fan va nice

Vinter-os är över verkar de som. Härligt med lite mer vanliga program på tvn igen och slippa höra allt tjat med guld hit och fjasko dit.

Ny vecka igen och jag som hade hoppats på att skolan var inställd imorn men hepp får väl gå och lida mellan 8-16. Sen därefter så ska jag faktiskt KLIPPA MIG, jo de var ett tag sen och de behövs kan jag lova.

söta bilder från skottland 08
,

suddig dag

Linserna är nu på plats efter 33300000 försök. Tänkte att jag kunde testa dom när jag ändå inte är i skolan eftersom jag ser suddigt. Men de är ju söndag så de blir nog inga problem.

Spelade match igår som vi förlora med 14 bollar tror jag de blev tillslut. Ingen höjdar match direkt och inga höjdar domare heller för den delen.

Nu ska jag göra iordning mig för att sen åka ner tll stan och efter de är det handboll i arenan./LINN

m o r f a r

Om du hade varit bland oss, hade det inte varit såhär och det hade inte känns såhär. Det känns verkligen att det är något som fattas som man bara vill ha tillbaka, så man blir hel och som vanligt igen. Vill verkligen inte inse att du inte finns bland oss, vill bara veta att du är hos mormor, tar hand om henne och gör henne sällskap precis som vanligt. Att nästa gång vi träffas ska jag få min kram av dig och bli kallad för din lilla kärring, få klappa dig på ditt tunnhåriga huvud och le. Bara le.
Nu när man är glad känner man fortfarande att det fattas något för att man ska må riktigt bra. Men det är bara att inse att det aldrig kommer bli som vanligt. Bara att inse. Jag försöker men förstår fortfarande inte. Vart är du?

en av varje

Under den senaste halvtimman ungefär har jag försökt att sätta in linser. Hittade tre askar med blåa linser i i en låda så tänkte att jag kunde testa. Men nu ni, nu har jag fått in en lins, ser dock lite suddigt på de ögat men här är resultatet:

den till vänster är orginal och den till höger fejk


godnatt

Ingen kommentar om denhär jävla skit dagen


en österreich och en suomi


tummen upp för en bra dag

Dagen i kort: Skola,kineshuset med morsan, besök på nautilus som nu har ett annat namn och nu sitter jag här och kliar fidde med fötterna och äter pannkakor. Önskar bara att fidde kunde göra igen och klia mig på ryggen men eftersom han inte ens har en snabel så kan han nog inte de. ♥


ge mig värme sverigefan

Varför i helvete ska lov gå så himla fort? Söndag redan och när jag tänker efter har jag knappt gjort ett piss på lovet vilket jag inte ångrar en sekund, men egentligen borde jag vara utvilad nu men hepp de är jag inte. trött som en fesk

Pappa jubla förut av att den ena efter den andra kom över mållinjen, inte så svårt? En svensk, en icke svensk och en svensk till fick ta emot en chokladpeng som ska likna en medalj.
Ps. Anja du bör ej äta chokladen du fick igår. Ds
 

tro det eller ej,men jag saknar det


tyvärr är jag inte lika vig nu och tyvärr kan jag knappt stå på ett par skridskor längre, så det blir svårt att göra en comeback fast lite sugen är jag ändå.....

godmorgon-torsdag

Vaknade som vanligt trött, så trött att jag inte kan somna om igen. Gick ner å gjorde mig en smoothie som en bra början på dagen. Jag var sugen på att dra iväg å träna men sen kom tanken att jag inte har besökt stan på länge och hade större lust med de. men vet inte än vart dagen tar vägen.


tjat tjat tjat

Gick in och skulle kolla lite på aftonbladet efter nått intressant som hänt världen, men vad ser jag inte då på första sidan? ANJA PÄRSON I JÄTTEKRASCH. jaha shit happens. men vem bryr sig? synd om henne, hon får väl lära sig stå på ett par skidor innan hon deltar i os..



vill bara meddela er..

om att denhär boken är totalt kass:

tyvärr måste den vara utläst till måndag och det är över 300 sidor med minimal text. så nu vet ni de!


GRATTIS ALINA!

