min nya doft


Nu ska jag väl för engångsskull lukta lite gott iaf..


helt jävla outstanding

Tjena kompisar. Helgens jsm gick förjävla bra, vidare till steg 3 direkt och vi blev bara bättre och bättre för varje match så det är ju asbra. Nu har jag dratt på mig en förkylning, inte jättepassande direkt men finns inte mycket att göra åt det så det är bara å vila och se till att bli frisk. Rätt logiskt ändå.

Idag vart de skolphootoo, det sista forevva också om man räknar bort spexfotot som vi ska ha nästa vecka. Tror jag kommer bli lika snygg som alltid i dendära katalogen, körde med det säkra kortet och smila som fan, då blir morsan glá. Typ såhär:

det går bra nu



Livet rullar på jävligt bra just nu. Jag har världens bästa vänner, världens bästa pojkvän och världens bästa familj. Vad mer kan man begära av livet liksom? Skolan går som det ska tack vare mina fina classmates och handbollen rullar på i rätt spår. Prövat ut studenmössan har jag gjort i veckan och jag har också spelat min första handbollsmatch för denna säsong. Good feelings typ. Och idag skiner solen och idag är det fredag, fina fina fredag.

lördag


Gårdagens fredagsmys hos jossan, godis, kladdkaka och fullfrys. Fick även lite liv i mitt hår igen tack vare jossan som klippte av mina döda toppar!

Ligger fortfarande kvar i sängen. Det är de som är så jäklans gött på helger när man inte har ngt planerat och kan ligga å dra sig hur länge man vill! Men ska snart börja ta tag i mitt liv. Måste ner på stan en sväng, sen ska familjen äta mat hos syrran och ikväll blire lite partaj. Fint som snuuuuuus. Hörs people

take me back



Nyduschad och len som en babieeschääärt lägger jag mig i min nybäddade och gosiga säng, dricker kanel té, kollar film och drömmer mig tillbaka till alanya. Fan vad jag vill tillbaka nu nu nuuu!

onsdag

Gooo skoldag, började 11 och var hemma vid halv 1. Har suttit och försökt plugga nu i en timma men de går inge vidare. Har inte fått in den rutinen än känner jag men det kommer väl. Funderar starkt på att cykla ner till kvantum och köpa min nya drog: polly, det perfekta godiset. Och det tänker jag också göra så kanske de går bättre med pluggandet sen!

Ikväll är det seriestart för Schövde HF, så den har jag tänkt kolla på och innan de ska vi äta på Valles med laget och efter matchen åker jag till mattias. Sicken finer kväll de blir.


temadag

Vuxenpoäng till mig och ett steg närmare körkortet: handledarutbildning CHECK. Bara att det tog 4 jäävla timmar, jag som hade förberett mig på att sitta där i bara 3.. Men nu är det gjort och nu kan jag åka ut på vägarna å räännna runt.

Sporttema i skolan idag och såhär blev resultatet:



för övrigt är det 270 DAGAR KVAR TILL STUUUUUDEEENTEEEN!


fre-lör-sön

Känner att det kanske är dags att skriva ner några kloka rader om de gångna dagarna. I fredags var det en stor dag då jag och älskopälskomatti firade hela 7 fantastiska månader tillsammans ♥ Lördagen tillbringades i göteborg för att kika some handbaalll och på kvällen blev det partaj med mina fina brudizar. Seg söndag som vanligt, drog med mig min mor till tibro hallen och kollade ännu mer handboll och på kvällen såg jag Jag saknar dig på bio med billing, elin, ida och amanda. Mysigt men filmen var ändå lite knepig måste jag säga. Det var min helg och min helg var finnemang. KIIISSSEEES


MY LOVE

fan va gött!

Nyss hemkommen från ett djävulskt träningspass med både alaget och somby. Jag som först inte tänkte gå dit ångrar inte en sekund nu att jag gjorde det. Vi sprang i 1 & ½ timma sammanlagt och det kommer kännas imorn kan jag lova. Nu ska jag ha en ta-hand-om-mig-själv-kväll, med eller utan sällskap återstår att se. Bara för att jag har en såndär otroligt skön magisk känsla nu så bjur jag på tre snygga bilder!


grattis tanten♥


Syrrans födelsedag firades med bowling och käk på O'learys med la familia minus mor. Fast jag suger på bowling så hade jag ändå en himla fin onsdagskväll!


regnig måndag

Det var en varm och skön och fin söndag. Handbollstittande och sen drog jag med mig min mattis på syrrans för tidiga födelsedagkalas. Tänk att hon blir en gammal tant på onsdag medan jag fortfarande är ung och fräsch, dock hann jag bli klimakteriekossa före henne. Illa illa.

Lagom go skoldag idag med sovmorgon till 12 och sen bara 2 lektioner. Ska snart ta mig ut i regnet och gå iväg till Amanda där det blir måndagsmys med film och kladdkaka.


LOVE YOU

kräftskiva och kinamat

Fredagen bestod av kvalitetstid med idisen innan vi drog vidare till en hellyckad, grym, rolig, trevlig, asnice kräftskiva. Idag har jag tillbringat största delen av eftermiddagen i idrottshallen. Kvällen stod film och kinesfood på schemat med mina finfina tjajor. Två grymma dagar och jag kan somna gott i natt och slippa söndagsångesten. Hörs imorn kompis!


BIG LOVE


finländare äger

Har städat mitt rum och försökt göra det lite mysigare nu när hösten är på väg. Det är svårt när man har ett fyrkantig, svart/vitt rum. Så jag satte lite färg på skiten och tog rött lakan och sen lite hjärtan på resten. MYSIGT VAAA?


Nu ska jag göra något som vi finnar är hejdundrans bra på mot er klena svennar; BASTA.


dagens poäng


söt bild från dagens svenska lektion

Ärlighet varar längst, tyvärr kom den lite sent denna gång men vafan. Jag får känna mig nöjd iaf. Nu tar min cykel och trampar bort till idh för handbollsträningen. De var ett tag sen men nu får jag köra igång lite smått. Gratis träning är bra träning. Hörs!


RSS 2.0