heal the world
Händer inte så mycket nu för tiden. Jag tränar dag ut å in, jag sover alldeles för lite och jag går i skolan som de flesta andra. Jag njuter inte, de gör jag faktiskt inte. Inte just nu iaf. Det kommer bättre tider. Det gör de.

söndag

Den såkallade överskattade-fjortis-festivalen is over men trots namnet har jag ändå haft kul helgen igenom. Jag har också hunnit med att spela 5 handbollsmatcher, 3 igår och 2 idag, så jag har lite sömn att ta igen.

Sitter just nu i lägenheten själv, louise har tagit med sin packning hem och jag ska göra desamma snart. Först måste jag städa iordning här så det är rent å snyggt när syrran och hennes boy kommer hem imorgon! HÖRS

just nuLollo är en riktig husmor, just nu står hon och diskar och här sitter jag. Precis så det ska va. Tycker nästan synd om henne. Nästan.

tisdag

Och här sitter jag i syrrans lägenheten tillsammans med min bästa vän och sommarlovet är över. Imorgon går vi in på vardagliga rutiner och om en månad kommer jag va skoltrött. Vad ska man säga om sommarlovet då? Jag kan säga att jag har haft ett förjävla bra lov. Väldigt väldigt bra har det varit. Jag har gjort både de ena å de andra och trots att jag bara varit ledig 15 vardagar på hela lovet så har jag hunnit med en hel del.

Ska fortsätta med att njuta de sista timmarna av Sommaren10 innan sängen kallar och klockan ringer 7.15 imorgon. godnatt

weekend

En helg som jag hade andra förväntningar över men som ändå har varit bra. Kan ju börja med fredagen då vi hade avslutning med jobbet, mer detaljer om hur kvällen sluta behöver jag inte gå in på, men det var iaf trevligt så länge som de varade! Upp tidigt som attan igår för att åka iväg till västgöta läger i tibro och på kvällen var de mec. Jag körde en nykter kväll men trots de hade jag det ändå väldigt bra. Vaknade upp hos min kära Ida som kom på kl 3 inatt att hon skulle upp och jobba idag, haha smart tjej!♥ Så min söndag har jag spenderat i soffan och sovit ikapp några timmar som jag har missat de senaste dagarna. Nu blev de väldigt mycket text så bäst jag slutar med att visa några få bilder.

FREDAG


LÖRDAG (bilder av Ida)åker in mot stan och möter upp en efterlängtad Ida

 

bilder från en bra helg i sthlm

brb stockholm

Fan va underbart att sista jobbdagen är över. Detta ska självklart firas rejält med att ta tåget upp till huvudstaden tsm med två andra goua brudar och rocka fett på the voice imorn. Ja men typ. Så just nu håller jag på å packar för fullt med hoffmaestros härliga stämma i högtalarna. Bra kan jag väl inte säga att de går. Inte framåt heller. Men 17.29 går tåget & då är det bäst om jag har packat klart! BACK ON MONDAY

                                                                                                                                              


träningsvärk

Det enda jag har gjort idag på jobbet är att klaga över hur jävla ont jag har i HELA kroppen. Baksidan av benen, magen, höfter, revben, rygg, armar och axlar, tror de var allt. Märks att jag har tränat mycket i sommar eller så var det bara en överdrivet jobbig träning igår.

Ska iaf släpa med min mor snart till maxi och därifrån direkt till kss. Och ikväll blir det dubbelträning, hur ska detta gå tro..? 


hoffmaestro&chraa

En stukad tå, några blåmärken och öl i håret fick jag med mig från en grym lördagskväll. Stog längst fram, (satt t.o.m på scenen!!!!) och såg grymma hoffmaestro med grymt bra sällskap. Jag hade alltså en toppen lördag med början hos Louise som fyllde 17år! ♥vi gjorde vårat egna poolparty
coueel, vi kör ba

 

stötta mig eller håll käft

- det är bäst så


jag saknar det faktiskt


Å T T A

Nedräkningen har börjat. 8 arbetsdagar kvar innan mitt "lediga" sommarlov börjar som kommer va i knappt två veckor. Men det känns bra, frågan är bara vad jag ska sysselsätta mig med på dagarna då jag klarade ut supermario på gameboy idag.

Ska städa klart mitt rum och senare ska jag möta upp Ida i Skövde city. MENN först ska jag kika vad kylskåpet har att erbjuda. heheee
söndag

Dålig uppdatering. Igen. Som plåster på såret kommer det lite bilder från helgen. Happyface

Fredag-hos rasmus+kebabhouselördag-hos louise elisabeth

RSS 2.0