Ska börja med att säga grattis till alina som fyller 17 år idag, GRATTIS!♥
Ett besök på livingroom imorse och sen handbollsträning efter de, det är ju ändå sportlov så får ju passa på lite extra!
Har gjort mig en god smoothie och nu har lollo klampat in i mitt hus igen. Så ska försöka få med mig henne ner till stan för att hyra film men tror dock att jag misslyckas. 




linn dissar

Nu tänkte jag göra min första diss och den går till vinter-os. Hur kul kan de egentligen va att sitta framför tvn och kolla på folk som glider runt på ett par långa sidor? För de första så är det ju inget kort lopp utan de tar ju ett antal timmar att komma i mål och för de andra så ser man ju knappt vem som är vem med glasögon och mössa eller vad dom har på sig. Jag föredrar isf sommar-os som är lite roligare när man ser vem som är vem och hoppa höjdhopp tar ju två sekunder typ.


sweet dreams or a beautiful nightmare

Huvudvärken smyger sig fram vilket tyder på att jag borde stänga av datorn och krypa ner under täcket och sova. Och jag tror de blir så med för imorgon ska jag va på gymmet halv 1! godnatt


J A G  S A K N A R  D I G  ♥

helt slut

Min kropp är fortfarande helt slut efter träningspasset, fast jag har sovit och fast de inte var överdrivet jobbigt. Blev inget besök på livingroom ist åkte jag,mor och far till ambulansens gym, ganska kul att se mamma försöka sig på att träna!
Just precis nu plingade syrran och hennes pojk på dörren så ska väl gå ner, va social och äta mig tjock på god mat!/L


happy valentine

Hej&hallå! 
Sov hos en vän inatt, dock hade hon samling kl 11 idag så nu ligger jag i min säng och snart ska jag dra iväg till livingroom, har såntdär provapåenvecka-kort så då får man passa på.

en söt hund fyller år idag, grattis fiddeeeplutteeen!

fredag och bio

SÅHÄR underbart med fredag och SÅHÄR underbart med helg och sen lov.

Har också fått ont i halsen, inte sådär ont utan sådär äckligt/konstigt ont så det känns torrt och gör ont när man sväljer typ om ni förstår så ikväll ska jag sitta i en fin biosalong se valentines day tillsammans med lollo! have a nice fridayyy

nykonfirmerad i mitten och två sötingar till höger och vänster


en månad

En månad sen jag såg dig sist, såg dig ligga där med ditt huvud vilandes på de örngott jag köpt åt dig världens bästa morfar
Det var 1 månad och 12 dagar sen jag pratade med dig sist, såg dig levande, såg dig skratta och det var då jag fick min allra sista kram av dig, på min födelsedag.
En månad sen... jag saknar dig


mixat och trixat



Istället för att plugga som jag sa att jag skulle, så fixar jag lite bilder och kollar på lite bilder vilket är SÅHÄR mycket roligare. Äter lite aladdin hjärtan som farmor hade med sig till oss som vi egentligen skulle öppna på söndag då det är alla <3 dag men hon är inte så smart som lägger asken mitt framför mina ögon... mmm

bra dag

Redovisningen gick faktiskt bra och min grupp var först på tur så de va skönt att ha de gjort!

Slutade vid kvart över 10, lollo hängde med mig hem och vi besökte kvantum och köpte oss en gooood chokladkaka som sätter sig rakt i magen. Farmor är också på besök och gjorde brunsås åt oss, vilken dag vilken underbar dag. Lollo har nu gått tillbaka till skolan för att ha sin sista lektion, kul för henne typ. Själv ska jag göra nytta: plugga för sista gången innan lovet och skicka in ansökan om ett sommarjobb! PEACE


återigen smart

Shit vilken rysare ifkmatchen var, ne men dom vann med 8 bollar tror jag, så de var ju nicee!

Sitter och övar på redovisningen imorgon, mina "stödords" lappar ser mer ut som en bok med massa meningar. Är faktiskt helt usel på sån skit, vem skriver stödord när man kan skriva de man ska säga? Gör som jag: klipp ut ur texten så slipper du både skriva och tänka, bara klippa. SMART


2028

Ett varmt bad med doftande ljus och beyonces skiva spelandes i högtalarna gjorde mig på lite bättre humör. För övrigt så gick faktiskt träningen åt helvete om jag får uttrycka mig så.
Men nu ska jag plocka iordning på mitt käraste skitiga och äckliga rum och sen äta mig så jävla fet på tacos. Efter de ska jag rulla in i min säng och hoppas på en bättre dag imorgon. godnatt

9 feb-GRATTIS ANNA!

MEN HALLLÅ!
Får verkligen ursäkta min uppdatering här på blogg.se, hoppas ni inte har fällt för många tårar och tänkt för många självmordstankar.

Idrottsprov idag gick ju.. ja gick väl bra?! Projektarbetet är i fullgång och på torsdag ska de vara klart och förberett för redovisning och jag som älskar att prata inför folk om något som inte intresserar mig ett skvatt.

