studentveckan - fredag STUDEEEEEENT!

Världens bästa dag. Världens roligaste dag. Världens grymmaste jävla daag! STORT TACK till min familj, släkt och vänner som gjorde denna dag till ett minne för livet, TACK SOM FAN!!!

Okej, dagen då. Började halv 7 med champangefrukost hos Pihlblad och hans föräldrar hade dukat upp världens godaste frukost till oss allihop! Har trott hela veckan att det ska regna idag men icke, vi kunde till och med gå och mingla runt poolen kl 7 på morgonen i solsken!  Sen vidare mot skolan för fotografering och räkmacka innan vi sen marscherade till arenan för att lyssna på live-musik och några tal. Sen var det dags för UTSPRINGET, kors i taket vad nervös jag var men med lite sprit i kroppen gick det ändå bra men dock jävligt snabbt, haha! Det roligaste på hela dagen var ändå KORTEGEVAGNEN, WAAAH vill göra om det om och om igen. För jävlar vad roligt det var!!
Kvällen fortsatte med firande med släkt och vänner innan även klassen kom. Det började ju bra men sen gick det kanske lite utför... haha men kul det hade vi iaf!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0