torsdag

Igår hade jag en mysig kväll tillsammans med syrran. Handbollstittande och årets första kvällsdopp i vättern. Idag har jag varit hur seg som helst hela dagen. Var på stan en sväng och träffade farmor, sen har jag bara legat ute i solen. Snart ska jag hem till my best friend och ha lite kvalitetstid, de var ett tag sen jag såg tösabiten. Kisses


sömnproblem?

"Den som är stressad och/eller har stora krav på sig själv kan få svårt att somna. Störd sömn med upprepade vakenhetsperioder under natten är också symptom på sömnproblem. Sömnen blir då ytlig."

"Var tredje person har då och då problem med sömnen. Kroppen brukar normalt ta igen den förlorade sömnen natten efter. Om svårigheter med att sova förekommer regelbundet handlar det om sömnproblem. Stress är en vanlig orsak till en sömnlös natt. Störd sömn är vanligare hos kvinnor än hos män."

Kommer faktikst inte ihåg när som jag vaknade och var pigg och utvilad. Om jag ska vara ärligt är det säkert några år sen... Jag vaknar ALLTID minst en gång varje natt och är hyffsad pigg, men somnar självklart om igen. Sen vaknar jag alltid tidigt på morgonen, ungefär den tiden då jag brukar gå upp till skolan. Det spelar ingen roll om jag somnar 10 eller 4, jag vaknar ändå alltid tidigt. Sjuukt jobbigt eftersom jag aldrig kan känna mig riktigt utvilad, aja.  haha fan va ointressant egentligen, vem fän bryr saj?! / Linn "tycka synd om sig själv" Johansson, yao

kungshamn/smögen-bokenäs

Vilken underbar helg. Jag älskar verkligen kusten på sommaren och att få vara där med dom bästa gör det bara bättre. Tänkte egentligen stannat i kungshamn tills igår men istället åkte jag till bokenäs i lördags och sov där istället, vilket jag verkligen inte ångrar. Underbart ställe det med.

Torsdag
vi hade vin men ingen vinöppnare, som tur var så hade jag min smarta hjärna med mig och vips, så var det problemet löst.

sen kunde förfesten börja i vår lyxlya




Fredag, midsommar
En fin midsommarkrans är ju givet

Kvällen började med att vi blev utslängda från campingen, så klipporna fick de bli ist. (Fejkleende)

Men vi smet in igen och till en början fick vi gömma oss i tältet, men sen var det problemt också löst när vi fixa gratis campingband som var värda 700 kr...



Har tyvärr inga bilder från slutet av kvällen/natten när vi var i Smögen. Men jag hade en jättebra kväll som slutade lite könstigt, men roligt hade jag i vilket fall.

Lördag
Bakispizza i solen var ett måste

Sen hängde vi bara vid hamnen i kungshamn, solade och åt glass innan jag åkte vidare till Bokenäs.





22 juni

Jobbat, träffat mattias,varit på stan, träffat louise, haft premiärhäng på pims med ida och packat. Det är vad jag hunnit med idag. Sitter just nu nyduschad i sängen och kollar på alla kläder som ligger i en enda stor hög på golvet. Jag har aldrig varit bra på att packa och kommer nog aldrig bli.

Borde egentligen sova nu eftersom jag ska upp tidigt imorgon för att jobba och sedan direkt därifrån åka till efterlängtade SMÖÖÖGEN. Stannar till söndag så då hörs vi då med förhoppningsvis några bilder också. GLAD MIDSOMMAR!


smögen förra året


sushitisdag


Jobb, sushi med min älskling, träffat syrran och sovit. Nu ska jag försöka friskna till så det blir en lugn ta-hand-om-mig-själv-kväll. Det var ett tag sen sist. Puss mina fina


helgen

I fredags firade vi in sommarlovet med några glas vin och ett härligt gäng hemma hos mattias. Igår åkte jag och mattias en sväng till bilos där jag träffade på gamla vänner som jag inte sett på ett jädra tag. Och idag besökte jag och louise göteborg och vi fick stå å vänta på tåg hem och dit i sammanlagt 2h. Hur kan det vara tågförseningar i dessa härliga sommartider?! Jag fick iaf med mig lite fint hem men plånboken börjar dock tunna ut allt mer. Men vad gör det, det är ju försjutton SOMMARLOV!!