Efter skolan är det utv.samtal och sen träning.


/clean/clean

Trevlig kväll med mycket skratt tillsammans med fridus och lollo!
Nu var jag så smart att jag kom på idén att städa nu ist för imorgon men då kommer den mindre smarta louise elisabeth på att hon skulle sova just precis just nu pga nån viktig match imorgon. Men hon kommer tyvärr inte undan så nu ska vi dunka musik, dansa och städa! g'night


känner mig rund

Har suttit framför tvn nu och druckit varm oboy med marshmallows och maränger i men nu har man såndär äcklig sötsmak i munnen så vi tänkte springa ner för trappan och göra ett besök på schebabhouse


it's saturday

Gårdagen bjöds de på lite party i en annan del av skövde,alltså ryd. Helt okej enligt mig, allt blir vad man gör de till,nästan.

Ligger i soffan tillsammans med min sambo, spelar lite spill och såntdära. Idag var det jag som lagade mat och de blev klassikern pasta och köttbullar.  Resten av dagen vet jag inte vad som händer, ligger nog här ett tag till, är sugen på att gå en sväng på stan men vi får se vart de slutar!


det luktar helg

Fredag och en helg framför oss alla. De bugar och bockar vi för!
Gick hem från skolan redan vid 1, tänkte att jag kunde göra lite projektarbete hemma men hinner nog inte de.
Lolloboy har "lagat" mat till oss nu, kokat makaroner och hällt i färdiglagad sås, jomen de är ju bra gjort för att vara henne. Hon ska diska efter sig och sen ska vi hinna till stan där jag ska fixa ett id-kort innan träningen! sup och svälj trevlig helg!


lollo har landat


Våran kvällsmat: konserver som vi äter ur kastrullen och mjölk dricker vi ur samma glas, allt för att slippa diska.

@lägenheten

Sov själv inatt och de gick ju bättre än väntat. Kom upp i tid imorse, åt frukost och gick iväg till skolan, bra jobbattt!

Slutade tidigt idag vilket är oonderbaart. Jag tänker faktiskt inte bara sitt vid datan utan jag ska laga mat, woho chocktillstånd. Ne men jag ska laga nått gott och bjuda min mor på när hon är påväg hem från jobbet, de kallar jag för en grym dotter! sen ska jag gå ner till stan, plugga har jag försökt med men gick inte allt för bra så de skiter jag i. Ikväll är det träning och sen efter de kansek jag får ett besök av dendära rödhåriga typen. tjenahey


ska bygga mig en båt och segla tills det blir vår

Jag hatar verkligen snö, just nu finns det inget värre än snö. Men vad hjälper de av att jag gnäller? ingenting. Så nu ska jag slutta, fast jag vill ha VÅR och SOMMAR, va hääärligt de skulle va!mmm

Sitter då i min systers lägenhet för hon har det kul neråt i landet, ska stanna här till söndag och imorgon får jag lite sällskap av rödhåriga lollo!

Runt sju ska jag vara i arenan för att se ifk, tror nog jag bara kollar en halvlek för sen är det en dokumentär på tv om en tjockis. Ska bli intressant att se och svårt att missa.
08

0909

Att ta sig till skolan idag var ett jävla problem:
-Jag ramlade på trappan utanför ytterdörren som var täckt av snö
-Jag gick mer än halva vägen med snö upp till knäna
-Jag fick snö i ansiktet
-Mina skor var fulla av snö när jag kom fram
-Det var halt
-Det var kallt
-Det var blött


okej, nu ska jag tala klarspråk. JAG HATAR SNÖ


02-02

Inte speciellt jobbig skoldag idag. Imorgon har vi uppspelning i musiken och jag spelar bas som en gud. Min grupp har ett problem och det är att vi inte har någon som sjunger såatteeeh jag vet faktiskt inte riktigt hur det kommer slutta.

Final ikv i paradiset, lite spänning äre allt men jag tror nog jackie vinner men jag hoppas ändå på crilleboyy.
EN positiv sak är att jag inte har haft någon huvudvärk idag, men jag får ju egentligen inte sitta vid datorn eller kolla tv men hur lätt är de dååååå


1317

Slutar egentligen fyra med gick hem runt tolv. Kände att jag inte hade orken att stanna kvar på två ovärda lektioner till. Hade också engelskaprov som gick åt pipsvängen med mina kunskaper.
Ikväll tänkte jag också prova träna och se om huvudet värker, får hoppas på de bästa!


RSS 2.0