two days left

Igår hade jag och bästis minijulafton och hon tycker tydligen jag har blivit alldeles för smal för jag fick mig allt en redigt stor påse med bara massa gött i!!! Sen satt vi uppe enda in i småtimmarna och bara pratade om allt mellan himmel och jord!

Idag blev jag väckt kl 9 för att åka iväg och handla med pappa inför imorgon, sen har jag storstädat hela huset, dukat fram, varit på stan och handlat det sista och jag har även hunnit med en löptur för att springa av mig allt glädjerus!! Snart kommer mattias och då ska vi ha spakväll med ansiktsmask och bastu. Vilken härlig kväll!


Börja visa respekt och uppskatta istället för att klaga..


onsdag

Igår var det fullt upp igen. Började morgonen med en körlektion, sen jobb och direkt därifrån åkte jag till hjo för "julfirande" nummer fyra hos mattias kusiner. Där byttes julmaten ut mot flera olika sorters pizzor och det blev en riktigt mysig kväll må jag säga!

Idag har jag hängt i Göteborg med louise. Shopping, handbollstittande och sushiätande var vad som stod på schemat och det blev ena mkt finer dag! Nu ikväll har jag varit hos farmor och ätit julmat, vilket var lika gott som alltid! ♥

Nu ska jag krypa under täcket och läsa körkortsteori. Nu jävlar, 4 dagar kvar !!!!

thumbs up



Det är faktiskt body scruben jag vill hissa fast body buttern är ju inte dööölig den heller! Iaf, det är perfekta stora "scrub-korn" och sen tror jag det var en gnutta olja i också för jäklans va len jag blev, nästan chocktillstånd på det. Lukta gott gjorde det med. Så testing testing!!


kära dagbok

Full rulle i helgen och därmed no blogging. Kan ju ta dagarna i tur och ordning för jag gissar på att ni saknat mig tyyyp AAASmycket och undrat typ AAASmycket vad jag gjort...

I fredags tog jag mig igenom ännu en jobbdag, fast denna gång halvt sjuker så det var tufft fast i am strong. Sen på kvällen var det minijulafton hemma hos mattias och jag fick en himla massa fint av både älsklingen och av hans föräldrar. En uppskattad och supermysig kväll som jag får tacka för så mycket!

Lördag - JULAFTON. Släkten kom och vi öppnade massa klappisar igen, kollade kalla anka, åt en jävla massa mat och godis och spelade spel. På kvällen när jag precis skulle somna knackade det på dörren och älsklingen stod utanför. Julafton kunde helt enkelt inte bli så mycket bättre ♥

Söndag och juldagen. Okej, denna dag var det inte full rulle. Jag och mattias vaknade och låg i sängen halva dagen innan vi åkte hem till honom och somnade som två stockar i två timmar och vips så var det redan kväll. Kvällen blev lugn då vi spelade spel med tomas och jesper.

Idag har vi varit hos mormor för julfirande nummer tres. Jag körde faktiskt heeela vägen till laxå och hur gött var det inte sen när bilen helt plötsligt stod stilla och jag kunde röra på mig första gången på över en timma!! Sen ikväll har jag tränat och haft spa med mig själv, som va himla skönt och välbehövligt. Ska visa två tips på två himla bra produkter, fast det får ni vänta med tills imorgon!


juliga jullov

Igår julshoppade jag till mig själv, åt årets första julbord, julfikade på pims på ida, amanda, louise och jossan och kvällen avslutades med mattias och julbastning. 

Idag har jag varit i skolan för julavslutning sen bar det av till stan återigen för julshopping och hejdundrans vad jag shoppade. Dock inte en enda grej till mig själv men skönt ändå att julklapparna snart är klara. Sen ikväll har jag och mattias bakat julgodis, ett perfekt start på ett förhoppningsvis grymt lov!

Sen har jag gått å blivit sjuker också mitt i allt, ont i halsen, snorig och huvudvärk. Men det är bara & bita ihop för imorgon blir det ingen sovmorgon här inte utan då är det dags för jobb igen, fast det tycker jag iofs bara ska bli kul. Morgondagen kommer bli en bra dag så nu ska jag gå å lägga mig och försöka vakna upp friskare. GODNATT

10


fyra dagar kvar

Idag har det varit en bra dag. Har gått i skolan, JOBBAT (som syrran fixade åt mig igår, såååå glad fast det bara är två dagar. TACKTACKTACK), lunchat med syrran och mormor och sen har jag julshoppat med mamma. Nu sitter jag med värkande fötter efter allt stående och gående. Ska snart hoppa in i duschen innan jag blir upphämtad och transporterad till en annan ort. Imorgon har jag endast en lektion innan jag går på JUUUULLOV! Gaalet vad snabbt tiden går.


