första advent

Tiden är som rinnande vatten och det är redan första advent.
Min tunga är bränd som alltid efter att jag har druckit glögg. Bjöds även på gula bullar och bruna kakor i köket med ett tänt ljus.

En heldag i ulricehamn med pappa idag, lager 157 och sen spelade jag en match som sög mer än vanligt. WOhOO


en fredag bänkad framför idol

 och mariette var det som fick åka hem, som jag tycker var bra på ett sätt. Annars har det varit en lugn fredagskväll vilket har varit skönt. Avslutade med en minipromenad med mamma och nu ligger jag i sängen. Ska nog sova snart för imorgon blir det ingen lång morgon i sängen, ska nämligen upp och baka lussekatter! nightyy

bonde-rogge

Precis ätit och nu ligger jag i soffan och kollar bonde söker fru. Vilket program egentligen, herregud. Det är inte bra nånstans så jag vet inte varför jag ser de. Mamma tycker iaf om de, hon ligger i soffan bredvid och skrattar åt han Roger.. Vet inte varför för han är väl söt?


en månad igår

Igår var det alltså en månad till julafton, sjukt egentligen va tiden går fort! kändes som de var sommar nyss, eller inte riktigt nyss kanske men ja, att det inte var så länge sen som det är.

Denhär förbannade datorn gör så att tiden rinner rätt fort också. Jag hade tänkt att jag skulle hinna göra svenskaredovisningen och städa iordning på rummet innan träningen men icke de hinner jag inte. Eller rummet hinner jag väl men inget jag har nån lust med ändå så de skippar jag.

Ska snart gå ner och skala några clementiner till, får aldrig nog av domdär bollarna. muuuums!

skolan

hej och hallå!
Står just nu vid en data i biblioteket. Har haft rast i träää timmar, lite segt men något vettigt har jag iaf gjort.
Spanska kvar och sen slutar jag äntligen. Ikväll är det träning och innan dess måste jag hinna plugga,intressant woho.


allt är inte kul

Två mördarveckor är vad jag har framför mig nu. + dans på idrotten och jag hatar dans,tråkigt och kass är jag med.
Satt och pluggade i typ 3h hos louise förut, gjorde klart svenskaredovisningen bara att jag måste lära mig de mesta utantill nu med.. Spela sen match som vi förlora förjävla stort,inte alls kul å spela heller.
Har inte mycket mer att skriva mer än att de mesta suger, kul å veta men får sätta mig med engelskan nu, har prov imorgon och jag kom på de förut. Inte allt för bra och det kommer nog gå som de går som med de mesta.
hejdå

intressant..

Herregud, läste nyss om 41-åriga läraren som är häktad för våldtäkter. Har själv haft han som vikarie några gånger och han jobbar på den skola jag gick på förut. Känns ju inte riktigt så trevligt. + att han har fru och två barn, och ena barnet går på skolan nu och den andra gick där förut. Synd om dom med
Här kan ni läsa mer om det:http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6158378.ab

Hade förövrigt kulturdag idag i skolan och det kändes helt ovärt, skönt utan lektioner men man kunde lika gärna legat hemma.
Ska göra iordning mig och sen får jag se vart jag tar vägen ikv!/L

torsdag 19

Hejhopp
Ett tag sen man inte hade nån träning på en vardag och det känns hur skönt som helst. Idag har jag inte gjort alls mycket, sov en stund efter skolan och nu har jag precis skrivit klart engelskauppsatsen till imorgon.
Imorgon är det också fredag och det väntar en dag i skolan utan lektioner och sen helg.lovely
Nu: iste med honung


bevismaterial


ett bevis på att även jag har varit vig en gång i tiden

broshaan 18

Började min dag med att bränna fingrarna på plattången,fråga mig inte hur för jag vet själv inte hur det gick till. Har inte hänt något annat speciellt idag förutom att det bjöds på tårta när jag kom hem från träningen dock utan födelsdagsbarnet som var någon annanstans. Men de var ju lika gott för de!

