we just wanna make the world dance



Fredagen var grym. Efterlängtad, härlig och jävligt rolig sommarkväll. Längesen jag hade så roligt och garvat så mkt! Igår åkte jag hem till pepita för lite förkrök innan vi sen begav oss till Oliwer som hade 18års kalajs. Megatrevlig kväll det med. Och idag har jag jobbat hela dagen och det är första gången tiden gått så fort. Så sammanfattningsvis då, så har jag haft en helt awesome helg! GREAAAAAAAT och mer bilder ska ni få inom sinom tid.

fucka upp är mitt andranamn

Äntligen är det helg igen och jag sitter nu nyduschad efter en dag bestående av jobb. Nu är det bara 7 jobbdagar kvar och sen är det bara att vänta in belöningen för allt slit.

Ikväll vankas det den första klassfesten på två år. Dags att ta den oskulden och inte längre va den mobbade klassen. Vädret är på topp och det är gör ju inte kvällen sämre. Ska börja göra mig iordning nu och vänta på att maten blir klar innan jag kan bege mig till Elin. TJIING!

torsdag

Så sur, så irriterad och så förbannad. På mig själv. Jag vet inte varför men jag antar att det är sånahär dagar man har ibland. Jag fick mig iaf en redigt go löprunda på berget tsm med min mor och far. Det var skönt och välbehövligt kände jag. Nu är jag helt slut i kroppen så ikväll blir det filmtimeee. Mattias kommer och gör mig sällskap lite senare ikväll med och det är ju förjävla fint de.


Jag gillar förändringar och nu ska jag verkligen försöka. När jag inte kan göra det ena får jag väl göra det andra då. Tönt jag är. Men det får jag faktiskt vara i 5 månader och 3 dagar till så då får jag passa på.


25 juli

Om man bortser från pissvädret som vi hade, så har jag haft fyra helt underbara dagar i Åhus och Kristianstad tillsammans med världens bästa. Välbehövligt och skönt att få komma bort ett par dagar!

Idag är det back to reality som gäller, jobb kl 13 och ikväll ska jag träffa Stich. FIIIIIIINT


mot åhus



Väskan är fördig packad och nu väntas det bara några timmar i bilen innan vi är framme i Åhus! Vet inte när jag är hemma så vi hörs när vi hörs helt enkelt. SEE YAA

mysig dag med mina sköna



Lager 157, Ulricehamn och Borås, de var vår roadtrip idag. Lager 157 var skit hela rubbet så vi leta runt efter annat shoppingställe och som ni ser på bilden ovan hittade vi det äntligen, i Borås. Har haft en dundermysig heldag med mina favoriter och det tackar jag för så hjärtligt! ♥

Nu sitter jag ny duschad i sängen och ska snart sova i tid för engångsskull. Imorgon är det mycket som jag ska försöka hinna med innan nästa bilfärd, ser framemot detta som tusan!

kinesfood och en nybliven 18åring




Igår hade jag en himlans bra dag med tårtkalas och kinesfood kväll med mina vänninor hemma hos amanda. 

Snart ska jag in till stan och återigen möta upp mina chayor för en roadtrip. Men först nybakat bröd till frukost. MUMMA!

söndag

Mycket bra helg med min älskling som sambo. Fredagsmys, grill, party och en allmänt seg söndag. Övningskörde idag och det gick ju skit. Gubbastopp ett flertal gånger och körde nästan av vägen. Tjoflöjt vad kul. Nu ska jag sova och vakna upp till en speciell dag. Godnatt!


äckelregntorsdag

Har nyss duschat efter en liten kort löprunda och ska snart ner till the big city och möta upp mina girlz. En mysig kväll på pims står på schemat om det nu inte är 18års gräns eller nån sån skit för då får vi va kvar ute i regnet. Men det hoppas jag inte på.

Brorsan har återigen åkt utomlands den snorungen och imorgon åker mina päron till Estockholmo. Helt övergiven blir jag kvar här hemma. Men som tur är har jag Matthew som får sköta hushållssysslorna åt mig i helgen. Finnemaaang


what goes around comes back around

Kom hem för ett tag sen från en megamysig kväll hemma hos Ida tillsammans med Amanda. Kladdkaka med grädde och jordgubbar gjorde susen.♥

Ligger i sängen och lyssnar på Beyonces nya grymma skiva. Somnar när som helst så bäst jag stänger av datorn och laddar för återigen en jobbdag och förhoppningsvis en bra kväll. Godnatt sötizar


9 juli


Söt chey hey!

Har efter 11 månader besökt våran stuga uppe i simsjön för första gången, pluspoäng till mig!!!


5 månader


klimakteriakossa

Vilken jävla natt. Jag gick upp halv fem pga att jag inte kunde sluta hosta och då har jag liksom legat å hostat i minst en halv timma. Sen har jag nog kommit in i klimakteriet också. Känns ju himla bra det här. 17 år och redan klimakteriekossa. 

Ska ner på stan om en stund och äta lunch med mamma innan jobbet kallar. Bra start på denna fina dag!

7 juli, grattis elin!

Måste börja med att säga ett stort fett grattis till elin som även hon blir 18 gamla år, hoppas du haft en toppen dag! ♥



Jobbade 13-19.30 idag, så känner mig lagom seg just nu. Innan bussen gick hemåt tog jag och mattis ett dopp i vättern och det är bara varmare och varmare för varje gång. Asagööööööööttt. Och nu sitter jag här, proppmätt och ska snart ta mig en lång och varm dusch. Imorgon är det återigen jobb och på kvällen är det födelsedagspartaj. Blir säkert susen i musen!


skräckkväll




Inväntar mina snyggingar på bilder ovan som ska komma hit om en stund. Skräckkväll står på schemat men vet inte hur mycket skräck det egentligen kommer bli innan klenisarna skitit ner sig. PUSS SÖTIZAR


måndag

Gomörron!
Sömnproblemen fortsätter i samma takt. Men idag tänkte jag faktiskt att det inte gör ngt om jag vaknar tidigt för då kan jag lika gärna träna lite. Självklart blev det inget med det eftersom jag vaknade med halsont IGEN. Börjar bli lite jobbigt detdär nu.

Ska lägga mig i soffan en stund nu och sätta på en film innan jobbet drar igång kl 13. En kopp té får göra mig sällskap. Ha en bra dag!

1 juli

SJUKT VAD TIDER GÅR FOOORT! Idag är det endast 6 månader kvar tills jag också kan få ta körkort och allt de andra som hör till. Jag började liksom räkna ner när det var 18 månader kvar och det kändes som igår.

Idag hoppade jag in och jobbade igen. Satt mest å pratade eftersom det var så himla dåligt väder. Nu har jag kollat film och ikväll ska jag träffa min mattis. En lugn och bra fredag helt enkelt!


coola familjen vare ja!


RSS 2.0