It's friday, I'm in love

FREDAG, min favoritdag! Idag slutade jag som sagt 9.15, och sen var det bara direkt hem, dra på en rulle och sova 2 h eftersom jag var himla snäll inatt som gick upp kl 04 för att skjutsa pappsen som ska vara i Holland hela helgen. Och det betyder också att vi kommer gå utan någon som helst föda i helgen, då min moder inte direkt är någon höjdare i köket...

Hade egentligen tänkt ta mig ut på löparrunda men mår inte helt tipptopp, så får bli en promenad med mamma sen när hon kommer hem. Nu ska jag storstäda mitt rum och fixitrixa lite och ikväll åker jag hem till mattias med lite annat trevligt folk!!! Fiiinfint



tjääänare

Solly kåmpisar! Känns som jag startar varje inlägg nu för tiden med en kilometer lång text av bortförklaring till varför jag inte sköter bloggjäveln , men idag tänkte jag faktiskt skippa de..

Ville bara slinka in här en snabbis för att säga att jag har ett sånt jäkla gött lyckorus inom mig just nu när jag sitter här på toan (de gäller att spara tid). Har gjort mitt sista ekonomiprov evveee och imorgon slutar jag 9.15 och sen är det lååånghelg enda tee onsdag. Helgen ser också himla bra ut just nu vilket gör livet ännu kuligare, plus att jag ska få ha en himla mysig myskväll med pöjka ikväll som jag inte haft på evigheter. Eftersom en liten del av lönen rullade in på kontot igår så har jag självklart spenderat lite moneyy också och om 18 jävla dagar så ligger vi på stranden å "chillar" i (på) Cypern!!!!! GAAAAL1

jag låter saker rinna ut så jag slipper ta farväl



Efter regn kommer solsken, dock inte bokstavligt talat då. Trots att tisdagen verkligen inte kunde bli sämre på något sätt så fick jag iaf bra dagar efter. På två dagar har jag nu fixat ny bal- och studentklänning och även bokat tid för hår och smink. Känns jäkla skönt faktiskt, så nu är det bara det roliga kvar, dvs skor och accessorerna!

Idag har jag varit i skolan och gjort klart projektet, som vi dessutom slitit med sen augusti (!!!) , hunnit med en fika med ida och amanda och sen varit och testat min balklänning för fjärde gången med min fina farmor. Ska försöka hinna plocka iordning på rummet nu innan jag sen kilar iväg på kalas. Himla trevlig fredag-dentrettonde detta!!


SUCK

HAHA! så jävla skrattretande. 5 minuter efter att jag publicerat inlägget under ringde de på dörren och jag fick mitt paket från Kina med min balklänning!! Glad som jag blev slet jag upp paketet och får se att dendär jävla klänningen är... LILA. KUUUUUUUUUUUL. Jävligt kul. Min fina royalblåa balklänningen som skulle sitta som smäck, var istället lila och alldeles för stor. Tror inte det är meningen att jag ska ta studenten i år... Dags att börja om på ruta 1 med precis allting. Tack och hej för mig!

jag kastar mina tankar ingenstans och överallt

Igår hade jag och Mattias 14 månader tillsammans vilket vi firade med biomys framför American Pie. Om man tar filmen med en nypa salt, så var den faktiskt riktigt rolig och underhållande! Igår spelade jag förövrig min sista handbollsmatch för säsongen och jag är sååååå glad över det. Ska bli så jäkla gött att slippa handbollen nu ett tag och köra egen träning preciiis när jag vill och vad jag vill!

Skolan har nu dragit igång och jag är tröttare än tröttast. Orkar verkligen inte ta tag i alla måsten och jag känner mig sjukt stressad över att jag inte har någonting klart till varken studenten eller balen och det är bara 2 månader kvar... Studentklänningen passade ju självklart inte men ska se om min fina farmor kanske kan sy in och sy upp den. Sen väntar jag på min balklänningen som ska anlända i veckan och jag ber till alla gudar som finns att den ska sitta som smäck.. Sen återstår ju bara skor, balfrillan, accessoarer och sminket då.

Nu ska jag lägga allt detdär bakom mig och ta en powernap innan jag sen beger mig till jobbet. Fan va trevligt!!!!!!

ett gott skratt förlänger livet.


godmorgon!

Påsklovet börjar dra sig mot sitt slut och jag har haft ett himla fint lov vill jag lova. Dock känner jag mig långt ifrån utvilad för att klara av några veckors skola, plugg, jobb och träningar. Men det behöver jag ju inte tänka på nu eftersom vi är lediga imorgon med!

Här slängde jag ihop några bilder från lovet då jag bland annat hunnit med en sväng till göteborg, jobbat x2, utgång x2, hängt med mina fina kompisar och pojkisen, tjejmiddag, påskfirande hos farmor x2, åååsåååvidare.


Idag bör jag egentligen plugga, jag bör städa mitt oerhört stökiga rum som jag ändå städade i torsdag och jag bör sova. Men först ska jag ta mig bort till idrottshallen för den sista handbollsträningen, vilket ska bli väldigt intressant...


måndag


3 nya favoriter till vårgarderoben!

Underbart att vakna upp imorse och veta att jag har en hel veckas ledighet från skolan framför mig. Men självklart är jag inte helt ledig utan ska snart hoppa in i duschen och sen vankas det jobb till 20.15. Ne nu måste jag skynda mig. Ha en bra dag mina fina!!

RSS 2.0