Ska kolla oskyldigt dömd nu och sen får jag öppna matteboken eftersom det är prov imorgon. Jag har ställt frågan till mig själv många gånger, hur övar man på ett matteprov?! ska man räkna eller läsa? ingenaning

Avslutar de hela med att säga grattis till min käraste bror på 18årsdagen!


hittade ingen bild på 18åringen så fick bli en på alla oss tre med 2 kändisar som jag inte kan namnet på,sött


Ledig tisdag

Min dag i en kort sammanfattning kan se ut såhär ungefär:sängen,träna,sängen
Jag har alltså legat och degat sönder i min säng hela dagen fram till träningen kl 5, har inte haft orken att gå upp och inte orken heller att sova. Rätt skönt har de varit iaf, sånahär dagen behöver man ibland känner jag. peace


Lx3

hoho, håller på å slingar lollsans hår. Jag gjorde de jobbigaste jobbet med att dra ut alla jävla hår i dom pyttesmå hålen i hättan. Så nu har jag gett över jobbet till lisa som kom nyss,härligt!
Om en timma ungefär åker vi och tränar och ikv har jag ingen aning om vad som händer, lediga imorgon igen vilket är underbart! /L


trettonde en fredag

Fredag den 13de, inte ofta man stöter på den dagen. Otursdagen och allt såntdära som jag egentligen inte tror ett skit på. Bara att alla som råkar ut för nått speciellt denna dag tänker att det är typiskt fredag den 13de när olyckan lika gärna kunde inträffa vilken annan dag som helst.

Jaja, skönt med långhelg nu iaf och bort från skiten. Ska försöka njuta så gott de går och bara ta de lugnt. Är sugen på att dra iväg någonstans men vet inte riktigt vart. Utomlands jatack men nejtack snön har kommit och det var längesen det var vinter. Om några dagar har jag säkert tröttnat på kylan och då tackar jag gärna ja till en utomlandsresa. OM jag själv slipper betala förstås. /L


high five

HEJ, är lite småglad för nu har äntligen snön börjat lägga sig på den förbannade marken. Jag gillar snö, när snön är sådär vit och det är vitt överallt. Det är ju inte vitt överallt än, men det kommer det kommer och gärna snart tack.
NU: te,spotify och ett varmt täcke


vi ser det snöar...

Hola guapos!
Kom hem för en liten stund sen, har varit på stan med lollsan, inhandlade lite saker och sen tog vi också en fika,vilket är nice!
Slutade vid tolv idag, men gick från skolan vid ett för var inte säker på om vi hade någon matte eller inte och tydligen var den frivillig såatteeh ja vi drog till stan.

Justnu snöar det ute och jag gillar egentligen snö,ibland iaf. Kan faktiskt va mysigt när man ser att det är helt vitt ute men sen kan de ju också va äckligt kallt. Som idag när jag cykla hem, ena stunden snöa det andra regna de och det kändes verkligen som is, så kallt var de.
Nu ska iaf jag krypa under täcket och kolla moviee!/L

övning ger färdighet sägs de, jag har alltså blivit bättre.

tisdag

Hejsan!
Har precis ätit och så ska jag snart upp till berget för att ha fys,kuul.
Hade datakunskapprov idag också och det gick på 20min så jag hoppas det gick bra! Måste bara berätta att jag vaknade kvart i nio imorse när jag började halv tio och tio över nio var jag helt klar med att åka till skolan, tror inte jag har varit så snabbt nångång, hehe

Hittade en bild på fidde som valp, titta va sööööööööt


nya vecka

Hemma nu efter träningen och är helt slut. Orkar inte röra på mig och mina ben finns inte kvar känns det som.
Ska snart krypa under täcket och sätta på lite bra musicc, blir ingen läxläsning idag inte. skönt!/L


björkö

Hallå!
sitter och gör ingenting, väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan åka iväg å träna. Spelade match igår och den vann vi enkelt, gick inte så bra för min del men vad gör de?! ingenting för vi vann jöö.

