torsdag

Idag har jag hunnit med en fika med ida och en sväng till gymmet. Egentligen borde jag inte träna alls eftersom jag fortf är förkyld men att gå tills jag blir andfådd är okej då jag inte hinner få ont i halsen plus att jag mister några kalorier. Brabra!

Ikväll blir det en myskväll med mina päron. Bastu först och sen uppesittarkväll och bingolotto. Som en tradition enligt pappa...myspys

BLOPPIS! - överdelar

Följer strömmen och tänkte sälja lite kläder som jag hoppas någon kan ha bättre användning av än jag! Om du vill diskutera pris, få en bättre bild eller är intresserad av ett plagg så hör av dig till mig på: [email protected] eller lämna en kommentar i kommentarsfältet.

 
Mönstrad tshirt (zara) stl S, 40 kronor

Levis tshirt (MQ) stl L, 30 kronor

Randig tshirt (åhlens) stl M, 20 kronor

Rödrandig tshirt (hm) stl L, 20 kronor

Randig tshirt (jc) stl S, 25 kronor

Ljusgul tshirt m tryck (ginatricot) stl L, 20 kronor

Större tshirt med tryck (carlings) stl S, 25 kronor

Kort mörkgrå tshirt (jc) stl XS, 20 kronor


Ljusrosa linne (hm) stl M, 25 kronor

Randig linne m dragkedja (åhlens) stl M, 30 kronor

Randig linne (rut m flera) stl XS, 20 kronor

Linne med tryck (hm) stl 36, 25 kronor

Blått linne,färgen är inte så stark som bilden visar. (hm) stl 40, 20 kronor

Längre linne (veromoda) stl M, 20 kronor

Lila tröja (HM), stl M , 15 kronor

BLOPPIS! - koftor och klänningar

Följer strömmen och tänkte sälja lite kläder som jag hoppas någon kan ha bättre användning av än jag! Om du vill diskutera pris, få en bättre bild eller är intresserad av ett plagg så hör av dig till mig på: [email protected] eller lämna en kommentar i kommentarsfältet.
Grå luvtröja (hm) stl 34, 20 kronor

Grå tunn kofta (cubus) stl M, 30 kronor

Mörkgrå/svart kofta (pepper) stl L, 30 kronor

Grå kofta (MQ) stl S, 25 kronor

Blå luvtröja (jc) stl 170, 20 kronor

Mönstrad luvtröja (veromoda) stl M ,20 kronor

Randig stickad kofta (pepper) stl M , 20 kronor


klänning med "knappar" (ginatricot) stl S, 40 kronor

Blommig klänning (veromoda) stl XS, 30 kronor

söndag

Jag hade en bra julafton. Lugn och skön, god mat och fint sällskap. Nöjd som attan över mina julklappar och gud vad jag gillar min familj och släkt. De är ju helt underbara.

Igår sov jag nästintill hela dagen och medan alla myndiga människor var ute å söp på kvällen hade jag och ida en myskväll. Finfint!

Idag har jag varit på stan en sväng, kollat fotboll en sväng och degat framför tvn. Blir nog bara en slappiskväll, känner att jag inte har någon större lust att gå ut i snövädret. Kallt är det med, förjävla kallt.

BLOPPIS! - jeans och byxor

Följer strömmen och tänkte sälja lite kläder som jag hoppas någon kan ha bättre användning av än jag! Om du vill diskutera pris, få en bättre bild eller är intresserad av ett plagg så hör av dig till mig på: [email protected] eller lämna en kommentar i kommentarsfältet.


Mörkblå jeans  (Diesel) Storlek 29, 70 kronor

Blå jeans (G-star från Sisters) Storlek 27,  50 kronor
Mörkblå höga jeans (köpta i Frankrike) Storlek 36/38,
50 kronor

Ljusblå jeans (Only från Veromoda) Storlek 36,34. Fast 36 står inte för midjestorlek, utan som på vanliga kläder,
70 kronor

Mörkblå jeans (Crocker från JC) Storlek 27-32,
50 kronor

Mörkblå jeans från (FCUK) storlek står inte men typ 38,
60 kronor

Blå jeans (Miss Sixty) storlek 27,
150 kronor

Blå jeans (Twentyfive Seven från Bikbok) storlek,
60 kronor

Mörkblå jeans HELT OANVÄNDA (Levis) Storlek 27,
100 kronor

Beige jeansleggings (Ginatricot) Storlek M, 
50 kronor

Stentvättade jeansleggings (HM) Stl 38,
50 kronor

Jeansleggins (MQ) stl M, 
30 kronor

Jeansleggins ljusblå (veromoda) stl M/L,
35 kronor 

Vita jeans (HM) Storlek 27,
30 kronor

Orange chinos HELT OANVÄNDA (Veromoda) Storlek 40 men funkar bra med skärp,
20 kronor



skövdes fulaste julgran

Jappjapp den har vi!


onsdag

Fikat på rådhuset med ett gäng b-rudar, gått en runda på stan med en saknad Ida och avslutade dagen i Tibro hos Jennifer. Brabrabra dag. Mamma vill va uppe hela natten och baka julgodis men jag chansar på att hon redan somnat i soffan framför tvn.

