pösklöööv

Döttelidöttdött det har varit här då. Men för att dra en kort resumé av de gångna dagarna så hade jag en superfin helg i norrköping, firat 75 dagars, pluggat och tränat som vanligt och igår jobbade jag. Sen har vi ju påsklov nu, så jävla välbehövligt men det känns faktiskt lite sisådär att det är mitt allra sista lov nåågonsin...

Den stora shoppinghelgen är här och självklart ska man leva upp till det. Sitter här några hundralappar fattigare men med en himla massa fint rikare. Har också preciiis besällt en studentklänning som jag verkligen hoppas kommer passa. Vore ju så skönt att ha både bal- och studentklänningen klara!!

Nu ska jag åka en sväng till farmor och sen är tanken att jag ska storstäda mitt rum och ikväll ska jag umgås med jossan och louise, finfint!


next Norrköping!

Fullt upp hela veckan med jobb måndag, tisdag och onsdag, pluggat har jag också gjort och självklart tränat. Igår invigde jag löparspåret i solsken och det var förjävla jobbigt men redigt skönt efteråt. Hampus kom hem i onsdagsnatt och ååååh vad skönt det är att ha han hemma igen!!

IDAAAG ska jag till skolan och göra ett prov och direkt efter det åker vi ett gäng upp till Norrköping. Ska bli himla kul och skönt att komma ifrån storstan lite.. På söndag när vi kommer hem är det bara korka upp igen för 75 dagar till studenten och 50 till Ayia Napa. Jäääklar! Sup och svälj trevlig helg, så hörs vi när vi hörs! PUSS


torsdag

Sitter och försöker plugga till provet på måndag. Hur iallsindar kan man sätta ett geografiprov på en jävla måndag?! tjena hallå eller!!!

Slutade redan kl 11 idag och tänkte att jag skulle få en himla massa gjort. Men icket, sov 2 h istället för 30 min och när jag sover för länge blir jag bara tröttare. Hade tänkt att springa 5 km nu på dagen också men det hinner jag inte med nu så får väl springa av mig på träningen ikväll istället.

Ne nu ska jag göra iordning en fruktsallad för att sen återgå till pluggandet... SUCK

underbara onsdag

Jag har glömt att berätta för er att jag var på arbetsintervju igår och vet ni vaaad?! JAG SKA PROVJOBBA REDAN PÅ FREDAG!!!! Kors i taket, här händer det grejjjer!!!

Efter en kort skoldag åkte jag iväg till gymmet och sprang 7.5 km och jävlar va nöjd jag känner mig nu. Snart kanske till och med jag kommer klara att springa milen, vilket jag aldrig i hela mitt liv ens  tänkt tanken på att göra. Men plöstligt händer det ju..

Nu ska jag dra fram solstolen och sätta mig ute och plugga. Livet blir så himla mycket enklare med lite solsken!

långhelg

Har haft en superbra långhelg! I fredags åkte jag till tibro direkt efter skolan och fikade med min saknade Ida innan jag sen satte fart mot idrottshallen och spelade match som vi dessutom vann!! Sen får jag inte glömma att jag och mattias också hade 13 månader, så kvällen tillbringades självklart med honom ♥

Kollade handboll i lördags och på kvällen firade vi Mattias kusin som fyllt 18 år och i söndags vann vi återigen en match. Igår hade vi studiedag och då tog jag och mattis en roadtrip till Jönköping, shoppade och käkade glass i solen och där fick ni en kort sammanfattning av vad jag har gjort. Greaattt!


Underbara du!


torsdag

JAHA, snön har hittat tillbaka igen och det är ingen idé att säga vad jag egentligen tycker om det eftersom den ändå inte kommer försvinna. Så jag blickar framåt till helgen istället då det tydligen ska bli 10 PLUS grader. Fäääsen av göttt och idag är det exakt 2 veckor kvar tills min fina och saknade bror kommer hem!!!!!

Men helt seriöst, hur kul är det på en skala att få denna bild när jag är på väg till skolan i vinterjacka och fryser häckan av mig???! då kan man ju inget annat än att tycka synd om sig själv asså...BUUHUU

onsdag

Fin dag idag. Vaknade upp bredvid min finaste, varit i skolan från halv 10 till 12 och sen har jag åkt och lämnat in en jävla massa CV:n i hopp om att slippa vara arbetslös till hösten. SJUKT egentligen att inte veta vad fan jag kommer göra eller befinna mig om sisådär 6 månader och jag är verkligen inte redo att ta mig ut i vuxenlivet än. Det kanske är dags att börja mogna till lite nu... HAHA vilket skämt, kul Linn kul, du är ju fan bara 94a!!!!!!


samma gamla visa

Från den djupaste del av (eller heter det i) mitt hjärta FÖRLÅT. Fan. Jag har nog aldrig nååågonsin varit såhär dålig på att blogga. 1 vecka, 1 heel vecka utan mig? Sorry bitches! ♥♥♥♥♥♥♥♥

BUSY BUSY BUSY! Ne men det är faktiskt inte ofta som jag drar igång min fina apple skoldata hemma och därför blir bloggningen förjävlig. Men idag har jag varit i skolan mellan halv 10 och halv 1 och sen har faktiskt hunnit med lite plugg och ska snart ta tag i städningen också. Hoppas ni har haft de bra för det har jag haft. 100 dagar till studenten  har vi firat för fulla muggar och nu återstår bara 95. SHIT MAÑANA!!!!  


RSS 2.0