S O M M A R L O V

Vet inte huuuur länge som jag har längtat efter just denna underbara dag. Skolavslutning och 2:an är äntligen över.


mongoklassen

torsdag 16 juni

Idag tänkte jag göra som Blondinbella att skriva upp vad jag ska göra och sedan kryssa för när jag gjort det. Men det gick inte allt för bra, för på bussen hem från jobbet blev jag återigen inringd för att spela fotbollsmatch och självklart tackade jag inte nej till det. Det blev vinst med 13-0 och tro de eller ej, jag gjorde faktiskt mål!!!!!

På kvällen kom mattis hit och vi tog bilen direkt ner till Boulonger där det satt lite folk och hade det trevligt. Sen åkte vi till en lokal där resten av idrotts-gänget befann sig. Osminkad, nyduschad och mjukiskläder var min fina partyoutfit denna trevliga kväll.



hard work work

Just nu sitter jag på jobbet, dricker té och äter mörkchoklad. Tiden har gått ovanligt snabbt idag fast det knappt är något folk och jag är så hiiimla glader. Fick reda på två bra betyg idag så nu kan jag verkligen gå på sommarlov med gott samvete och en underbar lättnad. Sjukt att det redan är skolavslutning i övermorgon. Nu ska jag fortsätta läsa boken Egoboost! av Blondonbella, hon är rätt smart dendär tjejen. Hörss!

12 juni

Shit vad trött jag är. Denna helg har jag knappt varit hemma någonting, fullt ös medvetslös på ett ungefär. I fredags var det studentfirande hela dagen lång, först hos finaste jennifer i tibro, vidare till underbara frida i ryd och sista stoppet var på normalm hos fulla och glada henrik. Jag hade faktiskt skitkul och jag älskar att se alla glada och härliga studenter, det är ju helt underbart. Sen åkte jag direkt till hjo där vi var några st hemma hos freddy. Jädrans trevligt och kul där med.

I lördags var det min första låååånga jobbdag. Sen på kvällen var vi ngra tjejer hemma hos anders och hade det riktigt mysigt. Och idag då, återigen en jobbdag slutade tidigare och åkte in till stan och kollade balen. Hängde en stund med mattias och nu sitter jag här i tvsoffan. Somnar när som helst men först ska jag ta mig ut på en långpromenad. NICE HELG


finally

Tjululuu! Sista provet är äntligen gjort och nu kan jag sakta men säkert gå på sommarlov. Det känns faktiskt okej att ha 5 skoldagar kvar eftersom vi ändå inte gör något vettigt + att det är så himlans härligt å se alla treor nu dagarna innan studenten. Idag är det exakt 1 år kvar tills vi själva står där med studentmössan på huvvet och hoppar och sjunger. Helt sjukt vad tiden går snabbt.



Bild från förra årets student, me and my best friend.

nationaldag


3 bilder från 20års-kalaset igår

Sveriges nationaldag idag, inte så märkvärdigt egentligen. Ingen aning om varför vi "firar" denna dag, om vi ens gör det dvs.

Sista dagen på denna långa helg. Idag står inget annat på schemat än plugg. Har 180 sidor kvar att läsa ut i en pisstråkig bok tills imorgon och ett stort förtagsprov på onsdag, sen är det slut på skiten. Tyvärr är jag inte en sån som tänker: " kom igen nu linn, nu kör vi, nu är det inte långt kvar". Jag tänker istället: " Helvete ett prov kvar, jag oooorkar inte. Äsh jag skiter i det, det är ju ändå sommarlov snart ". Så plugg kommer nog inte vara det enda jag gör inte.

lördag 4 juni

Igårkväll var jag hemma hos louise tillsammans med annat fölk, vi spelade kubb och hade det väldans trevligt. Idag har jag legat ute hela långa dagen och solat. Röd vart jag och kokar gör jag. Inte ens smink kan täcka mitt röda face. Men ikväll ska jag ändå hem till mattias, dricka vin och grilla. Vädret är på topp och lika så humöret så det blir nog en trevlig kväll det här. Vi hörs imorgon för nu ska jag kyla mig i frysen. Ha ena bra kväll!!!!!!

torsdag

Lång ledigt, känns som söndag fast det bara är torsdag. Sitter här helt genomsvettig, pressade mig själv till det yttersta och körde ett riktigt jobbigt men kort pass på crosstrainern och innan det tog jag en promenad. Så nu kan jag känna mig nöjd.

Om en timma ska jag och louise ta bussen till hjo och kolla handboll. Sen ikväll ska vi gråta krokodiltårar för vi bara är 17 fucking år och inte får hänga på krogen. Men med boxen och ett glatt humör kan vi nog göra det till en ganska så bra kväll ändå.

RSS 2.0