nio dagar kvar


Hej mina fina vänner, det var inte igår direkt... Det har hänt en hel del sen sist, bland annat har jag ägnat en vecka i Ayia Napa som var så jäävla rolig och bara helt jävla underbar!! Samtidigt som jag bara vill tillbaka så var det ändå skönt att komma hem och som tur var hade värmen även hittat till Sverige. Sen har resten av tiden i princip gått åt till skolan och det sista som ska fixas innan studenten. Igår firade vi 10 dagars med rocktema och det var en riktigt rolig och lyckad kväll och idag är det ensiffrigt kvar och det är så sjuukligt nära nu!! Nu ska jag sätta igång med pluggandet, ett prov och en inlämning kvar SEN ÄR DET ÖÖÖÖÖVEEEEEEEEER!

HAPPY FRIDAY


TITTA MIN NYA OCH FÖRSTA KEPA, PRECIS EN SÅN SOM ALLA ANDRA HAR!!!!!

Det är redan 11 maj, dagen då de första gänget åker till Ayia Napa och dagen då det bara är 3 dagar tills det är våran tur att sätta oss på flyget. Helt galet att tiden snart är inne, att det är så jävla snart som vi ska på studentresa!!

Och sen har vi detdär med packning. I'm totally käääääss. Har liksom bara tagit hela min garderob och lagt den på golvet. Men sen är det ju faktiskt jävligt kul å packa och förbereda allt!! Det kommer bli så sjuuukligt roliga dagar!!!!! WAAAAAH

Iaf, kvällen har jag tillbringat i syrrans lägenhet med ett gäng huliganer framför ishockey-vm. I helvete vad dåliga dom var och i helvete vilka mesar. Mer FIGHT! Ne, nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Cosmopolitan och drömma mig bort. Livet är ju bara så jävla underbart!



but even the sun sets in paradise

Har haft en underbar långhelg med hemmafester, myskvällar, hängt i jönköping, firat lisa och som avslutning kollade jag på fotboll och åt glass i strålande solsken. Askalas bra väder både igår och idag, vilket är alldeles underbaarttt!

Jag sitter just nu barnvakt och jag försöker också skriva klart svenskainlämningen. Två flugor i en fet smäll liksom! Annars flyter väl livet på, dock inte så jävla bra.  Beställde ny studentklänning idag, vet dock inte varför och mina balskor var självklart för små och sen vart dom också slut på hemsidan..Skiit

Jag befinner mig i en stor fet uppförsbacke just nu och jag förstår inte riktigt varför. Men känner mig sjukt stressad som vanligt och jag har inget såntdär gött glädjerus inom mig som jag egentligen borde ha. Det är ju föfan sommar ute och om 12 jävla dagar draar vi. Men jag har inte tid att tänka på de nu, för det är så mycket annat som ska hinnas med innan. Fan det är ju nu jag ska njuta som mest..  RYCK UPP DIG LINN!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0