Skulle ju inte sitta helt fel med en utomlandsresa just precis just nu. Skulle rent ut sagt vara helt jävla underbart och bara skita i allt å alla och bara ha de skönt på stranden med en skinande sol.GEMIG

Ska väl plocka iordning lite på rummet,lyssna på härlig musik och här får ni en härlig bild från midsommar på björkö med världensbästa!

som ni ser är lollo alltid lika söt och jag kom med på köpet kan man väl kalla de.





mina favorit tofflor just nu...


farsdag

Godmorgon!
Gårdagen var helt okej. Jag och louise drog ner till stan och träffade bla beatboxarn from hjo. Prata lite med han å sånt trevligt.
Nu har louise åkt ner till arenan för att kolla sin bror när han spelar match. Jag själv funderar på att städa lite och sen kanske åka ner till stan om jag orkar. Kl 4 ska jag kolla zoombie när dom spelar match och efter de har jag match mot karlskoga. Jag får heller inte glömma att säga grattis till pappa och till alla andra män som har barn, på farsdag. grattis!


fredagsmus


mitt och louises fredagsmus. eftersom jag har godisförbud fick de bli naturgodis och andra såkallade nyttigheter.
filmen vi hyrde blev final destination 3, vi hade sett den innan men kände för att se den igen, som ni förståår. yeye, louise somnade nyss till här bredvid mig och fråga mig inte hur, nyss var hon i fullfart och huxflux så slockna hon. ska väl göra likadant. godnatt

dagen före friday

Uttråkad är vad jag är nu. Kan ju egentligen somna tidigt idag men det känns inte så värt. Känns rätt skönt att kunna ligga här i min säng med datan framför mig och slippa plugga till nått, inte ofta man har den känslan. ooooooch imorgon är det fredag. Jag vet, har nämnt det redan men det ska bara bli så sjuktskönt! Skoldagen imorgon är dock inget att hurra för direkt.
Nu ska jag fortsätta lyssna på lite häääärlig musik. goodnight. /L


för att lyckas måste man ta risker

torsdag och snart fredag, helt underbart. Hade prov idag i samhäll och det gick sådär,kändes inte så bra iaf.
Nu ska jag fortsätta kolla tv och gotta mig med honeybees och mjölk, gaaaaaaaletgott! /L


En vän

Jag har en vän, en god vän som säger själv att hon är ganska bra på att svullna. Enligt henne är det en egenskap,men jag vet inte.
Hon säger också att hon är allt annat än vacker och jag tror inte det stämmer, men det är vad hon tycker,hennes åsikt som jag inte kan styra.
Hon tycker också dusse är ett roligt ord, vet inte varför för ordet betyder ju 0,alltså inget.
Hon sa nyss"jag håller handen för munnen och skrattar med mörkröst" man börjar ju undra lite vem du egentligen är..

njut av nuet det går inte i repris

Kom till skolan för ett tag sen för att ha spanska halv 10, nemen då var ju den inställd och jag som lika gärna kunde ha sovit en stund till. Satte mig därför vid en data med hermine bredvid mig:)
Om jag är smart så kansek jag borde plugga lite samhäll eftersom vi har prov imorgon, men får se hur det blir med de. /L


skolan

Skolan nu och väntar på att datakunskapen ska börja så jag kan gå hem.
Är hur hungrig som helst, vill ha en fet godispåse, lägga mig under ett varmt täcke och sen somna till en film. Men det blir inte alltid som man vill, slutar fyra och sen har jag träning vid fem. Kan ju också meddela att jag har hållt mitt godislöfte superbra, har alltså inte ätit godis sen förra söndagen, bralinnnn!
Funderar dock på att köpa mig en pollypåse, skulle ju inte sitta helt fel..


ny vecka-igen

Skolan var väl inte allt för jobbig fast jag fick reda på att min sista lektion var insälld 2½ timma efter lektionen innan. Jag skulle alltså ha slutat tio i elva ist för halv tre men ist gick jag hemåt vid tjugo över ett.

Sitter iaf i köket justnu och försöker göra lite matte som inte går alltför bra. Har även soprov på torsdag och spanska till onsdag och gud va intressant att veta! Nu ska jag fortsätta med de jag höll på med. Hejsålänge/L


två månader kvar

Blev förlust i finalen,känns lite surt faktiskt. Men det är smällar man får ta. Vi har iaf spelat bra hela helgen bortsett från förlusten mot tibridge då vi inte alls var bra.

Min hals har ju inte direkt blivit bättre heller, känner dock inte av det när jag väl spelar utan det kommer mest efteråt, yeye nu ska jag ner och äta fläskfile och klyftpotatis.MUMS


skadevifinaaaaal

YIHAAA! snart ska jag iväg å spela skadevifinal. så jävla bra är vi! 
Vann imorse mot Sävehof och sen slog vi även Lugi med en boll och nu väntar en final mot Kärra.DÖTTKÖTT


RSS 2.0