äntligen

Ja äntligen att all den tid jag lagt ner har gett något tillbaks. Ett steg närmare någonting, vad vet jag faktiskt inte. Om det är första och sista gången vet jag inte heller, men nu får jag iaf vara en i truppen i en match. Bänken eller läktaren, det återstår att se vad det blir. Men kul ska det bli!

Livet rullar annars på i samma spår. Dock är det jobbigt och springa när halsen svider så en sjukdom kommer säkert besöka mitt immunförsvar någon gång framöver. Det var ju ett tag sen sist så varför inte? Nu ska jag ägna de sista timmarna av denna kväll åt plugg och längta lite efter våren och sommaren. Fy va underbart det vore att slänga av sig vinterjackan, gå till skolan i solsken i shorts, solbrills och converse. Sweet dreams.


Bild tagen en sommarnatt/morgon i hjo.


torsdag

Lång dag idag igen. Denna våren kommer jag nog vara mer borta än hemma och pluggandet kommer jag nog aldrig hinna med. Men det återstår att se hur länge jag orkar stå ut med allt.

Ikväll ska hem till syrran, käka pizza, prata skvaller och mysa. Imorgon väntar ett Matte C prov på mig och mitt första IG i matte måste komma någon gång. Ne nu ska jag inte sitta här längre å slösa min korta fritid. HEJS


tisdag

Varit en lång dag med skola från 8-16 och sen träning 17-19. Nu ligger jag i soffan halvt död och kollar handbollen, Sverige-Danmark. Det lutar åt svensk förlust men det kan nog vara bra för dom.

Imorgon har jag låååång sovmorgon, kort skoldag och ingen träning på kvällen. Vilken underbar dag det kommer bli, fast lite plugg måste dock hinnas med. Nu ska jag dricka smoothie och börja njuta av morgondagen.


En annan del av Skövde..

söndag

I fredags var det 18 årsfirande på hög nivå. Först förfest hos finaste födelsedagsbarnet ida och sen drog vi vidare till sventorp där firandet fortsatte. En hellyckad kväll som kändes både i fötter och huvud dagen efter.


Igår var jag i arenan hela dagen och var fanbärare på vm och på kvällen kom louise hit. En slappis kväll framför tvn med en del onyttigheter.

Dagens händelser har inte varit många. Filmtittande, en sväng till gymmet och ännu mer soffhäng. Sverige vann mot kroatien och solsidan har blivit min nya favorit. En kort sammanfattning av en bra helg.


torsdag

Varit dåligt med bloggande från min sida denna vecka och jag har tyvärr ingen bortförklaring. Men träning har jag haft varje kväll och gått i skolan varje dag, duktig som jag är.

Redan torsdag och imorgon är det redan fredag. Veckan har gått fort, precis som alla andra. Idag tills söndag är det bara jag och pappa hemma, mamma har åkt iväg till en stuga i sälen med sina friends. Hampus ringer också stup i kvarten, men bara när han har druckit lite för mycket och tjatar som bara den. Men det är skönt att höra att dom har det bra iaf.

Nu ska jag duscha och sen blir det god mat framför handbolls vm med pappsen!


söndag i en minibuss

Söndag igen. Det har varit en lugn och bra helg men trots det känner jag mig fortfarande inte fullt så utvilad som jag gärna velat. Men det kommer med tiden antar jag. Igår var jag bara hemma hela dagen och på kvällen kom två saknade vänner. Och just nu sitter jag i en minibuss på väg till partille för att spela match, kommer nog hem ganska sent ikväll så imorgon väntar jag mig ingen pigg dag. Ska äta lite pannkakor nu, sova en stund och försöka ladda inför matchen. Hörs!

fredag, bra dag

Idag har det varit en skön dag. Jag har varken haft någon ångest över någonting eller känt mig stressad. En shoppingtur på stan gör mig alltid glad och en dag som denna ännu gladare.

Ikväll trodde jag att jag skulle ligga kvar i soffan hela tiden men istället åkte jag iväg en sväng till Ellinor och skrattade mig igenom spelet Så ska det låta.

En resa är också bokad att se framemot. Ska bli skönt att komma iväg en kortare sväng till ett obesökt land.


ingen bra dag

Jag försöker plugga, jag måste plugga men alla andra tankar kommer ikapp mig. Saknaden, om all den tid jag lägger ner är värt någonting och tron på mig själv. Jag har slutat tro på mig själv. Slutat tro att jag kan, för det är ingen idé. Det har nu bevisats att det inte är någon idé längre att tro att jag kommer klara det. För det kommer jag inte. Jag vet det. Och allt har ett slut och för mig är slutet snart här.