Så fint med snö och massa ljus!

helg i katrineholm

Har faktiskt haft en riktigt bra och rolig helg uppe i katrineholm där det var juniorelitcupen. Ett härligt gäng tjejer och grymma tränare gjorde susen. Roligaste västagöta lägret, så detta var ett perfekt avslut på hela västgöta-grejen! Sen blev ju inte helgen sämre när mattias kom i lördags och kollade också ♥ Nu blir det lite uppehåll från handbollen över jul och nyår, ska bli skönt att ta igen sig lite.

Mindre än en vecka kvar till julafton och jag har inte ens kommit halvvägs med julklapparna plus att kontot är lite halvtomt. Passande. Och jag längtar som tusan till torsdag och jullov. Har en supermegamysig helg framför mig som inte kan bli annat än grym!!

Nu ska jag packa upp och städa iordning innan jag sen beger mig till hjo för lite kvalitetstid med älsklingen. Brabrabrabrabra heeelg!!! 


måndag

Så jäklans gött att det sista provet innan jullovet är över. Det var ju mindre kul att ha prov på en måndag men himlans skönt nu när det är gjort. Så idag har jag varit och städat rent lägenheten så syrran blir glá inatt när dom kommer hem! Sen har jag suttit framför datorn och kollat igenom en massa klänningar och tänkte precis gå upp och sätta mig skönt i fåtöljen för att börja läsa körkortsteori. Känner att det är dags att börja nu när jag för en gångsskull har lust med det, fast sen kollar jag på klockan och inser att det bara är 40 min kvar till träningen. Suck...

FÖRRESTEEEEEN så är det bara 20 dagar kvar till min födelsedag!! sjuuuuuukt


lördag

Blev inte riktigt som vi tänkt oss igår. Vi satt fast på tåget i 3 (!!!!) timmar, skulle vart framme 18 men istället kom vi fram 19.40, så det blev bara 20 minuter julshopping men trots det fick jag med mig en fin sak hem som jag ska visa sen! Göteborg bjöd inte på solsken direkt utan det var storm och spöregn så vi bestämde oss för att gå på bio istället. Trots alla tågförseningar både hem och dit så hade jag ändå en mysig kväll tack vare mitt braiga sällskap!

Imorse hade jag först träning en timma innan jag sen flyttade hem alla grejer från lgh. Sen har jag pluggat större delen av eftermiddagen och jag har också hunnit träffa mattis en sväng. Nu ska jag snart ta en powenap innan amanda hämtar upp mig halv 8 och vi ska bege oss till tibridge för lördagsmys. Bra kvääääll!


underbara och fina fredag

Känner mig som världens lyckligaste denna fredag. Idag är det den 9 december och jag och min stora kärlek har varit tillsammans i hela 10 månader! Vi sitter just nu på tåget på väg till göteborg, julshopping och sen blir det jul på liseberg eller bio. Känner på mig att det kommer bli en megamysig kväll dehär! LOVE


lussebak

Stackars bloggisen som hamnat lite i kläm de senaste dagarna. Kan ju börja med att säga att vi vann de två sista matcherna i söndags också vilket gör att vi är vidare till steg 4 helt obesegrade. I måndags blev jag sambo med mattias i en vecka och hittills har vi faktiskt varit jäkligt duktiga då vi lagat mat och diskat varje dag. VUXENPOINTS yeees! sen igår hade vi studiedag bara mitt i veckan sådär och inget vettigt gjorde jag förutom en körlektion på morgonen och en mysig runda på stan med mammsen. ♥

Idag är det torsdag och jag sitter förtillfälligt uppe på lingonberget. Vi har precis bakat klart de första lussekattisarna för i år och fasen va goa dom ääääär!! Ska ta med mig några ner till lägenheten och till mattias så blir han glader!


Se så smarriga och tjocka dom är!


lördag - jsm

Jsm i helgen så denna lördag har jag tillbringat i idrottshallen. Vinst i 2 av 2 matcher, så det är typ aaaasaaabra! Imorgon blir det två tuffa matcher till så får hoppas vi vinner dom med så går vi vidare.

Igår kikade jag handboll med jossan och amanda innan jag sen hade fredagsmys med mattias. Ikväll hittar ni mig nergosad i soffan tillsammans med mattias och ngt gott att äta till en bra film. Är trött som en gnu så det blir en tidig kväll eftersom det är tidigt uppgång imorgon igen. Hoppas ni får en fin lördag sötizar!!

fina fredag


Kan aldrig bli för mycket av cambilder!!!!

Fredag, sovmorgon till halv 12 och jag sitter i min sängen vaken sen klockan halv 7 och kan inte sova. Sjukt jobbig natt har det varit. Har legat och tänkt och tänkt, på vad vet jag inte. Känner mig helt slut och vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken. Sova går inte, har försökt hela natten utan resultat och den okända klumpen i magen ligger och skaver fortfarande. Vad fan är det för fel på mig?!

Det är ju försjutton bullar fredag och det är kanske dags att jag rycker upp mig nu! JAG ÄLSKAR JU FREDAGAR!!!♥

Skönt att jag har dig bloggen. Du sviker mig aldrig och med dig mår jag som bäst i dessa situationer.

RSS 2.0