hizz/dizz


1. Ballerina med kladdkakesmak. Hur gott är det inte egentligen? sen ett stort glas mjölk till och dagen är räddad. Lite jobbigt bara att man blir helt svart i truten men vafan, vem bryr sig, det är ju fettsnyggt och gott då!

2. Vårkläder/sommarkläder. Virkade fina vårkläder, jeansjacka, jeansväst, converse, slitna jeansshorts, transparent, fina färger, osvosv. Finns så himla mycket fint och det enda jag vill ha just nu är just vår och sommar. Och så lite pengar så jag kan införskaffa mig både de ena och de andra.






1. Sveriges väder. Låt värmen komma och låt värmen stanna. Ingen idé att klaga men en liten diss är det minsann och när jag har åldern inne och gått ut skolan då ska jag bort, bort bort bort.

 2. Onepiece. Finns det ens något fulare att ta på sig än just en onepiece dräkt. Den är säkert jäääääätteskön och mysig osv så det är okej att ha den hemma och gosa i men att ha den ute bland folk, hur tänker man då? Jag tycker det ser ut som en färgglad sopsäck. Men för er som har denna dyrbara och mysiga sak, ta inte illa upp och jag förstår att den är mysig men ha den försjutton inte ute bland sveriges snygga befolkning, skäms på er!


grattis pappa ♥


Grattis på födelsedagen och krya på dig pappsen!


måndag

Vilken tränardag jag har haft. Välbehövligt efter gårdagen antar jag.. Kom nyss in från jobbiga-som-satan-intervaller, innan de hade jag specialidrott och innan de hade jag idrott. Lagom seg i kroppen och jag kommer somna gott inatt.

Ska nog käka några ballerina med kladdkakesmak, tar liksom aldrig stopp kan äta huur många som helst. Ett varmt bad får det bli också och fundera över livets mening. FAN VAD JAG ÄR TRÖTT PÅ SKÖVDE, jappjapp där fick jag ut det också. Det är sjukt vad jag är trött på staden och människorna. Inte alla människor då, finns ju ganska många där ute som gör mig sådär extra glad och som jag gillar sådär extra mycket. Ja ni vet nog vilka ni är, underbara människor. Nu tjatar jag för mycket om ingenting. Ett bad var det jag och några ballerina. Bra kväll!

sunday

En ganska lugn och bra och trevlig helg har det varit. Fredagsmys i hjo, släktkalas+partaj i går och en sovande och ätande linn idag. Sjukt hur trött jag har varit idag, vaknade vid halv 11, gick upp och åt, gick å la mig vaknade 2, gick upp och åt, gick å la mig vaknade runt 6, gick upp och åt. Och nu har jag precis ätit igen och sitter mätt och belåten i soffan och kollar big brother. En väldigt händelserik dag med andra ord.

Bilder från släktkalaset igår:


don't ever feel like you are nothing, you are fucking perfect.


torsdag

Lugn dag idag, det blir ju vad man gör det till. Vädret förbättrade på mitt humör en jädrans massa, fast det kanske var lite kallt utan den gosiga vinterjackan så slängde jag ändå på mig vårjackan imorse bara för att liksom. Träningen gick faktiskt inte alls bra och jag inbillar mig väl säkert att jag börjat få ont i halsen igen. Lite som en vana detdär. 

Redan fredag imorgon och snart helg igen. Veckorna rusar förbi och sommaren och alla dess äventyr närmar sig. GUUD VAD JAG LÄNGTAR, blir glad av att bara tänka på det!

Nu ska städa rummet, öva på redovisningen tills imorgon och sen får jag väl mot min vilja kolla ett avsnitt till av big brother, vad finns det för konstiga människor egentligen?!

börjar om på ruta ett

Lagom skönt med studiedag mitt i veckan, inte långt till nästa helg och ledighet. Har varit på stan en sväng med louise och sen gick jag faktiskt ut och spang,som jag inte gjort på några månader. Perfekt väder, lite för blåsigt kanske men annars var det riktigt skönt. Efter det såg jag när Skövde vann med en boll över Heid, vilken match och fy va gött med ännu en seger! Nu ska jag lägga mig framför tvn och njuta av en liten gou sovmorgon imorn. OCH ikväll tar jag min sista tablett mot halsflussen, skööööööööönt att det äntligen är över!


lördag


Vilken härlig dag! Har hunnit med en sväng till maxi med mamma, en lång promenad på 1.5 h med solglajjorna på, sovit ngn timma och haft minispa med mig själv. Nu ska det fixas och grejas, kvällen börjar med förferre hos billing och sen vidare till sventorp, vart annars?. Blir nog en bra kväll detta, för ikväll kör vi, anders, göran och jag!


fredagsmys

Veckan har gått fort precis som alla andra och det är äntligen fredag och helg. Ikväll skippar jag och min trio 18-årsfesten i lidköping och gosar istället ner oss i soffan tillsammans med almis och ida. En lugn och skön fredag för imorgon slår vi klackarna i taket och firar tre andra 18åringar. Ser ut att bli en bra helg trots min halsfluss. Ha ena finer fredagskväller!


