valborg

Förutom att kungen fyller så fyller även lisa 17år, stort grattis till dig!

Kl är tjugo i tio och jag har varit iväg å tränat och dricker nu en morgonsmoothie. Ska duscha nu och sen åker jag nog ner till stan en sväng! ha en bra dag

29april

Det var verkligen en superfin urnsättning av morfar. Solen tittade fram mellan molnen och tempraturen visade 19 grader. Bilder på hur det såg ut hittar ni antingen HÄR eller HÄR 

Sen var jag och louise ganska smarta som trodde att stan hade öppet sådär extra länge idag och att louises idol skulle uppträda men de var visst NÄSTA torsdag. Alla har ju inte hjärnan med överallt.

Imorgon är det valborg, en STOR dag eftersom vår älskade kung här i Sverige blir ett år äldre (hur mycket fyller han?) 
Ska också göra mitt första besök på Synoptik för ett syntest. och imorgon ska inte beträda skolan förens kl 12.45 då jag ska ha nationelltprov. Helt okej skönt faktiskt.


saknaden gör ont, för ont för att vara sann

Dagen är framme-torsdagen är här. Sitter i köket och jag hoppade faktiskt över skolan idag för jag verkligen inte orkade gå dit. Ska snart duscha och kl halv 11 åker vi till Laxå och kl 13 är det urnsättning av vår älskade morfar♥

tack

Du är en av få som jag alltid mår bra med, jag tröttnar aldrig att umgås med dig(som ni kanske märkt) och jag är så jävla stolt att jag fått dig som min vän. Folk som menar något negativt att vi bara är med varandra har aldrig haft någon riktig vän och allt handlar bara om avundsjuka, om dom nu ens har några vänner dvs. Men ni som menar något positivt vet nog hur det är.
Ni ska alla veta att ni har gått miste om något bra som jag har fått, något riktigt bra, något jävligt grym. En bästa vän


en vana att ha huvudvärk?

Idag har jag haft ständig huvudvärk, eller ibland har den tagit en paus då jag kan pustar ut typ. KANKANKAN va att jag fått dålig syn att det är därför jag får huvudvärk såfort jag sätter mig framför datan eller ser tv. Men jag ser verkligen inget fel på mina ögon?


in das skola

Är i skolan, samhällslektion med en snorig vän bredvid mig. 


var bara tvungen

Allt går piss när jag tänker för mycket, när jag tänker tillbaka och när jag tänker framåt. Inget går åt rätt håll, åt de håll jag vill. Åt de håll som jag tycker känns rätt. Jag vill bara blunda och komma tillbaka då du fanns, då jag inte kände såhär, då jag max fick ha dig en timma bort. Men nu vet jag inte ens vart du befinner dig eller var jag har dig. Det är det som är så jävla jobbigt så det går ut över allt och alla. Det är inte meningen att det ska va såhär.

Kalla mig tönt, mes, fjant, vad ni vill. Men jag var bara tvungen att skriva

tisdag, vilken rolig rubrik

Slutade runt halv fyra och gick på stan till sex. Vad gör man egentligen i Skövde City i 2&½ timme?, mitt svar är ingenting, går in å ut i samma affärer och får inte med sig mer hem än det man köpte första timmen. Så brukar det va för mig iaf.

Imorgon är det nationellt prov i mitt favoritämne: ENGELSKA. YIHAA
Sen när onsdagen är förbi är det torsdag och sen är det helg. Men innan fredagen är framme ska jag gråta, längta, gråta lite till, längta lite till och umgås lite med min släkt. Och allt det kommer hända på torsdag. Ingen rolig dag att se framemot, kommer inte va skönt att sluta 12.15, kommer inte va kul att reta mina klasskamrater som slutar några timmar senare.

MEN idag är idag och idag är det tisdag


bildbömb

I fredags hos jonna


I lördags hos Amanda



Lite bilder från helgen som faktiskt har varit riktigt bra! Har några videos med från i lördags som kanske kommer upp i veckan.
Dagen har annars spenderats i Göteborg med louisen och kvällen kommer gå åt till att plugga till engelska redovisningen imorgon, kommer ju gå bra å så.....


just nu

  • Mormor är på besök och hon sover även här inatt. Skönt att ha henne här frisk å glad!
  • Mamma står och lagar mat, den komplicerade maträtten makaroner och falukorv
  • Och sist men inte minst så sitter jag här framför datan.

Det är vad som händer här på lingonberget 14.41 en lördag.


LET'S DANCE


sötnowsar

Fredag kära fredag och jag skrällar riktigt ordenligt med att bosätta mig hos louise för en natt. Kl 20.50 går bussen ut till Axvall för lite partyyy! Vet inte alls hur denhär kvällen kommer sluta, men man lever bara en gång så då får man chansa ibland. TREVLIG HELG


ledig torsdag

En ledig dag och jag blev väckt kvart över 9, några timmar senare åkte vi ner till stan för att käka miljontals friterande räkor på orient palace, gott men inte lika gott som de brukar. Åkte sen hem till mig och plugga lite, sen vidare till EE och sen hem till mig igen & kolla en ny wallanderfilm som faktiskt var BRA!