Imorgon far jag och louise till göteborg för att inhandla de sista julklapparna, förbereder mig på en svettig dag bland jävligt mycket stressat folk.


tisdag

Skönt med jullov mindre skönt att må sämre idag. Känner mig trött i hela kroppen och huvudet hänger inte riktigt med. Rastlös som satan är jag men ändå orkar jag inget mer än att ligga i sängen. Det är faktiskt okej att tycka synd om sig själv nu och det gör jag. Buhu


J U L L O V

Några veckors ledighet skadar inte. Gudars va schönt.


måndagkväll

Nu har jag suttit på samma ställe i minst 4 hela timmar, i den älskade fotöljen. Inte rört en fena bara suttit å skrivit på den förbaskade inlämningen, kollat tv och planerat både det ena och det andra. Inlämningen är inte klar än på långa vägar men jag har iaf kommit en bit och det är skönt. Mycket skönt. Imorgon ska jag till skolan, äta frukost med klassen och sen äta lite gröt innan jullovet är framme. Efterlängtat som sjutton och jag har bestämt mig för att ta vara på varje sekund av denna ledighet. JAG ÄR KLAAAAD och hes



måndag

Sista skoldagen är över och jag har gått och blivit förkyld lagom till lovet. Näsan har förvandlas till niagarafallet, halsen kliar och jag nyser ständigt. Men lov har jag inte fått än, sitter och skriver en inlämning om anorexia som ska vara inlämnad några dagar efter lovet och det skulle vara hejdundrans skönt att få den gjord nu.


bild från helgen

fredag

Fredag och helg. Ännu en helg full med handboll men denna gång ska jag till katrineholm och spela juniorelit cupen. Får knarka alvedon och halstabletter så ska det här nog gå bra. Tillbaka på söndag! BYE


14/12

10 dagar kvar till jul. En annorlunda jul. En jul som vi kommer fira utan morfar och brorsan. Tomt. Varje dag stannar jag upp och tänker. Tänker på dig och försöker lyssna efter ditt skratt. Ditt underbara skratt som bara du hade. Trodde aldrig att saknaden kunde sträcka sig såhär långt. Och längre kommer den bli. Brorsan kommer tillbaka men inte du. Inte du morfar. Du kommer aldrig någonsin tillbaka. Bara att inse.

måndag

Vidare till steg 4.
Sista inlämningen innan lovet är klar.
Ett läxprov kvar.
Återstår endast 4 riktiga skoldagar.
Är trött.
Väldigt trött.
Saknar någon så det gör ont.
Säger godnatt innan klockan slår över till imorgon. Godnatt!


lördag

"Tjenare budda! i skolan eller? själv ligger man på stranden i langkawi, en malaysisk ö:) cirka 30 grader dygnet runt, dock är det moln men soft ändå:)"

Ja det smset fick jag av Hampus igår 08.54 när jag satt i skolbänken. Trevligt och inte något avundsjuk man blir på han.. Men skönt att dom har det bra iaf!

Annars blir det en lugn helg efter denna underbara vecka i skolan. Ska spela USM på hemmaplan och lite revansch har jag minsann från förra helgen. Nu jädrar ska vi vidare till steg 4!

I do what it takes till I touch the sky

Jag är så trött, så ledsen, så arg, så irriterad, så förbannad. Jag orkar inte mer. Handboll suger, jag suger. Paus? Ja tack.


i min ensamhet

Nu är det inte många timmar kvar tills broder min åker. Vet inte vad jag tycker eller känner om det än. Rädd att någon ska smuggla in knark i deras väskor och sen får de dödstraff för det, som faktiskt kan hända. Tyst här hemma, inte för det är han som hörs och syns mest men ändå. Ingen Hampe på julafton inte. Ingen som kör på mig överallt. Ingen som köper godis till mig. Ingen som retar mig. Ingen jag kan bråka med. Ingen som dunkar musik när jag sover. Men 3 månader det går snabbt, får vi hoppas iaf. Måste faktiskt erkänna att jag saknar honom redan..ops.. och han har inte åkt än.  


dear friend

Jag vill ha tillbaka den glada och härliga Ida, som skrattar hela tiden och sprider sin glädje till allt och alla. Jag saknar dig och krya på dig underbaraste du♥


ge mig lite av det bättre

Huvudvärk, illamående och stress i kroppen tror jag nog sängen är bästa läkemedlet. Godnatt


söndag

Varit en sväng i örebro i helgen och spelat jsm. Ja vad ska jag säga, vi gick iaf inte vidare. Första matchen mot örebro förlora vi med 12 (?) bollar och jag kan säga att jag gjorde min sämsta match i världshistorien. Så den vill jag glömma så fort som möjligt. Andra matchen mötte vi hisingen och förlorade med 8 bollar, andra halvlek var så jävla usel. Så inget mer snack om den. Och sista matchen mötte vi åstorp och vann med 10. Helt okej match. SÅÅÅÅ NU GLÖMMER VI DENNA HELG!!!!

Mördarveckan är på ingång och jag har suttit å pluggat sen jag kom hem och nu mår jag illa pga allt.

Måndag: Historia läxprov. Träning
Tisdag: Spanska prov och engelskainlämning. Match
Onsdag: Match(?)
Torsdag: Matte läxprov och svenskainlämning. Match
Fredag: Naturprov

Nolifer på mig där. Ueeeh

julpynt

Den trasiga julstjärnan kastade jag ut och istället pyntade mamma mitt fönster med två pungkulor och en ljusstake. Gudars vad vacker va!


Och en disco-julstjärna här på övervåningen har jag och broder fått. Tjusigt

du är bäst nu men du var bättre förr

Då var det bara 13 månader kvar tills jag fyller år. Tiden går fort än så länge iaf, men om en månad kommer det nog kännas som om tiden har stannat. Vi lär väl se om jag lyckas stå ut.

Har redan hunnit städa rummet och ska nog försöka mig på lite plugg nu. Nästa vecka är nästan omänsklig. H e r r e g u d

Till mor och far, tomtemor och tomtefar:
jag har nu gjort min prio 1 önskelista:
Ny mobil
Kamera
Alanya-resan

TACK PÅ FÖRHAND

RSS 2.0