måndag

Måndag. Ny vecka. Nya tag. Nya möjligheter. Och nytt schema. Ett schema som nästan är bättre än höstterminen med i genomsnitt två lektioner/dag. Så det ee la göött.

I helgen har jag varit iväg i göteborg och spelat JSM steg 4. JÄÄKLA skit säger jag bara. Vi var sååååå nära att gå till finalsteget men vi själva fipplade bort det de fyra sista minuterna i sista matchen... Så nu är jsm slutspelat för denna gång men det är bara att ta nya tag till nästa.

Idag har jag varit i skolan, sen tagit en fika med tre fina vänner och nu sitter jag här och har inte gjort ngt vettigt alls. Men snart ska jag faktiskt ta tag i städningen av mitt rum och garderob och ikväll är det träning. Glömde nämna att jag har en sån jävla träningsvärk. Men nu vet ni det också. HÖRS

grattis på din dag älskling ♥


hard work work



Hejhej hallihallå! Har varit lite törrt här på bloggen i veckan men har haft lite för mycket i skolan och skolan är ju min framtid. Så ja, ni förstår väl!

Just nu sitter jag iaf barnvakt åt två underbaringar som ligger och sover. Jag är jädrans trötter själv men det är bara att hålla sig vaken tills kl 22, då jag slutar eller då föräldrarna kommer hem. Tänkte sysselsätta mig med lite teoriplugg fast kommer då självklart inte in på trafikskolans hemsidan och kan därför inte plugga. SYND! Fast ne. Skönt att bara va också.

Imorgon väntas HALKAN. Och nej jag ser faktiskt inte framemot det. Tycker bara det kommer bli jobbigt att gå upp kl 06 när jag egentligen har sovmorgon till halv 12. Men den måste också göras och det kommer säkert bli kul när jag väl kommer dit och när jag väl kommer hem och får sova!

supernanny

Har haft ena riktig myshelg med fredagsmys hos matti, följt av en oavgjord match mot lidköping i lördags och på kvällen åkte jag hem till matilda och åt tacos med laget. Gårdagen bestod av plugg och "arbetsintervju", och vet ni vad?! JAG HAR SKAFFAT MIG ETT JOBB som barnvakt, HUR UNDERBART?! 

Idag jag suttit och pluggat ännu mera men ska snart bege mig mot arenan och kvällsträning. Redigt gött dä! HÖÖRS

fredag den trettonde

GODMORGON! Vilken härlig dag. Nu har två jobbiga dagar paserat och nu är det dags att se framåt! Hoppas ni får en fin och hel fredag!


älskade du

Två år sen, två år för mycket och jag minns fortfarande alla detaljer från den dagen. Tisdagen den 12 januari 2010.



Jag älskar och saknar dig. Morfar ♥

149 dagar kvar!



Tänkte bara kika in hit en snabbis för att visa upp min fina studentmössa som jag hämtade hem idag, 149 jäkla dagar kvar!!! HEELT INSANE! och eftersom det var 150 dagar igår så firades detta självklart med först förfest hos Julia sen vidare till husaren och det blev en sjukt rolig kväll tycker jag!

Sen har hampan åkt iväg återigen. Tråkigt här hemma men hoppas ändå han får det himla bra borta bland kineserna! Nu ska jag lägga mig och försöka ta igen lite sovtimmar. Natti ♥

grattis mamma

GODMORGON! Satt uppe hela långa natten och kollade JVM, och Sverige VANNN!!! Jäkla häftigt! Så efter att ha somnat vid halv 6 så ligger jag fortfarande i sängen och försöker beta av skolarbeten. Men ska snart åka iväg med pappa och senare är det träning. Idag är det också en speciell dag då min mamma blir hälften till 50 (haha pullan) så det ska självklart firas med dunder och brak!


Mina fina underbara ♥

välkomnar 2012

Har haft en underbar start på det nya året och nu är jag ÄNTLIGEN också 18 år efter 365 dagars väntan. 2011 har ändå varit ett grymt år, jag som trodde att jag skulle "lida" hela året haha. Icket, utan tvärtom. Jag fann min stora kärlek och jag är mer kär än någonsin!

Fick i födelsedagspresent av mattias en övernattning på hotell i göteborg. Så vi åkte dit i tisdags, shoppade, slappade på hotellrummet och sen gick vi ut och åt på kvällen. Hade det huuur underbart som helst och det är aldrig fel att komma bort och bara slappna av. En grym present!

Igår tog vi ett ganska så tidigt tåg hem efter att vi ätit oss mätta på frukostbuffén. Sen tog jag med mig elli ut på 1 och ½ timmas lång promenad/löptur. På kvällen träffade jag mina saknade classmates, kollade film, pratade och hade det himla mysigt!


happy new year - birthday party



Ett himla härligt sällskap, go dryck, fin stämning och en massa fina presenter. Nyår kunde helt enkelt inte bli så mycket bättre! TACK TACK TACK för allt!

RSS 2.0