Ska plugga lite nu och om nio timmar ska jag träna handboll. Godnatt


@mitt andra hem



Sitter i en röd soffa,käkar popcorn ur en mysig kastrull och har det allmänt bra tillsammans med en bra vän. heho puss


en svensk kines

Förra veckan låg man ute å sola och förut snöade det?! Vilket land vi bor i, vilket jävla klimat. Shit nästan skrämmande.
Nyss ätit brunsås som faktiskt har hamnat på andra plats. Första plats ligger just nu *trumslag* .....GRILLAT. Så sant som sagt. Vet inte varför jag skrev dehär, ointressant med mat men ändå såjävla gott. EH OKAJ


så söt


skola-städa-träna

Lång dag igår å halvlång dag idag är över. En halvlång dag imorgon med sen ledig på torsdag och sen en halvlång dag på fredag. SEN HELG. Jo så ser min vecka ut framöver. Helt okej med en ledig dag bara sådär mitt i veckan pga inställda lektioner. 

Ska städa mitt rum nu, ordentligt, om någon vill göra de åt mig är de bara å säga till.BRA BETALT=inget betalt. Sen ska jag iväg å träna, kör kanske ett såntdär jobbig ABS-pass. Var tydligen väldigt jobbigt förra gången eftersom en gubbe fes så fort han skulle göra sit-ups. SÅÅ mycket behöver man väl inte ta i, kan ju bli rätt pinsamt då...


en helt okej söndag

En söndag som gått åt till att ligga i soffan å se film i 5 timmar, tränat på nautilus och nu snart ska jag ta mig en välbehövlig dusch. 
Varit en lugn helg, vilket jag verkligen inte tackat nej till och de var verkligen nått som behövdes just nu. Även en lugn vecka framför mig, som det ser ut nu iaf. Blir finfint!
 


it's friday people

En fredag i skolan började med specialidrott kl halv 8 och slutade med ett engelskaprov som gick sådär, mindre bra än dåligt. Gick på stan och mina sista pengar för denhär månaden gick till ett par sandaler typ. Nu är det bara en guldpeng kvar. Gled sen runt i bilen med morsan å nu sitter jag här. Ovanligt. 
Ikväll ska jag hem till amanda med några tjejer och grillidilla. Blir säkert susen i musen!


sunsunsun

Hela eftermiddagen har tillbringats ute i solen tillsammans med louise och en stor fet jävla godisskål. Ganska nice och vi satsar stort på beach10.
Sen bara sådär åkte jag iväg å träna, blev inte långvarigt men 30 min är alltid nått. Känner att jag och träna inte hör ihop längre, orkade knappt springa 10 min innan jag var helt slutt. Så kan de gå men jag är inte depp för de.


ett telefonsamtal

Jag är så himla osäker på vad jag vill. Ett telefonsamtal bort och alla mina chanser är borta. Nu vill jag bara ringa detdär samtalet så jag får det överstökat. Jag har ändå ingen lust att skippa samtalet, ingen lust att ha press på mig, ingen lust att skämma ut mig,ingen ork till att göra de,ingen ork till att åka dit. Men tänk om jag ångrar mig om nått år eller ångrar mig direkt efter? Jag vet vad ni vill, men jag vill inte. Men tänk om ni har rätt sen och jag har totalt gjort bort mig, pga detdär samtalet. Jag har inte ångrat mig förut men dehär är större saker. Jag ringer nog, inte idag men imorgon. 

13april

En helt okej skoldag för engångskull. Jag och mina two girls ledde idrottslektionen och de var handboll som stog på schemat. Kan ju inte säga att våran klass var några direkta handbollsproffs, inte ens i närheten. haha.

Nu är jag på sånt humör då jag kan prata hur mycket som helst, men huset är tomt. Ganska ovanligt. Morsan är på tjejmiddag och skrapar trisslott och farsan åkte iväg i en liten röd bil. Och jag sitter här, tar en godisbit till och går å lägger mig. Lika bra de.


bilder från lördag


en stor godisskål av världens gulligaste tjejer!


några få bilder ifrån lördags och bilder från fredags hittar ni på FACEBOOK!

3 månader

3 månader sen 12jan, tiden går fort men jag slutar aldrig tänka på dig. Det finns nästan alltid något som påminner mig om dig och jag väntar fortfarande på att du ska komma tillbaka♥

solig söndag

Är på trappan ute i solen och bara njuter av vädret. Helt underbart och jag sitter här i min ensamhet och ler för mig själv. 

Kan dra några korta ord på helgen. I fredags var jag hos louise med trevligt folk och igår var vi några tjejer hos mig innan vi drog oss vidare till hentorp. Mycket bra helg och tack alla som gjorde den bra! bilder kommer


9 veckor & 1 dag

Lyssnar på Justin Bieber medan jag städar, testar sommarkläder,städar lite till, springer ner&upp och nu har jag fått på mig träningskläderna. Tänkte städa klart de sista och läsa lite engelska innan jag drar mig ut på en springtur/promenad.

Ne nu ska jag göra nytta och lämna datan. CIAO

en bra onsdag

Bilder/filmer från helgen hittar ni HÄR eller på youtube.

Kan också säga att jag älskar vädret, inte så mycket sol men ändå varmt på nått konstigt sätt. Ni hajjar va jag menar vaa?

Sitter och äter glass ur glasspaketet och väntar på att pappa ska grilla klart. Har pratat med mormor och det verkar som hon mår mycket bättre och får nog komma hem om en vecka skulle jag tro. SUPER

home sweet home

Bra dagar i Danmark och Bra spelat allihopa!
Nu är det bara en cup kvar innan säsongen är över helt och nu är det inga träningar på ett par veckor heller.

Ser Johan Falk och min gullunge Frank kan mer än gärna visa sig lite mer. woho puss


RSS 2.0