rolig match. Kul att dem fortfarande hör av sig när det är ont om folk och trevliga är dem mot en fast man har slutat.

Nu ska jag äta god grillad mat eftersom det är världens bästa mammas dag!♥ Sen måste jag ta tag i pluggandet. NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR!



lördag


Bättre sent än aldrig, två bilder från Maggio förra fredagen

Trött chey idag trots att det var en lugn fredag igår tillsammans med mattias. Ikväll ska jag hem till syrran.....tyvärr haha. Vet aldrig var detta slutar någonstans, tror vi båda kommer ligga gråtandes i soffan av smärta. Vi får la seee, det blir nog en ganska så trevlig kväll ändå!

tiskväll

Blev en lång promenad men jag skippade solen. Har hunnit plugga lite, tagit mig ett bad, ätit grillad mat och gjort kvällens jobb. Imorgon är det ny dag igen, dock ingen bra dag för väldigt många... Jag slutar aldrig tänka på hur grabbarnas nära och kära mår, det är så hemskt alltihop. Nu ska jag blunda för verkligheten och försöka sova. Godnatt ♥

tisdag

Nu är det inte långt kvar, 13 skoldagar om jag ska va exakt. Idag slutade jag 3 h tidigare och det är alltid skönt att komma hem i tid. Satte på en film som gör mig glad och somna gjorde jag med. Nu ska jag ta mig ut på en lång promenad och om jag orkar så går jag också förbi solen en sväng. Det vore ju lite skönt. Kvällen kommer bestå av religionsplugg, kan va bland dem tråkigaste ämnena faktiskt men de är la sköööj. Tjingtjong

jobbig skoldag

Det har varit en jobbig dag i skolan. Vart man än vände sig såg man ett par ögon fyllda av tårar. Inget var som vanligt. Det var tyst, en hemsk tystnad i hela skolan. Till och med i matsalen och cafét. Jag ville inte vara där och jag vill inte dit imorgon igen. Usch usch usch. Mitt huvud fylls ständigt av tankar om hur jäkla dåligt alla deras nära och kära mår. Jag skulle så gärna vilja ta den smärtan istället..

Efter skolan träffade jag mattias som fick mig på andra tankar ett tag och sen tog mig ut på en lång promenad för att rensa huvudet än en gång. Allt är så hemskt och ofattbart.

rest in peace

En 18-åring och en 19-åring dog i en singelolycka i Skövde i natt. Olyckan inträffade strax före klockan 02 då männen av okänd anledning körde in i en stolpe och sedan ner i ett dike nära Karstorpsrondellen. Bilen blev totalkvaddad, enligt polisen.

Det är så overkligt. Hela Skövde är fylld av sorg och jag tänker hela tiden på dessa killars familj, vänner och flickvänner. Usch, jag lider verkligen med dem. Killarna hade de roligaste veckorna i sina liv framför sig, alanya, studenten och balen. Jag förstår inte, känns som på film. Jag kände dem inte, men jag har varit på fest hemma hos en av dem och jag såg dem varje dag i samhällskorridoren. Det känns så nära men ändå så långt bort. Vila i frid grabbar! ♥


virkade shorts


Dessa underbaringar prydde min garderob några dagar innan jag tyckte dom var för stora och jag vill hellre ha en storlek mindre. Så jag sålde dom för 400 spänn på tradera, jag tjänade alltså 150 kr. Braaa jobbat av mig men nu är nästa uppdrag att leta rätt på dessa än en gång, svårt när dom är slutsålda i hela Sverige... 

19 maj

Gudars vad skönt att ha gjort historiaprovet, hur det gick har egentligen ingen betydelse nu eftersom jag ändå inte kan göra något åt de. Men nu återstår bara ett nationellt matte c prov imorgon i 4h innan jag sen kan gå på en jävligt efterlängtad helg. Längtar som bara den till imorgon eftermiddag då jag sitter på ett tåg med min vän ida till fina göteborg, liseberg och Veronica Maggio. Galet nice tycker jag. Ne men om man ska lägga sig i soffan en stund, det är ju ändå ingen idé att råplugga dagen innan enligt min lärare. Sounds greeeat! 


onsdag

Imorgon har jag två prov precis efter varandra, jag börjar 8 och slutar 17. Shit, kommer bli min längsta dag ever i skolan. Frågan är varför jag egentligen sitter framför datorn när jag har massor annat att göra. Jo, för jag är så in i bomben trött men om jag går och lägger mig nu så kommer jag inte sova alls bra inatt. Så jag får försöka hålla mig vaken ngn timma till.

