lördag

Igår var det 18års firande för Rasmus. Jag hade en nykter och lugn kväll, men trevligt var det minsann ändå! 


Födelsedagsbarnet med våran awsome present på huvvet!

Idag fick jag en chans till. En chans till att vara med och spela, denna gång mot Sävehof. Kul och en upplevelse på sitt sätt, trots förlusten. 


Förkylningen har kommit tillbaka igen. Denna gång pratar jag som nordman och mitt snor har racertävling. Så ikväll blir det lugnt, huset för mig själv medan päronen är ute och roar sig och nu blev min extremt goa kladdkaka klar. Gooeettt!

torsdag



Idag är det egentligen ingen idé att jag skriver något mer än att jag vill utomlands, kan till och med tänka mig att åka till skottland (bilden är därifrån) igen, som var den tråkigaste resa jag vart på. Men jag vill bara bort. Bort från denna skeethööla!


onsdag

Bloggen kommer lite i kläm på vardagarna eftersom jag inte har något liv. Skola 8-16 och sen direkt till träningen, varje dag utom onsdagar. Sen måste jag hinna med skolarbetet också, vilket är ganska svårt att hinna med eftersom jag är trött som en mört på kvällarna. Men iaf, idag är det onsdag=att jag har ett liv. Kort skoldag och ingen träning. Så idag har jag sovit ngra timmar på dagen, varit i arenan och kollat handboll, pluggat lite och ätit en hejdundrans god kvällsmat. Bra och skön dag fast innerstinne är jag nog en liten nolifer ändå. Men nu ska jag äntligen sova hela natta lång och förbereda mig för ännu en lång dag. 8-16 skola, 17-20 träning. Tjoflööjt

lovely sunday

Jag hade en bra kväll igår vilket resulterade till en seg dag idag. Och imorgon är det back to reality som gäller, korta förbaskade underbara lov. Jag känner ändå att jag har tagit vara på den korta ledighet som jag har haft. Gjort lite allt möjligt, umgåtts med människor som gör mig glad och bara levt livet på mitt sätt. Så ikväll har jag avslutat lovet med en del soffhäng med familjen och god mat. Bra söndag, godnatt!


the sun is shining

Vilket härligt väder storstan har att bjuda på denna vackra lördag då. Inte döölit! Vaknade av att solen sken in i morse hos my best friend, hoppade på henne å sen vakna hon med. Inte ska man sova bort en sådanhär dag.

Ska snart gå ner till arenan och kika handboll och ikväll är det partaj i tiahöölm, aldrig varit där men någongång måste bli den första. Hörs!


torsdagkväll

Som jag trodde så har jag legat hemma hela dagen lång, har på mig samma kläder sen jag vaknade och håret ligger som det ligger. Tänkte sätta mig i bastun en stund nu och försöka få upp kroppstemperaturen, skönt och välbehövligt!

blek och brunett


Julen 08

torsdag

Förkylningen har inte blivit bättre, jag har nu också fått en igentäppt näsa. Så dagens händelser kommer inte bli många. Får se om jag ska träna men som det ser ut nu så kommer jag nog ligga hemma hela dagen och då får jag vara beredd på konsekvenserna, men hellre de och bli frisk snabbare. Jobbigt att inte orka göra nåt och bättre blir det inte av att se att det är helt vitt ute och kallt. GE MIG LIIITE VÄRME


en himlans bra dag i somras


onsdag

Tydligen har det varit lite dålig uppdatering från min sida men det ska jag försöka ändra på, allt för er mina trogna läsare. Men nu ska jag in mot stan och möta upp en saknad ida. Hörs senare dåå!


söndag


Två bilder från helgen och reslutaten behöver vi inte prata om.

Nu ligger jag heeeelt död i soffan, har ont i varje led i hela kroppen och sen har jag ju självklart fått ont i halsen igen (?) satan... Ikväll firar jag och lollsan in lovet med lite mys framför Solsidan och Wallander och imorgon ska vi knalla runt på göteborgs gator. Bra start på lovet!

S P O R T L O V

Fy va underbart det ska bli med ett efterlängtat lov.

Nu har jag precis packat klart för helgens USM i kungsbacka och ska snart dra mig till Hjo för ännu ett 18års partaj. Ser ut att bli en bra kväll och helg och lov. Hörs på söndag!

En rockig bild från en rockig religion lektion

torsdag

Har haft håltimma sen kl 11 och har det till halv 3, känns ju himla värt. Har fått lite plugg gjort iaf och en runda på stan har jag hunnit med. Och nu då? Inväntar den sista och tråkigaste lektionen, religion. Men sen ska jag hem, sova lite, plugga lite och träna lite. Känns som en evighet sen men nu har jag börjat friskna till och då får jag väl också börja ta tag i träningen igen. Att ligga i soffan hela kvällarna och äta glass är ju rätt skönt om man säger så men tyvärr håller inte det längre..

black and white

Vad underbart det är när man ska lägga sig och sen får reda på att man har inställd första lektion imorgonbitti. Blir som en helt annan människa, kan sova en timma längre! Så då kan jag väl ta den lilla extra tid och lägga ut några bilder från i lördags. Mobilbilder äger


liselott_93


studiedag

En slappis dag har det varit. Mest legat i soffan/sängen innan jag och louise tog tåget till göteborg på kvällskvisten. Åkte mer tåg än gick på stan men lite mys var det minsann.

Annars har jag druckit lite cola, beroendeframkallande kan man säga att det är. Icke bra men gott. Sen har jag försökt lyssna på musik på lite högra volym för att se om mitt huvud klarar av de eller ja, jag försöker vänja mig vid den huvudvärk jag får då. För imorgon är det 18års party för hela slanten och då måste jag stå ut med min förkylning och huvudvärk. Så är det bara. Punkt slut


Jag ber om ursäkt för den förskräckliga bilden men det ungefär så jag känner mig nu. Mitt huvud är som en stort jävla fet tickande bomb.


onsdag

Idag mår jag inget vidare. Huvudet sprängs snart och min hals värker. Jag har knappt ätit sen frukost så jag är jättehungrig men har ingen aptit, jag som älskar mat. Känns som jag har massor av läxor att göra men mitt huvud hänger inte riktigt med, så jag orkar inte göra något. Men en sak som är huuuuur gött som helst och det är att vi är lediga på fredag. Guu va skönt det ska bli!


glad chey

Sämre start på dagen kunde jag inte få. Svimfärdig, kallsvettig, huvudvärk, halsont och trött, så det slutade med att jag skippade dom två sista lektionerna och gick hem och sov istället. Jag kände mig ändå inte helt pigg när jag vakna men mådde iaf lite bättre.

Jag räknade med att sitta på läktaren på matchen ikväll. Men icke. Bänken + mycket speltid fick jag. Och jag är så himla glad. Debut i elitserien när jag inte mådde helt bra och jag är för första gången på väldigt länge nöjd med min insats. Ett finfint slut på denna dagen! 

Nu då. Min hals värker, jag måste plugga och jag är trött. En lååång sovmorgon imorgon och en kort skoldag väntar. En glad linn kommer sova gott inatt. Godnatt!


RSS 2.0