höstlov

U N D E R B A R T


torsdag

"Vad fan är det med dig?" ekar i mitt huvud just nu och har gjort det sen 10.44. Som en smäll på käften. Gud vad jag ogillar såna som du ibland, jag är inte det ena eller det andra, jag bara inte gillar din typ. Ikväll tar jag mitt pick och pack och förflyttar mig närmare stan. Det bestämde jag mig för precis just nu. Så ja, så får det bli.

-

Jag har börjat se livet från den ljusa sidan men ibland tar det bara stopp


tisdag

Eftersom jag missade dagens PH-avsnitt måste jag hålla mig vaken till reprisen. Nu för tin lägger jag mig runt 9-tiden så det är väldigt ovanligt att jag är vaken nu, men fyfasiken va gött de är att lägga sig tidigt.

Försökt mig på att räkna lite matte men slutade när jag kom på att jag inte visste vilka sidor vi hade till provet på torsdag. Borde också börja ta tag i spanska, känner att jag inte riktigt hänger med i svängarna där, MEN WHATEVVVVERR jag lever iaf.

GRATTIS MIN FINA VÄN


fredag

Min fredag spenderade jag i tibro med tre andra sköna bönor. Idolmyzzz och film stog på schemat, vilket var alldeles perfekt för min del för mer än så orkade jag inte ikv. Jag  är trött som en gnu och borde snart besöka sängen och en film att somna till. Låter helt galet bra så så får det bli. Godnatt


nattagäst

Ikväll sover min bästa vän hos mig. Tränat och ätit god mat och nu sitter vi vid varsin dator och smider lite intressanta planer, muuumms


torsdag och snöTorsdag och det ligger snö på backen. Litelitelite. Tycker faktiskt det är mysigt med snö, nackdelen är när det blir halt och man knappt kan gå utanför dörren. Men det hör till. Kylan med och det är bara att gilla läget. Och det gör jag.

du och jag, jag och du

Jag har klarat av företagsprovet på 120 sidor och ett spanskaprov i tisdags och nu börjar jag sakta med säkert ta lov. Gudars vad livet är bra ibland och en himla bra onsdag dehär. Och en sånhär dag tycker jag till och med att det är roligt att städa när det verkligen behövs. Spotify på och nu ska det bli rent. Jävligt rent. GOOO


onsdagkväll

Specialidrott, det individuella styrkeprogramet och 25minuter på crosstrainern. Hej å hå vad jag har tränat idag. Och inte var det smart av mig inte, ondare i halsen har jag fått och huvudet värker. 

Ska snart gosa ner mig under täcket och sätta på den för tillfälligt bästa filmen: Night at the Roxbury, om du inte har sett den, SE DEN!

två galna kor


Tänder alla lampor och ljus som jag kan hitta i mitt rum för att försöka mig på lite pluggande utan att somna. Ikväll besöker jag arenan och kikar handboll, Skövde vs Heid!

12oktober

Hemma efter en spanskalektion och inväntar nästa lektion som är livräddning kl 11.50. Funderar på att köra ett pass på crosstrainern eller sova eller plugga eller äta. Tror det får bli en kombination av allt. Bra linn braaaa.

9 månader, helt sjukt vad längesen de var. Du mår säkert bättre där du är nu men vi saknar dig något enormt. Jag älskar dig morfar, då nu föralltid

känns som en vinst på triss


Idag behöver jag inte säga mer än att Jag fick G på matte C provet, tror jag fäller en tår av lycka. Tack gud tack

10.10.10

Söndag. Underbara söndag. Halsen kliar fortfarande och snoret rinner. Skulle egentligen varit iväg i Stenungsund nu och spelat sm men blev inget med de tyvärr. Tror det har gått bra för dom och de är bra. Bra bra. 

Vad är dagens planer? Jadu, ligger nog kvar i sängen ett tag till, hostar lite och en promenad senare kanske vore nåt. Vi får se vi får se. Det får bli en lugn och skön söndag iaf.

deeeeeppppppp

Jag har gått å blivit förkyld. Ont i halsen och snorig FRÄSCHHT. Fryser gör jag med, kan bero på att vi inte har någon värme i detta jävla hus. 

Matte C. Ja vad ska jag säga. Trodde jag hade liite koll på provet som vi hade idag. Men icke. Fel på första frågan, andra kunde jag inte sen vettefan hur det gick. dom 4 sista kunde jag inte heller. Det var 9 frågor så ni kan ju lista ut själva vilka jag KANSKE kunde. Hej IG hej

Spanska. FYYYYYFAAAAN va tråkigt det är. Å herregud. Den förstör verkligen min dag. Jag vaknar upp en fin morgon, går till skolan, är glad, kommer till spanskan, blir sur, går från spanskan, är irriterad, arg, sur, deppig osvosv. Det suger verkligen och jag suger verkligen på det. 

Historia prov imorgon. Tråkigt tråkigt och ja tråkigt. Kan inget och vill inte heller kunna något = får inte in något i min trånga minibomb till hjärna.


ledig onsdag

Min lediga dag har jag tillbringat 99.9% i sängen. Jag har...

sovit och jag har..

pluggat.

Fasssen vad göööööttt det är att inte gå i skolan. Min dag har ju varit helt underbar. Ska nog ner till kylskåpet å fortsätta min dag i samma spår.

levande död

Precis så kände jag mig när jag gick upp imorse för att sen ha specialidrott kl 8. Jobbigt träning var det med och det gjorde inte saken bättre med min halvfungerande kropp just nu. Ska duscha och idag blir det ingen skola för min del. Slutkörd är bara för namnet för hur jag känner mig så behöver en dag att vila upp mig på. Halsont och huvudvärk har jag med. Och trött. Som alltid. Men ikväll är det match, då hoppas jag att jag är fit for fight igen. HEJA

shake it like you mean it


RSS 2.0