en färgklick

För att sätta lite färg på tillvaron så kan jag meddela att imorgon tänkte jag å mamma ta tåget upp till huvudstaden och ströga runt lite där över dagen, Ha en såndär välbehövligt "mor-dotter" dag så som det så fjantigt heter. Men jag gillar det iaf. Väldigt mycket.


du luktar skit,du är skit

Okej ska erkänna en sak, har inte luktat på dig och vill helst inte göra de heller men tar för givet att du luktar skit. Hela du är en stor fläck skit. Tyvärr måste jag säga de. Jag menar de, det är tyvärr faktiskt. 

kungshamn/smögen-hjo



Några bilder från toppen dagar i kungshamn/smögen och hjo. Midsommar blev, bortsett från vissa människor,  huuur lyckad som helst med härligt folk på bryggan. De man ger får man också någon gång tillbaka. Denna gång är de fan borta som är bäst och hemma bra.

gosig natt

Vaknade inatt av en jävla förkylning. Kunde varken svälja eller andas genom munnen pga att jag hade så himla ont i halsen + att det rann mängder med snor. Fräschhsheejjj

Jobbat idag igen, simmade lite och hann även med att träffa Ida innan jag klev på bussen hem. Nu sitter jag här ute i solen helt proppmätt och ikv är de spelarmöte. Ska bli intressant om de nu blir något så att säga.

& IMORGON ÅKER VI TILL KUNGSHAMN!





ett stort frågetecken

I väntan på bussen hem från jobbet idag tog jag mig en simtur, en kort sådan. Hade ingen handduk men försökte självtorka lite men inte allt. En stor fet blöt fläck på shortsen hade jag men även de torkade till efter en 40 min lång busstur.

Vid fem var de dax för fys/intervall träning som nautilus höll i. HERREGUUUUUD säger jag bara. Och när jag låg där på gräset och försökte göra mina armhävningar på knä fick jag tanken "nej linn, satsa inte på handboll. Sport, kondition och allt de som hör till, är inte något för dig" och nej jag orkar bara inte jobba upp min kondition för så fort man ha druckit lite såndär god alkohol en fin sommarkväll så är ALL träning förstörd. Är det då värt att ens träna?

Har annars haft en mysigt kväll med syrran, wok med nudlar+vårrullar och efterrätt: banan med choklad. muuums ♥


söndag


Några bilder från igår då vi satt utanför louise å grilla och hade det supermysigt!

Idag har jag annars tränat x2, promenad imorse och sen åkte jag iväg på ett ABS-pass med syrran. Redan planerat in ett träningspass på tisdag igen men då är det ist fys+intervaller. Blir trött av att bara tänka på de men i sommar är det hon som har hand om min försäsongsträning. Kommer bli krymt, iaf första veckan sen kommer ingen av oss orka med de. Men det är ju ändå sommarlov så då kommer konditionsträningen inte så högt upp på min prioriteringslista, inte för jag har ngn sån men ändå..!


härlig grillkväll

En tisdagskväll som jag spenderade ute i gräset på en filt med en bra vän, en engångsgrill,körv m brö, MM, frasse och doris. Det där med att få eld på den förbannade grillen gick väl inget vidare bra men när louise kastade den i marken gick de betydligt bättre att få korvarna varma. Mera detaljer tar vi inte nu.


godmorgon

Kl är bara 10 och jag har hunnit med att gå samma runda som igår, ätit frukost och snart ska jag bege mig mot duschen. Jobb idag igen 13-18. Ha ena bra da


mönda

Min dag började 07.43 då jag redan var ute med joggingskorna på. Var hemma igen 08.48, jag hade alltså varit ute å gått i 65 min. Duschade och prick 10 var jag hos frisören men fick tid en halvtimma senare. Jag fick betala hela jävla 50 spänn för att hon skulle platta mitt hår efteråt?! halllåååååå ällllääää
Jobbade 13-18, ganska segt men jag slog iaf rekordet på snake idag igen. Sååå mycket har jag att göra när det är fint väder


to sajds

Ena sidan är roligare men tillbehöret suger som fan
Andra sidan är mindre rolig men tillbehöret är för jävla bra

En lite kluring sådäraja. Men jag har mina tankar å idéer, era jävla idiots


söndag

Studentfirande i laxå fredag



Första dagarna i kiosken är gjorda. Igår kan jag inte säga att de var värdsmycket folk så de va ganska segt. Mer folk idag men inte tillräckligt mycket för att tiden ska gå fort.

Ikv blir de lugnt med film och bullar! JAG GILLAR


SOMMARLOV

Underbart. Två tredjedelar kvar sen är man fri på riktigt!


ovärt

Kom till skolan kl 8 och var hemma för 10 min sen. Det kallar jag för en värd skoldag. Men skönt att komma upp, så idag har jag tänkt hinna med en del saker, men som vanligt kommer jag somna ikv utan att ha hunnit med nåt. Men först ska jag göra mig lite fika och sen sätta mig på väntetur på kss. Det kommer göra ont, de vet jag redan nu.


en ovanlig söndagsnatt

Kan säga att jag inte är superpigg nu efter besöken inatt. Första besöket kom 03.00 lät ungefär såhär:"linn,liiinn,liiiinn" trodde de va hampus så jag gav ifrån mig ett stön:"aaa" en glader röst:" va gör du?" JA MEN VA FAN TROR DU?! sen kommer jag inte ihåg nåt mer av den konversationen. Försökte somna till dunkande musik, tog sin tid men jag klarade de. Kl 04.15 kom nästa besök men denna gång var de faktisk hampus. En ovanlig hampus som kom indansade och bara babbla. Kl 04.30 kom ett till besök, de mesta han sjöng/sa var:"tudududuru tudududuruu" & "JAAAAAADÅÅ" Han satte sig på sängen, la sig på golvet och försökte va allmänt social. Tror jag somnade någon gång runt kvart i 6. Sen ringde väckarklockan 06.45 och de var bara att kliva upp och förbereda sig för en lång skoldag. "JAADÅÅ"


student2010




Fredag-Student med god mat & dryck osv. Förfesten och efterfesten hölls också här vilket gjorde att man själv inte fick lika mycket sömn som jag hade önskat. Min kväll spenderade jag iaf en stund hos adam med lite people och sen vidare till boulognerskogen en sväng.  
Lördag-Göteborg med lollsan, sen vidare till hjo & kvällen avslutades med lite party på taket hos Julia!
Idag har jag försökt mig på en springtur men efter 1 km var jag inte långt ifrån död, HALLÅ 1 JÄVLA KM, herregud här snackar vi om bra kondition. Senare sen kom louise&lisa förbi och vi åkte upp till berget för att kika balen. När de var slut tog jag och louise cykeln ner till kvantum, tog "de vanliga" och satte oss på en filt i solen.  

& nu säger jag godnatt för idag!

3juni

Kl är halv 12 och jag har redan hunnit vara i skolan och varit iväg å tränat. Härligt och nu har jag hela dagen framför mig. Innan jag kan börja slappa ska göra ett jävla röj på övervåningen och imorgon är det student för brorsan. Fan va kul!


glad chey

Hade shorts för första gången i år i skolan. Underbart! Idag hade vi NP i matte b, ingen aning om hur de gick faktiskt, sen avslutade jag skoldagen med cooper. Inte alls roligt men skönt att de är över. 
Har städat brorsans rum, grym syrra, och nu ska jag ta tag i mitt eget rum. Studenten och sommarlovet närmar sig.GLAD CHEY 


RSS 2.0