Sen finns det ju ett annat problem här i världen. Det sägs att jorden kommer gå under på lördag och det värsta är att jag tror på det. Jag gör verkligen det och jag är skit skraj. Men va ska vi göra åt problemet? Ingenting bara vänta ut domedagen...

lättar på trycket

Handbollhandbollhandboll, evigt tjatade. Jag vet helt ärligt inte hur jag ska göra, vad jag ska göra eller vilket beslut jag ska ta. Jag vet ingenting. Jo, en sak vet jag och det är att jag har spelat handboll sen i julas för ANDRAS skull, inte för min egen. Jag vet att det är många som vill vara i min sits och att jag bara kastar bort allt jag har MEN ska man inte spela för det är roligt och för att man vill utvecklas? Jag är trött på skiten. Jag är trött på att få blickar. Jag är trött på att ingen tror mig. JAG HAR VARIT SJUK, thats it varför skulle jag ljuga om det? Och jag har mycket i skolan just nu och hinner därför inte passa ngra tider till träningar. Det är sanning alltihop. Jag är trött på att alltid ha en klump i magen för att jag inte vet vilket beslut jag ska ta. Jag vill inte. Men ändå måste jag. Men varför?

"Du kommer ångra dig."
Det är vad jag får höra när jag säger att jag inte vill mer. Ja jag kommer säkert ångra mig när jag blir äldre men jag lever i nuet och nu vill jag inte. Jag vill testa på det andra livet, livet utanför planen. Jag kan alltid komma tillbaka till handbollen på nåt sätt men dock inte till samma nivå som nu.

"Du är så pass gammal att du ska spela för att utvecklas och för att du tycker det är kul, inte för kompisarnas skull." Ne men bra, om jag tycker är handboll är livet och jag tycker att det är så jävla kul, fine då kan jag ju spela med vilket tråkigt blag som helst?! Lätt som en plätt.

Jag mår seriöst dåligt över att jag inte vet hur jag ska göra. Det blir ju inte direkt bättre  av det jag möts när jag säger vad jag tycker och känner. Nu framför över är det bäst att jag håller munnen stängd och inte säger ett skit om dethär. Jag får helt enkelt ljuga om sanningen. Fast nu har jag ju redan sagt den...


17 maj

Sitter just nu i skolan och har info&layout. Jag är trött och hungrig och det känns som jag har levt i skolan i flera veckor. Men idag är det exakt en månad kvar tills skolavslutning men innan dess har jag 6 prov, 1 inlämning, 1 redovisning och så ska en bok vara utläst. TJOHO vilket liv jag har! Vi hörs när vi hörs helt enkelt, när jag har tid över. Kisses


happybild från france

fredag den trettonde

Förutom att det är fredag den 13de så är det en speciell dag. För idag har nämnligen både jag och min fina farmor namnsdag, det är ju inte varje dag direkt. Så grattis till mig från mig eftersom det verkar som de flesta glömt de...

Ikväll så ska vi göra det hela ännu lite läskigare och kör anden i glaset och sen kanske någon skräckiz på det. En lugn helg har jag framför mig och det ska bli really schöönt! Hoppas ni ramlar eller skämmer ut er riktigt ordentligen idag, det vore ju lite skoj faktiskt. Annars får ni ha en finer kväller alla tusentals läsare!

torsdag


Haha fridas målgest , hon bowlar och vi andra ska föreställa käglor. Jag saknar värmen och jag saknar laget.


