konstig dag


Tänk vad man kan roa sig med en webcam...

Idag har jag varit trött,idag har jag varit glad, idag har jag varit irriterad, idag har jag haft mv första gången på 2 år, idag har jag varit stressad, idag har jag varit sur, idag har jag varit ovanligt konstig osvosv. Dessa ounderbara dagar är inte underbara. Men när jag ändå ligger här och skrattar åt idol-Linni som började spelas helt plöstligt på spotify (HAHAHA så dåligt, tjejen skrämmer mig...) så är jag ändå glad att jag har dem jag har runt mig fast jag är som jag är ibland. 

MEN imorgon är det nya tag som gäller. Morgondagens skola är slapp med endast en lektion på en timma. Det är skönt. Sen tillbringar jag hela kvällen i göteborg.....kanske skönt det med egentligen.


första advent

Första advent och det är storm och regn ute. Hade faktiskt önskat lite snö till denna fina dag men det kommer väl ngn gång framöver får jag hoppas.

Jäkla slapp söndag har jag haft iaf. Umgåtts med mattias, pluggat, druckit peacelinn special x2, övningskört, haft minispa och snart ska jag möta upp mattias på rese igen för att avsluta helgen hos honom. Har annars haft en hyffsat lugn helg med match i fredags, göteborg med jossan och louise igår på dagen och på kvällen var vi här ngra st och spelade spel. Riktigt mysigt och trevligt var det!

Nu ska jag städa iordning lite och fixa de sista innan jag åker iväg. PUSS

peacelinn special del 2

Dagen till ära då det endast är EN månad kvar till julafton så tänkte jag förbättra på min Peacelinn Special från förra inlägget.

Skillnaden från den förra så tog jag nu i glass med smak av klassisk vanilj i koppen också. Alltså: Glass + mjölk + tépåse + micro så allt smälter samman =  GUDOMLIG SMAK. Omg, trodde aldrig att jag kunde va så kreativ....


HETT TIPS!

För er intresserade så sitter jag just nu och dricker min egengjorda télatte. Tror det heter så iaf, blev väl inte jättelyckad direkt men den blev ändå ganska så god iaf. Så nu tänkte jag ge er detta heta tips i vintermörkret!

Värm mjölk med en tépåse i, helst vanilj men går ju bra med vilken smak som helst. Värm sådär extra länge så när man öppnar micron att det nästan luktar mannagrynsgröt av att mjölken är så varm. Sen säger det bara vips så har ni gjort er en Peacelinn Special. Låter mer som en pizza men schitsamma. Asbraaaaa. TESTATESTATESTA!!!!!


wednesday

Känns inte riktigt som det är onsdag redan. Men det är bara himla skönt att det snart är helg igen och imorgon är det 1 månad kvar till julafton, sjukt det med och snön har inte kommit än. Men de har jag inget emot direkt, haft tillräckligt med snö och kyla de senaste åren, så de kan gärna vänta ett tag till!

DAGENS STORA FETA TUMME UPP GÅR TILL INGEN MINDRE ÄN JESSIE J! Satan vilken grym tös, lyssna och njut!


200 days to go

200 dagar till studenten firas på bogrens idag och vad gör jag tro... jo jag ligger redan nerbäddad i sängen efter att ha varit hos billing och firat lite jag med tillsammans med de finaste vännerna i världen. Jag känner som så här, att vara 17 är inge roligt alls men alla har vart där jag är och jag är snart i samma nivå som dem andra så det gör faktiskt inte så mycket att jag ligger här ensam och pluggar. Inlämning av PM imorgon kl 10.00 var något jag inte  hade en jävla aning om. Så det kan gååååå


fin bild på två fina människor

torsdag

Nationellt prov i Svenska B 8-13 idag men när klockan var lite över 11 så orkade jag inte sitta still längre så då var jag klar. Jäkla gött att det är över plus att jag nu har skrivit klart mitt nationella tal som jag ska ha på tisdag. Duktigt! Sen är det ju jäkla gött att det redan är torsdag och imorgon har jag bara en lektion innan jag går på lååååånghelg. Suveränt

Ska faktiskt ägna denna torsdag åt storstädning av mitt iskalla rum. Det behövs eftersom imorgon är det kalas här hemma. Sen ikväll är det träning som gäller, motivation ligger på miiiiinus. Tyvärr.. Ne nu ska jag höja volymen och sätta igång!


helgen in das bildschpiel


Fika efter skolan och shopping som inte blev någon större shopping med bäste vän i fredags!


Lördagen började med morgonträning följt av en jäkla seg dag. På kvällen bestämde jag och älsklingen spontant att gå på bio och vi såg In time, en bra och annorlunda film! sen cyklade vi vidare till jossan, där louise amanda och rasmus befann sig, vi spelade spel och hade det himla trevligt.


Söndag och världens bästa pappas dag. ♥

Vaknade bredvid mattis och gav honom frulle på sängen innan han åkte iväg för att spela match. Nu på kvällen har jag ätit jäkla god mat med la familia och snart ska jag dra igång med plugget. Bättre sent än aldrig!

Spelade vi match förut? nääääää men de tror jag inte!!!!


torsdag

Trodde aldrig jag skulle säga dethär, men jag är fan taggad på fys i en timma på pansarvallen som brukar vara döden. Jäkla gööööötttttt! Sen är det redan torsdag också vilket jag bugar och bockar för. Imorgon ska jag på riskutbildning på min långa och sköna sovmorgon, körkortet närmar sig med stormsteg!!!!

En sista sak innan jag drar iväg. Skolkorten. En ren jävla förnedring. Väljer ut de fulaste korten JÄMT. Herre min gud. Denna gång såg jag ut som en i de tre vännerna och jerry plus att jag hade en lika rund haka som en pingisboll. Fan


hahahahahaha




tisdag

Lovet har varit grymt och välbehövligt må jag säga! Sovmorgonar har jag inte fått en enda men vafan, måste ju ta vara på varje dag så mycket som möjligt.

Nu är det back to school, rockar gör det väl inte men rullar på det gör det minsann. Finns så mycket att se framemot så dagarna får gärna rusa iväg. Ska fortsätta att plugga lite redovisning & beskattning, prov veckan efter lovet är fan inte okej. Men det är bara tuta å köra nu i någon timma innan jag sen far iväg till mitt andra hem.


Mitt & mattis mysiga söndagsmys, mückebra avslut på lovet ♥ du är bäst

been there, done that



Haft en megajättebra dag på Ullared tillsammans med mina fina classmates. Trodde baskemig det skulle vara mycket billigare och att det skullle vara mycket större och att det skulle vara mycket mer folk. Men förväntingarna blev egentligen bara bättre och nu har jag också upplevt Ullared efter 17 år och 10 månader. Bra jobbat där och självklart fick jag med mig en massa behövliga skitsaker hem. Men det är väl grejen med Ullared, att köpa sånt man egentligen inte behöver men ändå är bra att ha?!


tisdag

Igår åkte jag och mattias till göteborg och strosa runt bland affärerna och hade det allmänt mysigt! Idag hade jag morgonträning innan vi åkte till hjo där jag återigen klippte av håret men denna gång av rebecka, som var sketaduktig! Sen på kvällen var det kalas för henne med god mat och självklart några matcher i fifa. Två riktigt bra dagar tillsammans med min käraste!

Nu måste jag snart krypa under täcket för imorgon ringer kl 05.30 och en dag på ullared väntar. Bättre sent än aldrig så att säga, ullared-oskulden ska bort! WEHO, förväntansfull tjaaaaaj


RSS 2.0