ett år sen men jag minns det som om det var igår

12 januari 2010

En helt vanlig tisdag. Vi hade håltimma så jag, elin och louise gick ner till stan. Vi gick in på godiskällaren och köpte oss varsin godispåse och när jag hade betalat såg jag mamma och pappa gå utanför på andra sidan gatan. Jag gick ut och ropade på dom, vinkade och hälsade. Jag märkte ingenting. Jag gick tillbaka in i butiken och då öppnades dörren och pappa kom in. "Linn kan du komma ut en sväng?". Jag märkte fortfarande ingenting och gick glatt ut med min godispåse i handen. " Jo det är såhär att.. morfar har dött". Mitt hjärta slutade slå, jag stod bara där framför pappa helt stilla och försökte förstå vad han sa. Han sträckte ut sina armar och jag slängde mig i hans famn och grät. Jag grät och jag grät. Pappa gick in till elin och louise och sa som det var. Jag hängde med pappa till min kusin lisas längenhet, där i soffan satt mamma och min moster. Jag slängde mig i mammas knä och vi alla satt bara å grät och jag tror ingen riktigt förstod vad som hade hänt. Jag slutade gråta och tänkte vad som egentligen hade hänt? Jag gick tillbaka till skolan för att få mitt betyg i datorkunskap. Jag fattade fortfarande inte. Pappa kom och hämtade mig och jag åkte hem. När jag kom hem sprang jag upp till mitt rum och slängde mig i sängen och grät. Mascaran kletade av sig på kudden och jag var helt röd i ögonen. Vad hade hänt? Morfar död? Nej så kan det ju inte va. Min syster kom upp och la sig bredvid mig. Mamma ropade från köket och sa att vi skulle åka. Åka till mormor och morfar. Morfar var ju inte död. Vi skulle bara hälsa på dom.

En timma bilfärd innan vi stod på parkeringen och skulle kliva ur bilen. Gick till huset, mormor öppnade. Grät. "Han ligger där inne.." Mamma undrade om jag ville hänga med till sovrummet. Mormor och morfars sovrum. Jag skakade på huvudet. Jag ville inte. Men min ben gick ditåt, genom korridoren och till rummet. Jag ville inte se, jag vågade inte. Men jag såg. Jag såg honom ligga där, helt stilla. Helt jävla stilla. Jag skrek och jag grät. Tårarna sprutade och jag har aldrig gråtit så mycket som jag gjorde. Jag gick fram till sängen, satte mig på knä. Han låg där på mitt örngott som jag hade gett honom i julklapp. Världens bästa morfar. Jag vågade inte röra honom, vågade inte känna hur kall han var. Jag satt bara där bredvid sängen på golvet. Jag gick aldrig ut därifrån. Prästen kom. Han kände också morfar. Det var så hemskt att veta att detta skulle bli sista gången jag skulle få se fina du. Jag kramade dig. Jag pussade dig på pannan. Du var så himla kall. Kändes som om du skulle resa dig upp och allt skulle bli som vanligt. Men det hända aldrig. Ingenting hände, du bara låg där helt stilla, du var så fin.

Vi åkte hem igen och vi visste att du aldrig skulle återvända. Min älskade morfar. Jag grät hela natten, sov inte en minut. Och jag grät mig till sömns flera månader efter. Du är värd alla mina tårar. Jag saknar dig något enormt. Jag älskar dig då nu och föralltid. MORFAR

back to reality

Mitt jullov har varit så satans bra. Jag tycker verkligen det, välbehövligt och jävligt underbart. Men skolan måste också dra igång och jag kan inte säga att jag var jättepigg imorses när klockan ringde och piggare blev jag inte av att träna x2. Trött i hela kroppen och mina ben orkar knappt bära min flera kilos tunga kropp. Härligt.

Ett samtal väntar som jag tänkt på länge länge men tyvärr skjuter jag bara upp det hela tiden. Så bara för att ha något nyårslöfte så tänkte jag att jag kan ju försöka bli bättre att ta tag i saker direkt. Det måste ändå göras någon gång och då är det bättre att få det gjort. SÅÅ imorgon blir det av. Det måste bli av.

bild från hos jennelie i lördags

B Ä S T ♥


fredag

Jag hade en bra och rolig kväll igår hos julia. God tårta fick jag i mig med, lite för mycket kanske. Men det var gott och kul det hade jag iaf. Väldigt kul.

Ikväll har vi haft finfrämmat här hos familjen johansson. Kul å prata gamla och nya minnen med en fin vän och även ikväll åt jag lite för mycket av det goda. Men som sagt så måste jag få njuta lite innan mitt nya liv börjar.

Morgondagens planer är träning och festligheter. Blir säkert en hemla rolig dag! 

Mobilbilder, kvaliten är alltså inte den bästa


grattis mamma♥

Kl 8 imorse blev jag väckt av pappa för självklart skulle vi sjunga för mamma. Sen dess har jag hunnit med två svängar på stan och 18 tuffa äckliga jobbiga minuter i solariet. Ikväll när ALLA gäster kommer är jag iväg på andra äventyr, då ska jag in till stan igen men denna gång för att fira julia som blir 18 år imorgon!


sweet 17

Jag hade en jättebra och rolig kväll igår hos elin. Först tre rätters middag med ett gäng härliga tjejer innan man började fira in det nya året. Året som jag inte har sätt framemot ett skit men nu är det här och det är bara att försöka göra det bästa av situationen.
Här får ni en bild sålänge tagen av johanna, meeer kommer!


Måste också tacka mina fina vänner för det fina armbandet jag fick, tacktacktack och återigen tack, ni är underbara.

Sen har jag gått upp ett antal kilon idag. Kommer inte på någonting som jag har proppat i mig som har varit nyttigt. Chips, ostbågar, julmust, hamburgare, tårta, kakor, mängder med chokladmaräng och pizza. Jaduu vart ska detta sluta? Jag som tänkte ha ett nyttigt år. Så idag bestämde jag mig för att åka med på cupen imorgon. Bara för att få bort ngra kilon ist för att gå upp ngra till. 

Bugar och bockar för alla gratulationer och för en bra födelsedag!

17

365 dagar/12 månader/1 år kvar tills jag fyller år på riktigt. 17 vad är det för jävla ålder? Pftt

RSS 2.0