tisdag

Men vad sägs om lite update från sjukstugan här hemma? Läget är under kontroll, börjat hosta lite men det är ändå lite bättre sen igår, framsteg! Har börjat bli rastlöst av att bara ligga inne på samma ställe i soffan och göra samma sak hela dagen. Jag har ändå bara gjort det i en dag hittills, eller två om man räknar med i söndags och det är inte riktigt likt mig. Men idag tänkte jag faktiskt gå ut i det fina vädret och känna på lite ny frisk luft, en promenad vore nåt. Annars kommer jag nog bli en jädra flötmunk om jag ligger kvar här eftersom jag egentligen inte får träna. Ne gud vad jag tjatar, har ju ingen att prata med här hemma så får liksom skriva av mig lite istället. Det är väl trevligt.


ganska oskönt

Kom hem från vårdcentralen med pencillin och beskedet om att jag har fått halsfluss. Jag får inte träna på 10 dagar och det vet jag ngn som är glad över iaf... Jag spottar hellre än att svälja och jag sover hellre än att vara vaken. Gud vad jag älskar mitt liv just nu...

sjukling

Hemma från skolan idag, ingen vidare faktiskt. Vaknade inatt så fort jag svalde, så mycket sömn fick jag inte direkt. Ska snart bege mig till vårdcentralen och kolla vad det är för fel på mig. Dom hittar säkert inget å då får jag väl lida mig igenom att bara kunna äta flytande föda. Vi får se, gud va spännande det ska bli!!!


bloody sunday

I fredags var det 18års partaj för godingarna pepita och victoria i sventorp och igår var det 18års middag hos amanda, bra och trevliga dagar!

Idag då, mått skit. Halsen värken som aldrig förr och jag har gått och fått feber. Så ikväll blir det ingen bio som de var tänkt. Kul söndag. Verkligen. Livet suger ibland och jag är bäst på att tycka synd om mig själv och det tänker jag fortsätta med resten av kvällen. Hare sämst

tröttis

Det är jobbigt att vara trött varje dag. Spelar ingen roll hur mycket jag sover eller hur lite jag sover, jag är fortfarande lika trött. Som idag, jag skippade första lektionen för att jag var trött och nu är jag hemma 3 h innan jag egentligen slutar, bara för att jag är trött och måste orka med träningen sen. Bra prioriterat? heru. Jag var i skolan i 3 h och jag var så trött så jag mådde illa. Jag skiter i skolan bara för att jag måste orka träna. Det är jobbigt det med att känna att man aldrig kan få vila ut. Men i helgen är det träningsledigt från handbollen, ska bli skönt och det gör ju att hela helgen kommer bli som ett paradis för mig. Nu ska jag lägga mig i soffan, äta glass och sova. Bara för att orka träna sen. Bra linn, bra.


hampan is back!!!!



Och jag känner mig himlans brun!

helgen

I fredags spelade jag match som vi förlorade och på kvällen flöta jag och louise med massa godis. Igår bjöds det på sol och jag tog en powerwalk till idrottshallen för att se den sista seriematchen för somby, på kvällen var vi ute och åt med laget och sen tog jag bussen till Hjo där lördagen också slutade. Dagens händelser har inte varit allt för många. Inte mått helt hundra så jag har mest legat i sängen och sovit och försökt plugga till provet imorgon. Mitt immunförsvar är som sagt inte allt för bra nu för tiden. Nu ska jag basta och sen äta god mat framför älskade solsidan. Och där hade ni min helg. Tjenis!


haha söta barn!

kass

Vad är det för fel på mitt immunförsvar nu för tiden? Förut var jag ALDRIG sjuk, var aldrig hemma från skolan och jag gick på alla träningar. Men nu är jag sjuk till och från hela tiden, nu mår jag illa och har ont i magen, hela veckan har jag haft ont i halsen och även veckan innan de och veckan innan de så har jag inte mått helt bra och säkert några veckor innan de med. Chacha problembarn!

torsdag

Har så många olika känslor just nu. Upp ner, ner och upp.  Jag är glad men ändå stressad. Väldigt stressad. Har miljoner saker att göra tills imorgon och egentligen vill jag bara lägga mig i sängen och somna till mysig musik. Men icke det går inte denna torsdag, tur att det är fredag imorgon. Helgen blir tyvärr inte så lugn som jag hade hoppats på men det är bara tuta å köra.


onsdag

Hade bara en lektion idag, kom hem i tid, sovit en timma, solen skiner och nu är det dax att sätta igång med pluggandet. Har hittat mitt nya favvoställe hemma, i en hård soffa med datan + en liten fin utsikt över Skövde. Då är det omöjligt för mig att somna och jag får något gjort. Och idag är det ENDAST 465 dagar kvar tills vi tar studenten och bara 1 vecka kvar till min broder har sina fötter i Sverige igen. Finfint!


RSS 2.0