Två prov är gjorda och jag var hemma två timmar tidigare. Har hunnit stoorstäda mitt rum och jag har också hunnit med massa plugg. Nu ska jag ta mig ut på en lång promenad och rensa tankarna. Brabrabra. Küss


11 maj

Stått ute i spöregn i 45 min och kollat fotboll, resten av matchen satt jag och mamma i bilen. Vilket väääder. Men jag har ändå inget emot regn, det är mysigt så länge man inte är ute. Ganska frusna fötter så nu ska jag krypa ner under täcket med jordgubbsté och en apdålig bok som bara måste läsas. NP i engelska imornbitti med, inget jag hurrar för eftersom jag är K A S S. Bara göra det, sen dra och hoppas på det bästa. Så jag brukar göra nu för tin. Blir bra så. Godnatt!

10 maj

Här har det inte varit mycket liv i luckan direkt. Men datorn kommer ganska mycket i andrahand när det är fint väder ute och när jag har massa plugg.

Jag kan iaf berätta lite kort om helgen. I fredags besökte jag grannkommunen och hade fredagsmys med mattias. I lördags var det först bötesfest, grymma nomineringar (jag fick årets you got mail bara för jag har varit sjuk så mycket och därmed mejlat lika mycket) och roliga lekar. När alla skulle ut på krogen åkte jag vidare mot Sara. Det kändes som i en dröm, jag svävade på rosa moln och jag hade verkligen huuuur kul som helst. Jag kan faktiskt säga att jag hade en tipptopp kväll, sen finns det ju självklart undantag.. I söndags låg jag inne och sov hela dagen lång innan jag sen åkte vidare till hjo. 

Idag har det varit hur jädra gött väder som helst och jag har fått massor med plugg gjort. Jag älskar livet och jag älskar värmen. Tack för mig hej!

pluggtisdag

Sicken duktig tjej jag har varit idag. Pluggat som bara den, fast jag inte varit fullt koncentrerad och fast jag inte fattade så jättemycket så har jag iaf pluggat. Det var ett tag sen men duktig har jag varit och nöjd kan jag känna mig. Jag ska också börja föra kalender igen, var igång med det i början och i mitten av tvåan men sen glömde jag av den helt och nu har jag noll koll. Men nu i slutspurten ska det bli ordning och reda igen.

Imorgon ska jag ha två samtal. Ett faktiskt ganska viktig samtal där jag inte får undvika sanningen utan här ska allt fram. Jag har ingenting att förlora utan det är bara tuta å köra och se vad den andre säger. Det andra samtalet är att jag ska ringa till västagötahandboll och tacka nej helt och hållet. Varför ska jag dit å lida?! Jag har gjort mitt där och nu räcker det.


Sverigecupen januari 2010.
Juniorelitcupen december 2010

vi kommer alltid ha paris

3 maj det har snöat och jag är inte ens förvånad. Förra året snöade det den 4 maj så varför inte i år också? Ångrar skaaarpt att jag inte tog vinterjackan imorse, iiiiskallt ute. Men nu ska jag sluta deppa över vädret. Ska lägga mig under ett varm täcke med veronica maggio och skriva klart en inlämning tills imorgon. Lite choklad till får de också bli. Och här får ni en bild på mina favoritplagg i vår och sommar bara för att försöka få some summerfeelings typ.


Jacka och tisha HM


kall måndag

Har haft en såndär dag som jag irriterar mig på precis allt, allt som hände var det fel på och mitt humör var allt annat än på topp. Kan ha vart att jag har varit så förbannat trött eller att det har varit så förbannat kallt. Men så fort jag lämnade skolan blev humöret bättre. Skoltrött skoltrött skoltrött. Shit. Men nu är det inte långt kvar, fast skolarbeten finns det en stor hög av. Bara börja beta av och sen försöka vakna på en bättre sida imorgon. Låter bra de. Godnatt på er


majmånad

1 maj, vart tog februari, mars och april vägen? Sjukt vad tiden gått fort och jag hoppas maj går lika fort den med så är det inte långt till sommarlov. UNDERBART

Valborg igår, suparkvällen för många men inte för min del. Jag hade ändå det ganska trevligt igår med början hos mig med grill och chill med 4 andra tjejer, sen vidare till adam en lite sväng innan bilen rullade vidare mot hjo. Somnade alldeles för sent vilket betyder att idag är det en såndär jobbig och trött söndag. Ska försöka göra lite skolarbeten och hoppas på att dagen går fort så jag kan lägga mig med gott samvete och sova igen. 

RSS 2.0